4 napos körutazás bajor kastélyokhoz, buszos utazással, reggelivel, idegenvezetéssel – vár Salzburg, a Sasfészek és II. Lajos romantikus kastélya, a Herrenchiemsee

Ajánlat kód: 35480
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

159.900 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 35480

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fedezd fel a híres bajor kastélyok rejtélyes világát és izgalmas történelmét!

Időpontok

  • 2024.05.17.: , 159.900 Ft
  • 2024.08.17.: , 159.900 Ft
  • 2024.09.13.: , 159.900 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazás
  • 1 éjszaka Salzburg környékén panzióban
  • 2 éjszaka a kastélyok környékén, 3*-os szállodában, 2-3 ágyas saját fürdőszobás szobákban
  • Reggeli
  • VOX készülék (városnézéshez)
  • Idegenvezetés

Az ár nem tartalmazza

  • Útlemondási biztosítás (az út részvételi díjának 1,8 %-a)
  • Betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás 700 ft/fő/nap
  • Idegenforgalmi adó: 1,5 Euro/fő/éj (helyszínen fizetendő)
  • Programok költségei (változhat)
    • Sasfészek: kb. 30 Euro/fő (belépő, lift, helyi buszktg.)
    • Herrenchiemsee: kb. 22 Euro/fő (hajójegy, belépőjegy a kastélyba)
    • Hohenschwangau + Neuschwanstein: kb. 40 Euro/fő
    • Linderhof: kb. 10 Euro/fő
    • Ettal-i kolostor: kb. 15 Euro/fő

Felár

  • Fakultatív vacsora kb. 20 Euro/fő/alkalom
  • Egyágyas felár (foglaláskor fizetendő): 30.000 Ft/fő
  • Egyágyas felár társítással (foglaláskor fizetendő): 15.000 Ft/fő

Program

1. nap:
Indulás 06.00-kor Budapestről, a Hősök teréről, a Műcsarnok mögötti parkolóból. Folyamatos utazás Salzburgig, útközben rövid pihenőkkel. Délután városnézés Salzburgban,– az érkezés függvényében az alábbi nevezetességeket tekintjük meg: Mirabell kastély, Mozarteum, Mozart szülőháza, a barokk óváros a dómmal, Mirabell tér. A városnézés után szabadprogram. Este szállásfoglalás Salzburg környékén. Fakultatív vacsora.

2. nap:
Reggeli után látogatás a Sasfészekhez, Hitler egykori búvóhelyéhez. Berchtesgadeni programunk során az 1835 méter magas Kehlstein hegyre érkezünk felvonóval. A Sasfészek megtekintése mellett jó idő esetén a gyönyörű panorámában lehet részünk. A program az időjárás függvénye, rossz idő esetén elutazás a Königsee-hez.
Délután elutazás a Chiemsee-hez, ahol elhajózunk II. Lajos romantikus kastélyához: a Herrenchiemsee-hez. A kastély tükörterme a Versailles-i palota mintájára épült, szépségében túlszárnyalva azt. Az épület megtekintése során bepillantást nyerhetünk a kastély építészet technikájába. Napunk utolsó állomásaként  a szállás elfoglalása a kastélyok környékén. Fakultatív vacsora.

3. nap:
Reggeli után továbbutazás a romantika világába: elsőként kirándulás Hohenschwangauba, ahol II. Lajos nevelkedett és innen ellenőrizte a neuschwansteini kastély építésének munkálatait. Majd a „mesekastély” következik, Neuschwanstein, melyet a kastélyok kastélyának vagy az építészet és álom keverékének neveznek. (A kastélyban 2024-ig felújítási munkálatok zajlanak, bizonyos termek a felújítások különböző szakaszaiban nem, vagy csak részlegesen látogathatók.) A csupa torony és bástya épületegyüttes egy magányos szirtfokon áll, egy alpesi tó közelében. A két kastély pontosan szemben áll egymással, ezért mindkettőből csodás kilátás nyílik a másikra. A pompásan berendezett belső termek meglátogatása után Ettal-ba látogatunk. Az ettali bencés kolostor építését még IV. Lajos német-római császár rendelte el. Az első gót stílusú része 1330 és 1370 között épült meg. Később fokozatosan bővítették, majd egyre inkább barokk stílusú lett. Napjainkban több mint 50 szerzetes él itt. Fakultatív program keretében lehetőség nyílik a kolostor templomának megtekintésére, valamint bemutatásra kerül az általuk készített likőr is. Szállás ugyanott, ahol az előző éjjel. Fakultatív vacsora.

4. nap:
Reggeli után utunk a neorokokó Linderhofba vezet, II. Lajos egyetlen befejezett kastélyához, mely a versailles-i Kis-Trianon palota mintájára épült. Rövid szabadidőt követően hazaindulás. Érkezés Budapestre a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

4 napos körutazás bajor kastélyokhoz, buszos utazással, reggelivel, idegenvezetéssel – vár Salzburg, a Sasfészek és II. Lajos romantikus kastélya, a Herrenchiemsee

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
40 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére