4 napos lengyel körutazás Krakkó, Wieliczka és Zakopane érintésével, busszal, félpanzióval

Ajánlat kód: 41043
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

83.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 41043

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Sétálj Krakkó bájos városában, látogass el a Wieliczka-sóbányába és a Tátra ékszerdobozába, Zakopanéba!

Időpont

  • 2022. július 28.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Utazás légkondicionált autóbusszal
  • 3 éjszaka szállás középkategóriás szálloda 2 ágyas, zuh. / WC-s szobáiban
  • Félpanzió
  • BBP utasbiztosítás

Az ár nem tartalmazza

  • Belépőjegyek, sikló és fülhallgató ára: kb. 250.- PLN + 2500,- Ft (Helyszínen fizetendő!)
  • Kalkulált útlemondási biztosítás: 2%

Felár

  • Egyágyas felár: 18.000 Ft

Program

1. nap: Budapest – Wadowice – Krakkó (kb. 430 km)

Elutazás Budapestről a reggeli órákban Parassapuszta – Donovaly – Cyżne útvonalon. WADOVICE városában született Karol Wojtyla, azaz II. János Pál pápa. Látogatás az egykori szülőházban kialakított múzeumban, majd azok a helyszínek következnek, ahol annak idején az iskoláit végezte, illetve az a templom, ahol papi hivatását kezdte. II. János Pál halála után a város keresztény zarándok hely lett. Továbbutazás Krakkóba. Vacsora, szállás.

2. nap: Krakkó – Wieliczka (kb. 40 km)

Reggeli után városnézés KRAKKÓ-ban, az egykori királyi székhelyen, amely a lengyel történelem legjelentősebb városa. Krakkó több mint 500 éven keresztül volt főváros és királyi székhely, történelmi városmagja szerepel az UNESCO világörökségi listáján. Óvárosi főtere (Rynek) a város történelmi múltjában meghatározó szerepet töltött be. A főtéren számos műemlék található: a Mária-templom, a középkori eredetű Posztócsarnok, illetve a főtér fölé emelkedő városháza tornya. A Visztula folyó partján emelkedik a királyi vár (Wawel), mely az európai reneszánsz építészet egyik legimpozánsabb műemléke. Délután kirándulás a sóbányáiról híres WIELICZKA-ba. Látogatás a sóbányában és a Bánya Múzeumban. Vacsora, szállás Krakkóban.

3. nap: Czestochowa (kb. 300 km)

Reggeli után kirándulás CZĘSTOCHOWA-ba, Lengyelország legnagyobb és legismertebb zarándokhelyére. A Jasna Gora-n található kegyhelyet a magyar pálos rend alapította. A mai katedrálisban található a XIV. századi gótikus művészet egyik leghíresebb alkotása, a csodatévő Fekete Mária kegykép. Meglátogatjuk a Kincstárat és a Lovagtermet is. Vacsora, szállás Krakkóban.

4. nap: Zakopane – Budapest (kb. 550 km)

ZAKOPANE a lengyel Tátra legismertebb téli-nyári üdülőhelye. Séta, rövid pihenő a város főutcáján. Időjárás függvényében utazás siklóval a Gubalowkára, amely az üdülőhely kilátópontja. Hazautazás rövid pihenőkkel. A természeti szépségekkel teli utazás útvonala a Magas-Tátra mentén vezet. Érkezés Budapestre az esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

4 napos lengyel körutazás Krakkó, Wieliczka és Zakopane érintésével, busszal, félpanzióval

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére