4 napos körutazás Toszkánában, busszal, reggelivel, 3*-os szállással, több időpontban

Ajánlat kód: 40406
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

129.900 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 40406

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fedezd fel Toszkána legjavát egy négynapos körutazáson!

Opciók

  • 2024-06-14: , 129.900 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazás
  • 3 éjszaka szállás 3*-os szállodában
  • Reggeli

Az ár nem tartalmazza

  • Biztosítás: 2.800 Ft/fő
  • Sztornó biztosítás: 2,8%
  • Kötelezően fizetendő audio-guide: 2.200 Ft/fő
  • Idegenforgalmi adó 1-2 EUR/éj/fő
  • Belépők
    • Pisa / transzfer 5 EUR
    • Pisa / 2/3 műemlék 7/10 EUR
    • Pisa / Ferde Torony 20 EUR (szabadidőben, a szabad helyek függvényében)
    • Firenze / helyi idegenvezető + regisztrációs adó 10 EUR (kötelező)
    • Firenze / Santa Croce templom 8 EUR
    • Siena - San Gimignano - Volterra kirándulás 40 EUR
    • Siena / Dóm 5/8 EUR
    • Siena / Dóm + Keresztelőkápolna 15 EUR
    • Siena / helyi idegenvezető + regisztrációs adó 10 EUR (kötelező)
    • San Gimignano / Dóm 5 EUR

Felár

  • Félpanzió: 18.000 Ft/fő
  • Egyágyas felár: 25.000 Ft/fő

Felszállási lehetőségek

  • Budapest-Déli pu. Koronaőr köz Találkozó  05.00  Indulás  05:30
  • Székesfehérvár-Shell kút-M7 59 km  06:10
  • Siófok – Kiliti TABOL benzinkút (Vak Bottyán u. 34.) 06:40
  • Balatonlelle-Marche  07:00
  • Nagykanizsa-TESCO parkoló  08:00 

Program

1. nap: Budapest-Pistoia-Montecatini Terme

Elutazás Budapestről a kora reggeli órákban a Székesfehérvár-Siófok-Nagykanizsa útvonalon a magasba törő ciprusok, középkori kisvárosok festői tájaira. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel Szlovénián keresztül Olaszországba, ahol Itália egyik legfestőibb régiója vár ránk. Toszkánát említve először szinte biztosan a jellegzetes toszkán dombok, finom borok, elbűvölő kisvárosok képe ötlik fel mindenkinek a szeme előtt, hiszen a festői régió számtalan látnivalót rejt.  Utazásunk alkalmával a régió legszebb városait keressük fel, így már a délután folyamán ízelítőt kaphatunk a hamisítatlan toszkán hangulatból.  Pistoia falakkal körülölelt, középkori hangulatú belvárosában teszünk egy rövid sétát. A város Dóm terét nem véletlenül, az ország egyik legszebb terének tartják számon, hiszen itt találhatóak Pistoia legfontosabb épületei, a Katedrális, a Harangtorony, a Keresztelő kápolna, a Városháza és a Palazzo Pretorio is. A Dóm teret övező kis utcácskák és terek alkotják, ennek a kincsekkel teli városnak a központját, ahol szép számmal találunk kézműves műhelyeket is. A kora esti órákban érkezünk a Montecatini Terme városában található szálláshelyünkre. A több, különböző hatású gyógyforrás köré épült város mára Olaszország legnagyobb gyógyturisztikai központja, mely az ivókúrákról híres. A gyógyvízéről ismert városban este még felfedezhetjük a városközpontját, ahol üzletek, és hangulatos bárok, éttermek várják a látogatókat. A pálmafákkal, szökőkúttal ékeskedő hangulatos főtér, a Piazza del Popolo és a Via Verdi mindenképpen megér egy rövid sétát.

2. nap: Pisa-Firenze

Toscana talán leghíresebb városai szerepelnek mai programunkban. Először Pisa városát keressük fel, ahol a Csodák mezejének zöld pázsitján nézzük meg a büszkén elhelyezkedő csontfehér épületeket. (Camposanto, Dóm, Keresztelőkápolna, Ferde Torony- A Toronyba a feljutás a helyszínen szabad helyek függvényében lehetséges!) A Campo dei Miracoli csodálatos épületeinek megtekintése után rövid szabadidő.  Utazás Toszkána tartomány fővárosába, az Arno folyó partján fekvő festői Firenzébe. A város nevének eredetével kapcsolatban számos legenda ismert, érkezésünkig mi is megismerkedünk ezekkel a történetekkel. Az Itáliai-félsziget csaknem közepén elhelyezkedő Firenze, közel 383 ezer lakosával, Olaszország legszebb nagyvárosai közé tartozik. A város tekintélyes múltra tekint vissza, hiszen évszázadokon át a Medici-család uralta, 1865-70 között az Olasz Királyság fővárosaként működött. Firenze látnivalói között számtalan művészeti és történelmi emlék található, a város központját 1982-ben az UNESCO a Világörökség részévé nyilvánította. Gyalogos városnézés helyi idegenvezetővel a történelmi városközpontban, ahol programunkat a Szent Kereszt templom megtekintésével kezdjük. A város pantheonjának is nevezett ’Santa Croce’ templomban a legjelentősebb sírok között találjuk Michelangelo sírját is. Sétánk során érintjük a híres Uffizi képtár épületét, majd a város politikai központja a 'Piazza Signoria' és a Dóm tér megtekintése következik. Visszautazás a szálláshelyre az esti órákban.

3. nap: Siena-San Gimignano-Volterra

Mai kirándulásunk során a tartomány világhírű régiójának, a sokat fényképezett Chianti borvidéknek a szépségeivel is megismerkedünk. Ciprusokkal körülölelt domboldalak festői vidékén keresztül legelőször is Siena városába látogatunk el, melynek belvárosát az UNESCO a Világörökség részévé nyilvánította. Városnézés a lovasversenyéről (Palio) , és kagyló alakú főteréről ismert, három összefüggő dombon fekvő gyönyörű gótikus városban. Ismerkedés a város legfontosabb látnivalóival: Palazzo Pubblico, Il Campo, Torre del Mangia, Fontana Gaia. Felkeressük a belváros egyik legjelentősebb építészeti alkotását, a Dómot, majd válogathatunk a hagyományaikat féltve őrző sienai kézművesek remekműveiből is. Délután látogatás San Gimignanoban.  A dombtetőre épült "középkori Manhattan" képe már távolról  kiemelkedik a toszkán táj lankái közül jellegzetes tornyainak köszönhetően, melyekből 14 maradt meg teljes pompájában. A „tornyok városában” vásárolhatunk a Chianti és Vernaccia borokból, vagy megkóstolhatjuk a szarvasgombával töltött vaddisznó szalámit is. A késő délutáni órákban rövid séta a Toszkána szívében megbújó, etruszk alapítású Volterra középkori hangulatot árasztó belvárosában. Az "alabástrom város" központja Itália egyik legszebb középkori tere, a Piazza del Priori. Visszaérkezés a szállásra az esti órákban. (Ár: 40EUR/fő)

4. nap: Poggio a Caiano-Budapest

Reggeli a szállodában, majd a Medici család egyik legszebb és leghíresebb villáját, a hajdani nyári rezidenciát keressük fel Poggio a Caiano városában. A 9 hektár területet elfoglaló parkkal körülölelt reneszánsz villa az UNESCO Világörökség része. Séta a csodálatos parkban, majd megkezdjük utazásunkat Magyarországra. Érkezés Budapestre a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

4 napos körutazás Toszkánában, busszal, reggelivel, 3*-os szállással, több időpontban

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
38 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére