4 napos körutazás Szlovéniában, busszal, reggelivel, 3*-os szállással

Challenge Hungary Kft. / Vár a Világ
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Akár már:

11.400 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Challenge Hungary Kft. / Vár a Világ
1064 Budapest Izabella utca 78.
buszosutak@varavilag.hu
06 1 343 3030

Az ajánlat leírása

Fedezzétek fel Szlovénia csodáit!

Időpontok

  • 2024. augusztus 17-20.: Előleg: 11.400 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre – A kupon teljes ára 113.900 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 11.400 Ft, a fennmaradó 102.500 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • A buszos utazás költségeit
  • A magyar nyelvű idegenvezetést
  • 3 éjszaka szállást 3*-os szállodában, kétágyas szobákban
  • Büféreggelit

Az ár nem tartalmazza

  • Egyágyas felár: 46.000,-Ft/fő
  • Kinti programköltségek (helyszínen kötelezően fizetendő): 90 EUR/fő
  • Fakultatív programok:
    • Pletnázás a tavon kb. 20 EUR/fő
    • Vogel felvonó 35 EUR/fő
  • Vacsora egyénileg kb 25 EUR/fő

Program

1. nap: Budapest – Ljubljana

Elutazás a kora reggeli órákban (06.00) Budapestről. Első utunk a a festői Bledi-tóhoz kirándulunk. Megtekinthetjük a középkori lovagvárat (F), mely a tó fölé magasodik és ezáltal lenyűgöző kilátásban lesz részünk. Láthatjuk a Triglav csúcsát, mely az ország legmagasabb pontja. Időjárás függvényében fakultatív program keretében pletnákkal kelünk át a tó közepén található kicsinyke szigetre, ahol 99 lépcsőfok meghódításával jutunk fel a IX. századi kegytemplomhoz. Rövid szabadidőnk épp elég arra, hogy a festői tóparton elterülő monarchiabeli városka kihagyhatatlan desszertjét megkóstoljuk: ez a Kremsnita, azaz a bledi krémes. Ezután utunk szlovén fővárosba, Ljubljanába vezet utunk, ahol elfoglaljuk a szállást.

2. nap: Bohinj-tó, Vogel, Vintgar szurdok

Reggeli után a Radovna folyó által kivájt Vintgár szurdokhoz(F) látogatunk, ahol mesébe illő látvány tárul szemünk elé, miközben a kalandos túraútvonalon sétálunk. Reggel a Bohinj-tó vidékét keressük fel. Megtekintjük Bohinj szimbólumát, a híres hidat és a Szent János templomot. Ezután érintjük a Vogel-t, (Fakultatív program) ahonnan igény esetén drótkötélpályán, kabinos felvonóval feljutunk az 1535 méter magas Rjava Skala-ra, ahonnan pompás kilátás nyílik a Júliai-Alpokra. Visszatérünk Ljubljanába és megismerkedünk a történelmi belváros látnivalóival: sétálunk a Ljubljanica folyó partján, majd siklóval (F) jutunk fel a várba, melynek gróf Batthyány Lajos is élvezhette „vendégszeretetét”. Megtekintjük útközben a barokk belvárost, a katedrálist, a Sárkányos- és a Hármas-hidat is. Délután lehetőségünk van csatangolni a városban, majd vacsorázni a belvárosban.

3. nap: Piran, Portoroz

Reggeli után elindulunk a szlovén tengerpart felé. A délelőtti órákban érkezünk Piran hangulatos városkájába. Idegenvezetőnkkel teszünk egy sétát a városban, majd a főtérről elindulva felkapaszkodhatnak a Szent György templomba, ahonnan egészen elképesztő panoráma tárul elénk. A hangulatos utcácskákon lesétálva az óvároson keresztül, lesétálunk a kikötőbe. Ezután egész napos pancsolás következik Piran valamelyik strandján. Kora délután utunk a pár kilométerrel odébb fekvő tengerpart ékszerdobozához vezet, Portoroz városába. Ott szabadidő, fakultatív vacsora egy hangulatos tavernában, majd hazaindulás a szállásra.

4. nap Postojna- Predjama-Budapest

Reggeli után ellátogatunk a Szlovén-karszthegységbe, ahol megtekintjük a méltán híres Postojnai cseppkőbarlangot (F). Kisvasúttal utazunk a barlang közepébe, majd könnyű gyalogtúrán veszünk részt. Ezután megismerhetjük Erazmus lovag történetét Predjama várában (F) és megtudhatjuk, miért épült a vár a szila belsejébe.

Jó utat kívánunk!

1064 Budapest Izabella utca 78.
buszosutak@varavilag.hu
06 1 343 3030

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

4 napos körutazás Szlovéniában, busszal, reggelivel, 3*-os szállással

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2024.08.17.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően 48 órán belül jelentkezz a buszosutak@varavilag.hu email címen! • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
40 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére