4 napos körutazás az Azúr-tengerparton, reggelivel, busszal, 3*-os szállással, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 40166
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

154.900 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 40166

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Várnak az Azúr-tengerpart csodái, Provence, Nizza, Monaco és Cannes!

Opciók

  • 2024-10-30: , 154.900 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 3 éjszaka szállás 3*-os hotelben
  • Reggeli
  • Autóbuszos utazás
  • Idegenvezetés

Az ár nem tartalmazza

  • Biztosítás: 2.800 Ft/fő
  • Sztornó biztosítás: 2,8%
  • Audio-guide: 2.200 Ft
  • Belépők
    • Ephrussi villa 13 EUR (min. 20 fő)
    • Monaco Hercegi palota  9 EUR
    • Oceánográfiai Múzeum  14 EUR
    • Monaco, kötelező regisztrációs adó és behajtási díj 10 EUR
  • Idegenforgalmi adó: 1,5 EUR/fő/éj

Felár

  • Félpanzió: 28.000 Ft/fő
  • Egyágyas felár: 49.000 Ft/fő

Felszállási lehetőségek

  • Budapest - Déli pu. Koronaőr köz: 05:00
  • Székesfehérvár - Shell kút M7 59km: 05:50
  • Siófok – Kiliti TABOL benzinkút (Vak Bottyán u. 34.) 06:10
  • Balatonlelle - Marche: 07:05
  • Nagykanizsa - TESCO parkoló: 07:50 

Program

1. nap: Budapest-Nizza
Elutazás Budapestről kora hajnali órákban. Folyamatos utazás, rövid pihenőkkel Szlovénián, és Olaszországon keresztül Franciaország déli partvidékére. Vár a napsütötte Cote d' Azur lenyűgöző szépségű régiója. Esti érkezés a Nizza mellett található szálláshelyre (ezen a napon a késői érkezés miatt nincs vacsora). 

2. nap: Monaco-Monte Carlo–Eze–Cap Ferrat- Nizza
A reggeli órákban Monacoba látogatunk. Megcsodáljuk a hercegi palotát és az innen nyíló felejthetetlen kilátást a luxus yachtok kikötőjére. Az Oceanográfiai Múzeumban fantasztikus utazást tehetünk a tengerek és óceánok élő világába. Buszunkkal végighaladunk a Forma 1-es pálya egyik szakaszán. Ezután Eze faluba látogatunk. A helyszín egy középkori tündérmese, ahol a sziklákkal egybeolvadt, futónövények mögé bújt házikók és a minden irányba lejtő utcácskák hálószerű szövevénye egyre beljebb csábítja a távoli utazót. Itt látogatást teszünk Franciaország legnagyobb parfümgyárában. Ezután ellátogatunk a millárdosok egyik félszigetére, a francia világhírességek kedvelt helye ez: Cap Ferrat. Pálmafái mögött húzódik meg az Ephrusi villa, amely több évezredet felölelő berendezésével és lélegzetelállító botanikus kertjeivel garantáltan ámulatba ejti a látogatót. Ezután átfogó gyalogos és buszos városnézésen veszünk részt Nizza-ban (régi kikötő, óváros, Promenade des Anglais, orosz negyed). Visszautazás a szálláshelyre.

3. nap: Cote D'Azur - Antibes - Cannes
Szabadidő Nizzában vagy fakultatív kirándulás. Az Azúr part egyik legfestőibb kisvárosába a Nizza és Cannes között fekvő Antibes városába utazunk. A város népszerűsége rohamosan megnőtt az elmúlt évtizedek folyamán. A hajdani Grimaldi birtok kikötője, tengerpartja, és a leghíresebb provanszál piac töretlen vonzerővel bír. Séta a hangulatos belvárosban majd délután kirándulás a Côte d’Azur világhírű üdülővárosába,  Cannes-ba, ahol sétánk folyamán megismerkedünk a Filmfesztiválok helyszíneivel (palota, La Croisette sétány, filmpalota), de felsétálunk a Suquet dombra is, amely a város középkori bölcsőjét képezi. Visszautazás a szállásra az esti órákban. (Ár: 20 EUR/fő)

4. nap: Nizza-Budapest
Reggeli a szállodában, majd hazautazás rövid pihenőkkel Szlovénián keresztül Magyarországra. Érkezés Budapestre a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

4 napos körutazás az Azúr-tengerparton, reggelivel, busszal, 3*-os szállással, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
32 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére