4 napos őszi kirándulás Isztrián, buszos utazással, félpanzióval, 4*-os szállással

Ajánlat kód: 43425
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

179.800 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 43425

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fedezd fel Isztria természeti kincseit és történelmi városait!

Időpontok

  • 2024.10.10. : , 179.800 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Utazás: autóbusszal
  • Elhelyezés: Vrsarban, a tengerparton épült Belvedere Resort**** 2 ágyas, fürdőszoba/WC-s szobáiban
  • Ellátás: félpanzió (büféreggeli és vacsora)
  • Utasbiztosítás

Az ár nem tartalmazza

  • Kalkulált útlemondási biztosítás: 3%
  • Fakultatív kirándulás (minimum 15 fő részvétele esetén) itthon fizetendő: Motovun – Vizinada – Borkóstolás tradícionális isztriai gazdaságban: 29.600 Ft

Felár

  • Egyágyas felár: 49.800 Ft
  • Garancia felár: 35 EUR (30-34 fő esetén)

Program

1. nap: Budapest - Opatija - Rabac
Utazás Budapestről rövid megállókkal az Adriai-tenger partjára, Horvátországba. Délután séta a Monarchia híres üdülővárosában, OPATIJÁ-ban. Érkezés délután RABAC-ba, az Isztria legszebb strandjaival rendelkező településére. A kisváros egy festői, fenyőerdőkkel és olajfákkal borított öbölben, az Isztriai-félsziget keleti részén fekszik. Szépségének, tiszta levegőjének és remek éghajlatának köszönhetően, már a 19. század végén felfedezték. Az író és szenvedélyes utazó, Richard Francis Burton 1876-ban az első turisták között volt, aki itt járt, és az Isztriai tengerpart című könyvében elragadtatva írt Rabac szépségéről. Vacsora a szállodában.

2. nap: Rovinj - Bale - Pula - Poreč
Reggeli után egész napos Isztria-túrára indulunk, felfedezzük a félsziget legszebb városait kellemes városnéző séták és szabadprogram keretében: ROVINJ (gyümölcspiac, óváros, Szent Eufémia templom), BALE (valódi időutazás – festői középkori kisváros), PULA (római kori amfiteátrum, diadalív) és POREČ (óváros, Szent Eufráziusz bazilika – UNESCO Világörökség!) városait látogatjuk meg a nap folyamán. Este vacsora a szállodában.

3. nap: Motovun - Vižinada - borkóstoló
Egész napos pihenés, szabadprogram a tengerparton, vagy fakultatív kirándulás belső-Isztria csodálatos vidékére. Első megállónk MOTOVUN, a dombtetőre épült, középkori kisváros. Az óvárosba helyi busszal megyünk fel, majd sétát teszünk a hangulatos, macskaköves utcákon. A városfalról lélegzetelállító panoráma nyílik a környező isztriai tájra. Ezt követően VIŽINADÁ-ba, a festői kisvárosba érkezünk, ahol a városban tett séta után borkóstolással egybekötött pincelátogatáson és birtokbejáráson veszünk részt egy tradicionális isztriai gazdaságban: minőségi isztriai borok kóstolása, borkorcsolyával (isztriai sonka, sajt, kenyér). A programok után visszautazunk Vrsarba, szabadprogram. Este vacsora a szállodában.

4. nap: A szlovén Isztria: Hrastovlje és Koper - Budapest
Reggeli után az Isztriai-félsziget szlovén oldalának felfedezésére indulunk. Először irány a tengerpart, ahol a szlovén Isztria legnagyobb városában, KOPER-ben sétálunk. Ezt követően utazásunk megkoronázásaként egy igazi rejtett kincset, HRASTOVLJE Szentháromság templomát keressük fel. A 13. században épült kicsiny román stílusú erődtemplomot gyönyörű fekvésén túl a dalmáciai Johhanes de Castua által 1490 körül festett, a templom teljes belső falfelületét beborító freskók teszik nevezetessé. A programok után hazautazás, érkezés Budapestre az esti órákban.

Jó utazást kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

4 napos őszi kirándulás Isztrián, buszos utazással, félpanzióval, 4*-os szállással

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
39 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére