4 napos kirándulás Toszkánában Andrea Bocelli koncerttel, busszal, reggelivel, koncertbelépővel, 4*-os szállással

Ajánlat kód: 42422
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

189.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 42422

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Hallgasd meg élőben Andrea Bocellit Toszkánában!

Időpont

  • 2023.07.26-29.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazást
  • 3 éjszaka szállást - Hotel Montecatini Terme 4* hotel
  • Reggelit
  • Magyar idegenvezető
  • A koncertbelépő árát (számozatlan üléshely "Tribuna non numerata B")

Az ár nem tartalmazza

  • Baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítás díját
  • Útlemondási díjat (2,5%)
  • Az esetleges belépőket a helyszínen
    • Lucca/Dóm: kb. 5 EUR/fő
    • Pisa/Keresztelőkápolna és Dóm: kb. 8 EUR/fő
    • Pisa Dóm: ingyenes
    • Pisa/Ferde Torony: kb. 18 EUR/fő feljutás csak a szabad helyek függvényében egyénileg!
    • Pisa városnézés és transzfer a Csodák terére kisvonattal kb. 8 Eur/fő
    • Puccini Villa kb. 8 Eur/fő
  • A helyszínen fizetendő idegenforgalmi és regisztrációs adót
  • Üdülőhelyi díj: 15 EUR/fő/tartózkodás (helyszínen fizetendő)
  • Audio guide költségét 2.200 Ft/fő (5 €)

Felár

  • Egyágyas felár (társítás nélkül): 29 900 Ft/fő (55€)
  • Vacsora felár: 11 900 Ft/fő (28€) (2 vacsora a szállodában - a koncert napján ebéd, mely a program része)

Fakultatív program (min. létszám 25 fő)

  • Lucca - Bolgheri - toszkán farmebéd 50 EUR/fő
  • Pisa, Torre del Lago 20 EUR/fő

Program

1. nap: Budapest - Montecatini Terme

Elutazás Budapestről a kora reggeli órákban. Folyamatos utazás Szlovénián keresztül Olaszországba, megállókkal. Érkezés a szálláshelyünkre az esti órákban.

2. nap: Lucca - Bolgheri a mesés középkori kisváros - a vidéki Toszkána/farmebéd -  Lajatico/Andrea Bocelli koncert

Utunk ma elsőként a festői Lucca-ba vezet, mely a világhírű zeneszerző Giacomo Puccini szülővárosa. Meglátogatjuk a lenyűgöző város főterét, a bazilikát, sétálunk a fallal körülvett város ódon utcáinak rejtekeiben. Búcsúzunk a várostól. Ezen a napon a vacsora helyett a koncerthangulat előzményeként egy hangulatos farmon ismerkedhetünk a vidéki Toszkána bájával, ízeivel egy ebéd keretében. A házi, kivételes minőségű ételek világával, az olívabogyó és olaj ízvilágával valamint a helyi bor zamatával is.  Ne hagyja ki!  Rövid pihenő után Bolgheri-be indulunk, és a lenyűgözően szép kisvárosban gyűjtjük mai napi élményeinket, ahová az olaszországi utak szerelmesei előtt ismert - ciprusok által szegélyezett csodás, keskeny autóúton lehet eljutni. A fenséges településen elsőnek a román stílusú Giacomo e Cristoforo templomot pillanthatjuk meg, mely része a települést körülölelő kastélynak. A városkán belül szűk, narancs és réz színű utcácskákat, ételkülönlegességekkel és borkóstolókkal csábító éttermeket találunk, mivel itt születtek a leghíresebb toszkán vörösborok. Esti programunk Andrea Bocelli szülőfalujában, Lajatico-ban folytatódik, ahol különleges környezetben csodálhatjuk meg a világ egyik legnépszerűbb olasz tenor énekesének legendás hangját. A természet ölelésében hangzanak fel a híres dallamok. Élményekkel telve visszautazunk szálláshelyünkre a késői órákban, a koncert befejezésének időpontjától függően. (Napi buszparkolás, behajtási engedélyek, helyi közlekedés, + farmebéd bőséges itallal 50 EUR/fő). 

A koncert esőnapja: 07.28.

3. nap: Pisa ezer arca - kicsit másképp! - Torre del Lago/Puccini lakóhelye 

Kipihenve és feldolgozva a koncert élményeit, kényelmes reggeli és szabadidő után fakultatív kirándulást ajánlunk. Kihagyhatatlan állomás a toszkán út során Pisa. Utunk ma elsőként a festői Csodák terére vezet, mely világörökségünk része, és ahol a lebilincselő keresztelőkápolna, a székesegyház és a híres pisai ferdetorony vár minket. itt ismerkedünk a gazdag múltú város építészeinek hagyatékával, akik többek között felhasználták az arab épületek díszítőelemeit, és az ókori világ művészetének csodás jellegzetességeit is, mely lenyűgözi a világ minden sarkából idelátogatókat. Városnézésünk után kisvonatról ámulhatunk a több, mint ezer éves múltra visszatekintő város látnivalóira, mely több csodás teret is rejteget. A festői Arno folyó partján pedig egy picike ékszerdoboz, a Santa Maria della Spina templom, a pisai gótika remekműve vár minket. Idő függvényében ezután a világhírű zeneszerző, Puccini városát, Torre del Lago-t keressük fel, ahol megismerkedünk lakóhelyével, a Villa Puccinivel. Torre del Lago ugyanolyan olasz fürdőváros lenne, mint sok másik. Egyedivé a Puccini villa és annak kertje teszi, hiszen a művésznek annyira megtetszett a tenger és Massaciuccoli tó által határolt település, hogy házat vásárolt magának itt, mely ma is a család kezében van. Magyar vonatkozású emlékeket is találunk itt, mert Puccini zongoráján ott áll pályatársának, Lehár Ferencnek dedikált fotója. Visszautazunk szálláshelyünkre. (Ár: 20 Eur/fő)

4. nap: Ferrara - Budapest

Hazautazunk, de még egy rövidebb pihentető sétára megállunk a kedves középkori Ferrara városában, melynek lenyűgöző történelmi központja az UNESCO Világörökség része, és olyan kulturális műemlékekkel rendelkezik, mint a Castello Estense, a városháza, a gyémántpalota és a székesegyház. Érkezés Budapestre a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

4 napos kirándulás Toszkánában Andrea Bocelli koncerttel, busszal, reggelivel, koncertbelépővel, 4*-os szállással

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére