4 napos körutazás Hollandiában, repülővel, reggelivel, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 44190
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

339.000 Ft

Megveszem

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 44190

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fedezd fel a tulipánok földjét!

Időpont

  • 2024. szeptember 21.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Repülőjegy Budapest-Amszterdam útvonalon oda-vissza, közvetlen járattal
  • Személyenként egy feladott poggyász (max. 23 kg) és egy kézipoggyász oda-vissza
  • Szállás három éjszakára középkategóriás szállodában, kétágyas szobában
  • Büféreggeli a szállodában
  • Utazás különbusszal
  • A programban szereplő transzferek és belépőjegyek
  • Kiváló helyismeretű magyar idegenvezető

Az ár nem tartalmazza

  • Útlemondási biztosítás: 3%
  • Utasbiztosítás 950 Ft-tól/nap/fő

Fakultatív program

  • Egész napos Delft-Rotterdam-Hága kirándulás 30 000 Ft /fő
  • Belépőjegy a Van Gogh Múzeumba 9 900 Ft /fő

Program

Szeptember 20., szombat
Elutazás Budapestről a KLM közvetlen járatával (06:35-08:40) Amszterdamba. Érkezés után transzfer a városközpontba, majd gyalogos városnézés Amszterdamban. Városnézésünket egy órás hajókázás teszi teljessé, ahol egészen más perspektívából, a kanálisokról szemlélve élvezhetjük a főváros egyedi hangulatát. Délután a szállás elfoglalása.
Szállás Amszterdamban.

Szeptember 21., vasárnap
Reggeli után szabadidő Amszterdamban, vagy egész napos fakultatív kirándulás: Delft, Rotterdam és Hága (30 000 Ft/fő, min. 15 fő esetén): ezen a programon megismerkedünk a "patkóváros" délnyugati szárának három izgalmas városával. Első állomásunk Vermeer városa, a kék-fehér kerámiáról is ismert hangulatos Delft, ahol teszünk egy sétát a központban. Ezt követően ellátogatunk a modern építészetéről és hatalmas kikötőjéről ismert Rotterdamba, az ország második legnagyobb városába. Délután átutazunk az ország kormányzati központjába, egyben számos nemzetközi szervezetnek helyet adó Hágába, ahol a Binnenhof, azaz a parlamenti épületegyüttes környékét járjuk be. Napunk végén megnézzük Hága egyik kerülete, Scheveningen tengerpartját.
Szállás Amszterdamban.

Szeptember 22., hétfő
Délelőtt szabadidő Amszterdam központjában, vagy látogatás a Van Gogh Múzeumban (9 000 Ft/fő): a posztimpressionisták legnagyobb mesterének emléket állító múzeumban a festőóriás műveinek legnagyobb gyűjteményét, köztük a Krumplievőket, a Napraforgókat és több önarcképet is megcsodálhatunk. Délután ebédszünet és rövid séta az ország legnagyobb egyetemének otthont adó Utrechtben. Napunk végén ellátogatunk a Kasteel de Haarba: az ország legnagyobb kastélya a középkorban született, de a 19. század végén nyerte el mai romantikus külsőjét. Hasonlóan figyelemre méltó a kastélyt körülvevő több mint 500 hektáros park.
Szállás Amszterdamban.

Szeptember 23., kedd
Reggeli után kijelentkezünk a szállodából, majd ellátogatunk a Zaanse Schans szabadtéri néprajzi múzeumába, ahol a híres holland szélmalmokkal is közelebbi barátságot kötünk (az egyiket akár belülről is megnézhetjük), de a hagyományos mesterségek, köztük a fapapucs vagy a sajt készítésének titkait is elleshetjük. Ebédszünet a tengertől elhódított IJssel-tó partján lévő, a füstölt angolnájáról elhíresült Volendamban, ahonnan a szemközti faházas halászfaluba, Markenbe is áthajózunk. Kora este transzfer az amszterdami repülőtérre, majd hazautazás a KLM közvetlen járatával (20:55-22:55) Budapestre.

Jó utazást kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

4 napos körutazás Hollandiában, repülővel, reggelivel, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
22 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére