4 napos körutazás Horvátország legszebb részein, a Plitvicei-tavak és az Adria érintésével, busszal, reggelivel, idegenvezetéssel

Adutours Utazási Kft
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Akár már:

7.000 Ft

Ajánlatkérés
Adutours Utazási Kft
1074 Budapest, Hársfa utca 2.
adutours@t-online.hu
06 20 290 3093
www.adutours.hu/

Az ajánlat leírása

Látogass el a mesés Plitvicei-tavakhoz és az Adriai-tengerhez!

Opciók

 • 2022. július 21.: Előleg: 7.000 Ft
 • 2022. szeptember 8.: Előleg: 7.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre – A kupon teljes ára 69.990 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 7.000 Ft, a fennmaradó 62.990 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

 • Autóbuszos utazás
 • 3 éjszaka szállás 2*-os hotelben, saját fürdőszobás szobában
 • Reggeli
 • Idegenvezetés

Az ár nem tartalmazza

 • Adminisztrációs díj: 1.500 Ft/fő (partnerünknél fizetendő)
 • VOX készülék: 1.800 Ft/fő/4nap (partnerünknél fizetendő)
 • Idegenforgalmi + városbelépési adó: 250 kuna/fő (helyszínen fizetendő)
 • BBP biztosítás (70 éves korig): 2.200 Ft/fő
 • BBP biztosítás (70 év felett): 4.400 Ft/fő
 • Plitvicei Nemzeti Park belépő júniusi, júliusi, augusztusi, szeptember időpontban: 15.000 Ft/fő
 • Egyéb belépők (változhat): kb. 200 Kuna/fő
 • Fakultatív 2. napi program: 7.000 Ft/fő

Felár

 • Vacsora felár: 12.500 Ft/fő (3 vacsora)
 • Egyágyas felár: 15.000 Ft
 • 35 fő alatti létszám esetén 8.000 Ft/fő felár fizetendő

Fontos

Kérjük, a kupon megvásárlását követően 48 órán belül jelentkezz partnerünknél a következő email-címen: adutours@t-online.hu

Az utazó köteles úti okmánya érvényességéről és a járványügyi előírásoknak megfelelő igazolásokról gondoskodni. Kérjük, hogy a foglalás és az utazás közötti időben is kísérjék figyelemmel az aktuális szabályozásokat! E miatt meghiúsult utazásért az utazásszervező irodát nem terheli semmilyen fizetési, kártérítési kötelezettség.

A vidéki fel- és leszállási helyek mindig menetirány szerinti oldalon vannak. A helyszínekről érdeklődjön partnerünknél!

Program

1. nap:

Indulás reggel 6:00-kor, Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, 1111 Budapest, Műegyetem rakpartról (Vidéki felszállást foglaláskor jelezzék). Folyamatos utazás, rövid pihenőkkel. Útközben látogatás Slunj településén. A városka a Slunjčica- és a Korana-folyó festői torkolatának közelében fekszik. Feltétlenül említést érdemel a számos kis vízesésre épült régi vízimalmok, melyek mesekönyvek oldalaira emlékeztető együttesét a Rastoke városrészben csodálhatjuk meg. A korhűen felújított faházak némelyike 300 évesnél is régebbi, körülöttük pedig gondosan ápolt kertek húzódnak. Továbbutazás, este a szállás elfoglalása Zadar környékén.

2. nap:

Egész napos szabadprogram, vagy fakultatív kirándulás a Krka Nemzeti Parkba. A Krka Nemzeti Park fő látványossága a nagy vízesés a Skradinski buk. A nagy vízesés több kisebb-nagyobb vízesésből áll. A Skradinski buk 400 méter hosszú és 100 méter széles területet foglal magában. A legmagasabb és legalacsonyabb pontja között 48 méter szintkülönbség van. Ez Európa egyik legszebb mészkő vízesése. Érdemes fürdőruhát vinni, mert itt a nagy vízesés medencéjében fürdeni is lehet! A kis hídon továbbhaladva egy néprajzi kiállításhoz érkezünk. Itt működő malmot, kukorica őrlőt, mosókosarat és szövőszéket találunk, ehetünk a helyi bisztróban és begyűjthetünk néhány Krka-i szuvenírt. Este visszatérés a szállásra.

Fakultatív program ára: 7.000 Ft/fő*+ belépő (helyszínen fizetendő, *buszos utazás, túravezetés költsége)

3. nap:

Reggeli után Városnézés a csodaszép kikötővárosban, Dalmácia egykori fővárosában, Zadarban. A hangulatos utcákban, a modern épületek között bújnak meg a Fórum kőlapjai, Szent Donát-templom, és a Mária-templom, a római, bizánci, és román építészet remekei. Délután szabadprogram, fürdőzési lehetőség a helyi strandon. Este visszatérés a szállásra.

4. nap:

Reggeli után korai indulás. Útközben látogatást teszünk a lélegzetelállítóan szép Plitvicei Nemzeti Parkba ahol gyalogos, kisvonatos, hajós kirándulást teszünk a tavak körül - megtekintjük a nemzeti park legszebb részeit - áthajózunk a Kozjak-tavon, megkövesedett fatörzseket, közvetlen közelről tekintjük meg a legszebb vízlépcsőket. Visszaérkezés a kiindulási helyre a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

1074 Budapest, Hársfa utca 2.
adutours@t-online.hu
06 20 290 3093

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

4 napos körutazás Horvátország legszebb részein, a Plitvicei-tavak és az Adria érintésével, busszal, reggelivel, idegenvezetéssel

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2022.09.08.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően 48 órán belül jelentkezz az adutours@t-online.hu email címen! • Bármennyi Alkupon vásárlóható és ajándékozható!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére