4 napos kirándulás Szlovéniában busszal, félpanzióval, 3*-os szállással – Bledi-tó, Vintgar-szurdok, Skocjan-barlang, Piran, Ljubljana

Ajánlat kód: 36510
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

74.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 36510

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Látogasd meg Szlovénia legszebb tájait, a csodálatos tavakat, barlangokat, szurdokokat!

Időpont

  • 2021. augusztus 26.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazás
  • 3 éjszaka szállás 3*-os szállodában
  • Reggeli

Az ár nem tartalmazza

  • Biztosítás: 2.280 Ft/fő
  • Sztornó biztosítás: 1,5%
  • Audio-guide (kötelező) 1.200 Ft/fő
  • Idegenforgalmi adó a helyszínen fizetendő! 1,5 EUR/fő/éj

Felár

  • Félpanziós felár: 16.500 Ft/fő
  • Egyágyas felár: 24.000 Ft/fő

Belépők

  • Predjama vár 13,80 EUR
  • Skocjan barlang 24 EUR
  • Predjama audio guide 3 EUR
  • Bled vár 11 EUR
  • Hajózás Pletnával 16 EUR
  • Ljubljanai vár siklóval 15 EUR
  • Bled-Szűz Mária kegytemplom 6 EUR
  • Vogel-hegy felvonó oda-vissza 24 EUR
  • Vintgar szurdok 7 EUR
  • Celje vár 6 EUR   
  • Ptuj vár 6 EUR

Program

1. nap: Budapest-Ptuj-Celje-Ljubljana

Vár Szlovénia egyik legrégebbi városába. Ptuj, a város fölé magasodó X. században épült várával, belvárosának műemlékvédelem alatt álló gyönyörű épületeivel, az apró terekkel, kacskaringós utcákkal és a környező zöldellő hegyekkel csodás látványt nyújt az idelátogatóknak. Belvárosi séta, majd következő állomásunk Celje. A várból lenyűgöző panoráma tárul elénk a városra és a környező vidékre. Késő délutáni érkezés a szlovén fővárosba, ahol rövid városnéző séta.

2. nap: Predjama-Skocjan-barlang-Piran

Predjama festői várához utazunk. A várat egy 125 méter magas sziklafalra építettek és egy sor titokzatos barlangrendszerrel állt földalatti összeköttetésben. Következő úti célunk Szlovénia egyik legismertebb természeti látványossága, a Skocjan-barlang. A „földalatti Grand Canyon” az UNESCO világörökség része 1986 óta. A mesterséges bejárattól induló kalandos túra érinti a legfontosabb látnivalókat, mint a Csendes-barlang és a szédítő 50 m-es magasságban átvezető Cerkvenik híd. Délután Piran városába utazunk. Szabadidő a festői városközpontban, majd visszautazás a szállásra.

3. nap: Bohinji-tó-Vogel-hegy-Vintgar szurdok-Bled-Radovljica

Ma a Triglavi Nemzeti Park térségét keressük fel. Először a Bohinji-tó partján, a Keresztelő Szt. János templomot látogatjuk meg, mely Szlovénia egyik legszebb szentélye. A környék híres kilátópontja, a Vogel-hegy (1530 m) következik, melyet kabinos felvonóval közelítünk meg. A lélegzetelállító panoráma után a vadregényes Vintgar-szurdokban teszünk egy gyalogos kirándulást.  Továbbutazás Bled felé. Látogatás a középkori várban, amely a tó fölé tornyosuló, csaknem 100 m-es sziklafal tetején áll, majd séta a festői tóparton. Szabadprogram, vagy áthajózás a tavon jellegzetes helyi hajóval, a pletnával, a tó kis szigetén lévő barokk kegytemplomhoz. Utolsó megállónk az ország legjobb állapotában fennmaradt középkori városa, Radovljica gyönyörű épületekkel, szűk utcákkal.

4. nap: Ljubljana-Skofja Loka-Kranj- Dráva-völgye-Maribor-Budapest

Ljubljana látnivalóival ismerkedünk. Történelmi belváros, pezsgő életű egyetemi negyed, évszázados emlékek, parkok és folyópart, melynek jobb partján található a régi városrész, míg a bal partján az új városrész terül el. Megtekintjük az óváros fölé magasodó várat, a barokk belvárost, a Ljubljanica partjára épült katedrálist, illetve a Tromostovje Hármas hidat. Utazás Skofja Lokába. Séta a középkori hangulatú óvárosban, majd a Száva mentén fekvő Kranj hangulatos középkori városkáját keressük fel. Utunk a Dráva-völgyén keresztül vezet Mariborba. Séta a Dráva menti város hangulatos belvárosában a legfontosabb látnivalók megtekintésével: Városháza, Keresztelő Szent János katedrális és a XV. századi kastély. Hazautazás.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

4 napos kirándulás Szlovéniában busszal, félpanzióval, 3*-os szállással – Bledi-tó, Vintgar-szurdok, Skocjan-barlang, Piran, Ljubljana

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére