4 napos kiruccanás a dél-olasz Apuliába, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel

Ajánlat kód: 41498
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

139.800 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 41498

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Irány az olasz csizma sarka!

Opciók

  • 2022. október 7.: , 139.800 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Utazás: Budapest – Bari – Budapest repülővel, a körutazáson magyar autóbusszal
  • Repülőtéri illeték és csomagdíj
  • Elhelyezés: középkategóriás szállodák 2 ágyas, zuhanyozós / WC-s szobáiban
  • Ellátás: reggeli
  • BBP utasbiztosítás

Az ár nem tartalmazza

  • Idegenforgalmi adó: kb. 8 € (Helyszínen fizetendő!)
  • Belépőjegyek és fülhallgató: kb. 50 € (Helyszínen fizetendő!)
  • Szervizdíj / Borravaló: 5 € (Helyszínen fizetendő)
  • Kedvezményes csoportos útlemondási biztosítás díja: 2%

Felár

  • Félpanziós felár: 10.500 Ft
  • Egyágyas felár: 25.000 Ft

Program

1. nap: Budapest – Bari – Trani – Castel del Monte (kb. 290 km)

Délelőtt repülés Budapest Bari útvonalon. Érkezés után találkozás a magyar autóbusszal.

A román építészet igazi gyöngyszeme TRANI, templomának védőszentje a csodatevő zarándok Szt. Miklós. Délután egy különleges erődítményhez, a CASTEL DEL MONTE-hoz látogatunk, melyet II. Frigyes építtetett. A nyolcszögletű vár falait több helyen még ma is márvány borítja, a bejáratot is márványfaragás díszíti, a bevehetetlennek épült vár sokkal inkább palotának nevezhető. Az óváros déli részében álló, háromhajós bazilikát a XI. század kezdetén építették, majd az évszázadok folyamán többször bővítették. Szállás Alberobelloban.

2. nap: Lecce – Ostuni – Alberobello (kb. 130 km)

Felkeressük Dél-Olaszország nevezetes városát: LECCE-t. Dél Firenzéjének nevezik a jelentős műemlékei miatt. Az egységes barokk városkép a XVII. században alakult ki. Majd látogatás a hegyre épült, festői OSTUNI-ban. ALBEROBELLO jellegzetes építményei az Európában egyedülálló, kerek, darázsfészek-szerű lakóépületek. A trulli úgy készül, hogy minden tégláját kicsivel beljebb teszik, míg a tetőzet össze nem ér. Az építőanyagok így egymást stabilizálják. Apulián kívül, Szíriában és Örményországban állnak hasonló épületek. Szállás Alberobelloban.

3. nap: Matera – Bari (kb. 200 km)

Délelőtt 2019. Európa egyik Kulturális Fővárosába, MATERA-ba látogatunk, melynek egyedi, sziklába vájt, belül freskókkal díszített épületei Anatóliára emlékeztetnek. Délután a tartomány fővárosát, BARI-t keressük fel, mely a rómaiak idején egyszerű kereskedelmi központ volt, majd a IX. században a szaracén uralom alatt vált a régió fővárosává. A XI. század végén Myrából (ma Törökország) idehozták Szent Miklós ereklyéit, így a város egyike lett Európa legjelentősebb keresztény központjainak. Az ereklyék elhelyezésére építették a San Nicola bazilikát, a román kori építészet egyik legszebb alkotását. Bariban is felfedezhető II. Frigyes kézjegye, a Sforzák által 1500 körül alapított, hatalmas kastélyban, mely egykor börtön volt, ma, múzeumként működik: a szobrok „börtöne”. Szállás Alberobelloban.

4. nap: Bari – Budapest

Rövid szabadidő majd transzfer a repülőtérre. A déli órákban hazarepülnek Bariból.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

4 napos kiruccanás a dél-olasz Apuliába, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére