4 napos nyárbúcsúztató körutazás a Sorrentói-félszigeten, repülőjeggyel, illetékkel, félpanzióval, 3*-os szállással

Ajánlat kód: 38620
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

211.500 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 38620

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Élvezd ki a mediterrán nap utolsó kellemes sugarait a Sorrentói-félszigeten!

Időpont

  • 2023. november 9.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Repülőjegy illetékkel
  • 1 db kisméretű (40*25*20 cm), repülőgép fedélzetére felvihető kézipoggyászt
  • 1, 2 vagy 3 ágyas szoba esetén fejenként 1 db max. 10 kg-os feladható poggyászt
  • 3 éjszaka szállás 3*-os szállodában
  • Félpanzió
  • Alap program szerinti programokat és városnézéseket a program szerint
  • Magyar nyelvű idegenvezetést a programokon
  • Útlemondás biztosítást

Az ár nem tartalmazza

  • Belépők és jegyek tájékoztató árai: 50 Euro
  • Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 50 Euro
  • Utasbiztosítás (BBP)
    • (Classic): 2.600 Ft
    • (Prémium): 3.400 Ft 
    • (Privileg): 4.360 Ft 

Felár

  • Egyágyas felár: 25.000 Ft
  • 15-24 fő esetén: 12.000 Ft/fő

Fakultatív programok (min. 15 fő)

  • Borkóstoló (előételek + 4 féle bor): 13.000 Ft / 34 EUR
  • Capri-sziget hajóval: 39.500 Ft / 103 EUR
  • Positano-Amalfi: 30.500 Ft / 79 EUR

Program

1. nap: Budapest – Nápoly – Sorrentói-félsziget
Elutazás Budapestről repülővel menetrendtől függően Nápolyba (átszállás lehetősége). Rövid városnézés során megtekintjük a Castel Nuovo XIII. századi erődítményét, a mindig nyüzsgő nápolyi kikötőt, a királyi palotát, a Népgyűlés teret a Paolai Szent Ferenc templommal. Belvárosi sétánkat a San Carlo királyi színház és operaház valamint a Galleria Umberto századfordulós bevásárló csarnokának megtekintésével zárjuk. (repülő menetrendi változás esetén e programrész a 4. napon délelőtt is megvalósulhat) Szálláshelyünkre érkezünk a Sorrentói- félszigetre, ahol 3 éjszakán keresztül szállásunk lesz.

2. nap: Sorrento és Capri-sziget (20 km)
Reggelit követően programját egyénileg tervezheti, vagy jöjjön velünk! Fakultatív ajánlatunk: Sorrento kikötőjéből komphajóval indulunk Capri-szigetére. Anacapriban található a sziget legszebb kilátópontja a Monte Solaro, és Axel Munthe római stílusú villája is. Szabadidő. A sziget déli részén Capri városát keressük fel, melynek nyáron csodálatos parkja az Augustus kert nevet viseli. Időjárástól függően lehetőség van a sziget körbehajózására is, mely teljes képet ad a sziget minden oldaláról (helyszínen fizetendő). Estére szálláshelyünkre térünk vissza.

3. nap: Sorrento, Positano – Amalfi hajóval és Ravello (80 km)
Reggelit követően programját egyénileg tervezheti, vagy jöjjön velünk! Fakultatív ajánlatunk: Egész napos kirándulásra indulunk autóbusszal és hajóval. A félsziget déli oldalán ezen partszakasz az UNESCO Világörökség része, Itáliának talán legszebb panorámaútja. Positano festői látványt nyújt az égbenyúló sziklafalak között, a tenger felett lépcsőzetesen épült mediterrán házaival, rózsalugasaival. Sétálunk Positanóban, majd hajóval utazunk tovább az egykor Európa-hírű tengeri nagyhatalom, az Amalfi Köztársaság központja felé. A hajóról láthatjuk a magas sziklafalakat, festői házakat. Megtekintjük a Dómot, a XII.sz-i harangtornyot. Szabadidőben sétálhatunk a hangulatos, szűk utcácskákon. Utunkat autóbusszal folytatjuk Ravello felé. Sétálunk az elbűvölő városkában, ahonnan élvezhetjük a salernói öbölre nyíló panorámát.

4. nap: Nápoly – Pompei – Budapest
Reggeli után menetrendtől függően Pompei-be, az eltemetett városba utazunk. A város úgy került újra a felszínre, ahogyan a borzalom napján élete félbeszakadt. Feltárulnak előttünk a hajdani polgárok házai, pékműhelyei, fürdői. Fakultatív ajánlatunk: menetrendtől függően tartson velünk egy hangulatos borkóstolóra ízletes kísérő falatokkal a Vezúv lankáin, csodaszép szőlő és olíva ültetvények között (ezen programrész megvalósulása a menetrend alapján az első napon is lehetséges). Továbbutazunk a nápolyi repülőtérre, menetrendtől függően hazautazás Budapestre.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

4 napos nyárbúcsúztató körutazás a Sorrentói-félszigeten, repülőjeggyel, illetékkel, félpanzióval, 3*-os szállással

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére