4 napos nyaralás a horvát tengerparton, buszos utazással, félpanzióval, programokkal

Challenge Hungary Kft. / Vár a Világ
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Akár már:

7.980 Ft

Ajánlatkérés
Challenge Hungary Kft. / Vár a Világ
1064 Budapest Izabella utca 78.
buszosutak@varavilag.hu
06 1 343 3030
varavilag.hu/

Az ajánlat leírása

Nyaraljatok az Adrián és gyönyörködjetek a Plitvicei-tavakban!

Időpontok

  • 2023. június 29 – július 2.: Előleg: 7.980 Ft
  • 2023. augusztus 31 – szeptember 3.: Előleg: 7.980 Ft

Az ár tartalmazza – A kupon teljes ára 79.800 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 7.980 Ft, a fennmaradó 71.820 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • Az utazást autóbusszal
  • 3 éjszaka szállást 2*-os hotelben standard kétágyas szobában
  • Bőséges félpanziót
  • A szervezést és a magyar nyelvű csoportkísérést
  • Regisztrációs díjat

Az ár nem tartalmazza

  • Az esetleges felárakat, helyi IFA-t, a belépők árát és a biztosítást
  • További költségek: helyi IFA: 4,5 euro – helyszínen fizetendő
  • Utasbiztosítás 4 napra: felnőtt: 3.160 Ft, 18 év alatt: 1.580 Ft
  • Belépő a Plitvicei-tavakhoz: kb.35 EUR/felnőtt, 28 EUR/diák 15 EUR/gyerek
  • Fakultatív kirándulás a Krk-szigetre: 6 000 Ft/fő, Opatijába: 6 000 Ft/fő
  • Útlemondási biztosítás köthető, normál 2%: 2.000 Ft, Covid kiegészítéssel: 4,5%: 4.495 Ft

Felár

  • Egyágyas felár: 20 000 Ft

Fontos

  • Az autóbuszos utazások módosíthatóak, de nem lemondhatóak!
  • Időpont módosítás indulás előtt legkésőbb 30 nappal lehetséges, a módosítás díja 2.500 Ft/fő
  • Az utazás időjárástól függetlenül indul!

Felszállás

Kérjük, hogy ha nem a budapesti felszállást választják, jelezzék megrendeléskor (a csatlakozás időpontját fent olvashatják. Az időpontok a budapesti induláshoz képest értendők.). A busz csak igény esetén áll meg a felszállási helyeken és csak a fent felsorolt csatlakozási pontokon van lehetőség a felszállásra! Felhívjuk figyelmét, hogy a busz a menetiránnyal megegyező oldalon tud csak megállni az autópályák pihenőhelyein, azaz oda- és visszaúton nem ugyanazon oldalon!

  • M7/M1-es autópálya, Budaörsi Pihenőhely, Agip benzinkút, 10-es km kő (+ 20 perc)
  • M7-es autópálya, Velencei Pihenőhely, MOL benzinkút, 45-ös km kő (+40 perc)
  • M7-es autópálya, Fehérvári Pihenőhely, Shell benzinkút, 60-as km kő (55 perc)
  • M7-es autópálya, Lepsényi Pihenőhely, Agip Benzinkút, 83-as km kő (+70 perc)
  • M7-es autópálya, Sóstói Pihenőhely, Agip benzinkút, 95-ös km kő (80 perc)
  • M7-es autópálya, Balatonlellei Pihenőhely, MOL benzinkút, 138-as km kő (100 perc)
  • M7-es autópálya, Balatonkeresztúri Pihenőhely, Shell benzinkút, 167-es km kő (120 perc)
  • M7-es autópálya, Zalakomári Pihenőhely, INA benzinkút, 194-es km kő (140 perc)

Program

1. nap: Budapest – Plitvicei-tavak

Találkozó a Népliget, Szöglet Presso-nál. Indulás 05:00 órakor. Kora délután érkezünk az Európa-szerte ismert Plitvicei-tavakhoz, Horvátország legjelentősebb nemzeti parkjába. A meseszép tavak füzér-szerűen húzódnak a vadregényes Kapela-hegységben, melyeket “ezer” apró erecske, patakocska és vadabbnál vadabb zuhatagok táplálják. A smaragd és a türkiz színek ezer árnyalatában pompázó víztükör, a fantasztikus erdei környezet egy színpompás mesevilágba repít bennünket. Horvátország gyöngyszemeinek is tekinthető tavak és vízesések 1979 óta az UNESCO Világörökség részét képezik.

A nemzeti park tizennyolc tavát összesen 92 vízesés köti össze, melyek közül a legnagyobb 71 méter magasból ömlik a Korana-folyóba. Délutánig (kb. 17:00 óráig) barangolunk a nemzeti parkban, majd szállásra utazunk. Este vacsora a szálláson.

2. nap: Szabadprogram, vagy fakultatív kirándulás a Krk-szigeten

Reggeli. A mai nap a pihenésé. Egész napos kikapcsolódás a tengerparton. Lehetőség van részt venni egy fakultatív kiránduláson a Krk-szigetre. Autóbuszunkkal a Krk-hídon át érkezünk a szigetre, majd meglátogatjuk Vrbnik városkát, mely a tengerparton, dombok között helyezkedik el, kedves óvárossal, ahol egyébként a világ egyik legkeskenyebb, szinte vállszélességű utcája is található. Csodás fotók készülhetnek a régi házak tövében, a meredek, kifényesedett kövezetű utcácskákban. A program további részében ellátogatunk a sziget egyik legismertebb éttermébe, ahol részt vehetünk egy borkóstolós programon. A teraszról fantasztikus kilátásban is gyönyörködhetünk. Ezután 3 féle helyi bort kóstolhatunk, melyek egyike a sziget büszkesége, a Zlachtina, mely kimondottan e táj szőlőjéből készülő száraz minőségi bor. Mellé kóstolót kapunk a helyi sajtokból, házi sonkából, ezzel koronázzuk meg a programot. Mindezek meg is vásárolhatók majd a pincében. Részvétel a „pinceprogramon” (kb 17 EUR).

Ezután elindulunk és útközben megállunk a sziget fővárosában, Krk-ben. Az óváros sikátoraiban autentikus házak várnak bennünket, a parton elfogyaszthatjuk délutáni kávénkat, vagy egy finom horvát sört. A városi strandok valamelyikén még fürödhetünk is. Visszaindulás a szállásra a késő délutáni órákban. Szállás, vacsora.

A kirándulás ára: 6 000 Ft/fő. Minimum létszám 20 fő.

3. nap: Szabadprogram, vagy fakultatív kirándulás Opatijába

Egész napos pihenés a tengerparton.

Vagy fakultatív kirándulás Opatijába. Autóbuszunkkal Rijekán át érkezünk az Osztrák-Magyar Monarchia felsőbb köreinek egyik legkedveltebb üdülőhelyére, Opatijába. Még Ferenc József is itt töltötte a téli hónapokat (nem a bécsi Schönbrunnban). Ennek köszönhetően az egész várost a fényűző, szecessziós stílusú paloták jellemzik.

Abbázia (mai nevén Opatija) egyik legemblematikusabb jelképe a százéves sétány, a lungomare, melyet 1885-ben kezdték építeni, amikor a települést klimatikus gyógyhellyé nyilvánították. A Hollywood-i Híresek utcájára hajazva, Abbázia híres promenádján is márványcsillagokat helyeztek el, amelyekkel a Horvátországot a sport, művészeti és egyéb területeken népszerűsítő hírességek előtt tisztelegnek. Kötelező látványosságai között találjuk a valószínűleg 1420-ban épült Szt. Jakab-templomot. Ez az apátság (opatija) lett később a település névadója. Érdekes még pl. az Imperial szállóval átellenben elhelyezkedő gyönyörű abbáziai parkban, a Szt. Jakab-templom tövében lévő Helios és Selena szökőkút, amely a Napot és a Holdat a mitológiai testvérpár alakjában ábrázolja.

Az Angyali üdvözlet-templom Abbázia legszebb látképei közé tartozik. Szépséges külsejével és lenyűgöző megjelenésével Abbázia ékköve és teszi teljes várossá. A Villa Jeanette oldalán tábla hirdeti, hogy Móra Ferenc ott írta az Ének a búzamezőkről című regényét. Ebben – az akkor még közvetlenül a tengerparton álló - villában üdült Gustav Mahler osztrák zeneszerző is.

A magyar vonatkozású Amerikai kertben tengerre nyíló kilátás és botanikus kert várja a látogatókat. Az Amerikai kertet a gazdag magyar vállalkozó, Kurucz Mihály építette feleségének az 1900-as évek elején. Lehetőség van fürdeni a szabadstrandok egyikében. Visszaindulás a késő délutáni órákban. Szállás, vacsora.

Részvételi díj: 6 000 Ft/fő. Minimum létszám 20 fő.

4. nap: Zágráb - Budapest

Reggeli után (9:00 óra körül) indulunk szállásunkról Zágrábba, ahol megismerkedünk a főtérrel, a katedrálissal, a Nemzeti Színházzal, és a Medvednica-hegy és a Száva folyó között fekvő óvárossal, ahol gyönyörű parkokat és szökőkutakat találunk. Lehetőségünk van szabadidő keretében ebédelni, illetve hazaindulás előtt egy kávé elfogyasztására. Budapestre érkezés az esti órákban.

Jó utat kívánunk!

1064 Budapest Izabella utca 78.
buszosutak@varavilag.hu
06 1 343 3030

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

4 napos nyaralás a horvát tengerparton, buszos utazással, félpanzióval, programokkal

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2023.08.31.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően 48 órán belül jelentkezz a buszosutak@varavilag.hu email címen! • Bármennyi Alkupon vásárlóható és ajándékozható!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére