4 napos kirándulás Toszkánában a Csokoládéfesztivál idején, reggelivel, buszos utazással, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 36436
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

69.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 36436

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Élvezzétek Toszkána elragadó szépségét, hangulatát, s a mennyei csokik ízét!

Időpontok

  • 2020. október 22-25.: , 69.900 Ft
  • 2021. október 21-24.: , 75.900 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazást
  • 3 éjszaka szállást - hotel *** Chianciano Terme
  • Reggelit
  • Magyar idegenvezetőt

Az ár nem tartalmazza

  • Baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítás díját (450 Ft/fő/nap)
  • Útlemondási díjat (1,3%)
  • Foglalási díjat (1.500 Ft/fő 12 éven felül)
  • Az esetleges belépőket a helyszínen
  • A felárakat és a helyszínen fizetendő idegenforgalmi adókat
  • Audio guide költségét 2.000 Ft/fő/tartózkodás
  • Üdülőhelyi díj: 4,5 EUR/fő/tartózkodás

Fakultatív programok és belépők

  • Assisi - Spello - Montepulciano: 35 EUR/fő
  • Arezzo/St. Francesco templom: 8 EUR/fő
  • Assisi/St. Francesco templom: 3 EUR/fő
  • Chococard-csokifesztivál belépő, helyi közlekedéssel: 15 EUR/fő

Program

1. nap: Budapest - Chianciano Terme

Elutazás Budapestről a hajnali órákban, folyamatos utazás rövid megállókkal Szlovénián keresztül. Érkezés szálláshelyünkre az esti órákban.

2. nap: Assisi - Spello középkori kisváros - Montepulciano

Reggeli után egy igazán sokszínű program veszi kezdetét. Elsőként a ferences rend megalapítójának, Szent Ferencnek a városába, a műemlékekben gazdag, Világörökség részévé nyilvánított, fenséges Assisi-be indulunk, ahol megismerjük Assisi Szent Ferenc életének csodás útját. Ellátogatunk a lélegzetelállító Bazilikába (Santa Maria degli Angeli), a Szent sírjához, és a hozzá tartozó, fantasztikus, többemeletes árkádsorra épített nagy ferences kolostor épületébe és altemplomába, a San Rufino katedrálishoz és a város fölé emelkedő dombon található Rocca Maggiore erődhöz is. Innen gyönyörű kilátás nyílik a városra és a környékre. Barangolunk a rengeteg régi kis lakóház és kedves palota között, majd továbbutazunk a festő Spello-ba, a virágok városába. A Santa Maria Maggiore templom megtekintése után a város építészetével és hangulatos keskeny utcákkal kápráztat el. Kedvükre bolyonghatnak a belváros főterén, vagy sétát tehetnek az ódon, szűk utcácskákban.

A mai napon felfedezzük Toszkána lélegzetelállító, elragadó települését. Tartsanak velünk Montepulciano középkori hangulatú, festői, kis utcákkal tagolt városába gyalogos városnézésre, mely filmforgatások híres helyszíne. Reneszánsz épületei, templomai, évszázadok történetét mesélik. A Piazza Grande közelében található a város egyik legszebb reneszánsz palotája, a Palazzo Ricci, melynek földalatti, ódon folyosóján gigantikus boroshordók ejtenek ámulatba. A borospincében tett látogatás után vásárlási lehetőség a helyi borokból - Vino Nobile - és ha kedvünk tartja, megkóstolhatjuk az értékes nedűt. Az ódon utcákon sétálva ki ne szeretne egy igazi olasz kávé elkortyolgatása közben gyönyörködni a háborítatlan toszkán tájban? A környék legrégebbi kávézójának teraszáról lélegzetelállító panoráma nyílik a toszkán dombokra.  Érkezés a szálláshelyünkre az esti órákban. (Ár: 35 EUR/fő)

3. nap: Gubbio - Perugia csokoládéfesztivál

Elsőként a festői hegy oldalában megbújó Gubbio városkában barangolunk. A girbe-gurba utcák közepén tornyosodik a lenyűgöző, hihetetlenül magas középkori felhőkarcoló, a Palazzo dei Consoli. Utunk Perugia-ba vezet, ahol megnézzük a San Lorenzo Dómot, a Fontana Maggiore reneszánsz szökőkutat, a Városházát, a Palazzo dei Priori-t. Városnézés után ezen a napon hab a tortán, hogy részt veszünk Európa legnagyobb édesség-ünnepén (az októberi turnusnál), a hangulatos Eurochocholate- Csokoládé-fesztiválon. Az utcákat árusok lepik el, mi pedig megnézhetjük, hogy milyen művészettel készítik a vonzó, apró csodákat, finomságokat, elképesztő csokoládé-szobrokat és szökőkutakat. Ami jó hír: mindent meg is kóstolhatunk. Tartson velünk egy édes bűnbeesésre a csokifesztiválon!

4. nap: Chianciano Terme - Cortona (Napsütötte Toszkána) - Budapest

Hazaindulás Budapestre, folyamatos utazással és rövid pihenőkkel. Pihenésképpen megállunk Cortona-ban, mely a Napsütötte Toszkána című film miatt lehet ismerős mindenkinek. Az etruszk falakkal és sírokkal körbevett festői város egy meredek hegy oldalában található, 500 méter magasan. Sétálunk a keskeny utcákon, megnézzük a kiemelkedő látnivalókat, a bájos település szép templomait és tereit, valamint a Dómot. Hazaérkezés a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

4 napos kirándulás Toszkánában a Csokoládéfesztivál idején, reggelivel, buszos utazással, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére