4 napos kirándulás Lengyelországban, busszal, reggelivel, idegenvezetéssel – Wieliczka-sóbánya, Krakkó, Auschwitz

Ajánlat kód: 36464
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

104.800 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 36464

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Nevezz be egy izgalmas kalandra Dél-Lengyelországban! Sétálj Krakkó hangulatos utcáin és fedezd fel a Wieliczka-sóbánya lenyűgöző képződményeit!

Időpontok

  • Március-július (bővebben)
    • elfogyott Április 16 - 19.: 104.800 Ft
    • Május 26 - 29.: 109.800 Ft
    • Június 21 - 24.: 109.800 Ft
    • Július 09 - 12.: 109.800 Ft
    • Július 24 - 27.: 109.800 Ft
  • Augusztus-október (bővebben)
    • Augusztus 18 - 21.: 109.800 Ft
    • Szeptember 04 - 07.: 104.800 Ft
    • Szeptember 16 - 19.: 109.800 Ft
    • Október 20 - 23.: 109.800 Ft
  • Az ár tartalmazza 1 személyre

    • A leírt alapprogramot
    • 3 éjszaka szállást 3 csillagos szállodákban
    • Reggelis ellátást
    • Klímás, turistautakra tervezett autóbusszal utazást
    • Fix ülőhelyet az autóbuszon, ami foglaláskor kiválasztható telefonon
    • Fel- és leszállási lehetőséget 15 magyar nagyvárosban
    • Magyar nyelvű idegenvezetést
    • Útlemondási biztosítást (egészségügyi probléma esetére)

    Az ár nem tartalmazza

    • Belépők ára: kb.: 340 lengyel zlotyi + 16 €

    Felár

    • Egyágyas szoba felára 23 500 Ft
    • Fakultatív vacsora (3 alkalom) 14 500 Ft
    • Auschwitz – Czestochowa kirándulás 9 500 Ft

    Program

    1. NAP: SZEGED / PÉCS / DEBRECEN – BUDAPEST – ZAKOPANE – KRAKKÓ

    Ingyenes kora reggeli transzferek indulnak Szegedről, Debrecenből, és Pécsről Budapestre. Mindhárom útvonalon további fel­szállási lehetőségeket biztosítunk. A főváros után, parassapusztai határátlépéssel megyünk Szlovákiába. Az országon áthaladva, kisebb pihenőkkel érkezünk Lengyelországba. Kora délután egy mesés városkában állunk meg. Zakopane csodálatos fek­vésű település, Közép-Európa egyik legkedveltebb és leglátoga­tottabb téli turisztikai központja. A faházakból épült kis hegyi falucska ma már több tízezres látogatószámával egész évben egy nyüzsgő hangyabolyhoz hasonlít. A sícentrum, a hangula­tos sétáló utca, a hatalmas piac, az új Fogadalmi fatemplom, a Gubalowka-hegy mind ezt a tényt bizonyítják. Séta a városban, majd a szabadidő alatt vásárlási lehetőség a piacon. Helyi sajto­kat, lekvárokat, mézeket kóstolhatnak itt utasaink, és ha elnyerte tetszésüket, akkor vásárolhatnak is belőlük. Ezt követően, ked­vező időjárási viszonyok esetén, a csoport fel tud menni a város mellett magasodó Gubalowka-hegyre. Sikló viszi fel 1.123 m magasra a kirándulókat, ahonnan meseszép a kilátás. Krakkó melletti szállásunkra utazunk, fakultatív vacsora (3 éj).

    2. NAP: WIELICZKA – KRAKKÓ

    Reggeli után napunkat a Világörökségi Listán is szereplő Wieliczkai sóbánya megtekintésével kezdjük. Leszállunk a bánya mélyébe, majd a közel kétórás tájékoztató során ismertetik ennek a munkának nehézségeit és különlegességeit. A sóbá­nyászat veszélyei, évszázados technikája és egy varázslatos világ tárul a látogató szeme elé. Programunkat Krakkóval folytatjuk. Először a Visztula partján fekvő királyi várba, a Wawelbe látoga­tunk el. A termekben tett sétánk közben a kalauzunktól alapos tájékoztatást kapunk e csodálatos palota történelméről és lakó­inak életéről. A várban tett látogatásunkat a székesegyházban fejezzük be, ahol Báthory István végső nyughelyét láthatjuk. Krakkó felfedezése a belvárossal folytatódik. Fő látványosságok a központban találhatóak. Ilyen a Rynek, Krakkó főtere, mely­nek kialakítását már a XIII. században megkezdték. Ezen a téren található a Posztóház és a Mária-templom is. Sétánk után szabadprogram a belvárosban. Ezt követően egy hangulatos kis­busszal kb. 45 perces körsétát teszünk a város azon negyede­ibe, melyet sem gyalog, sem nagy busszal nem érintettünk, így Krakkó újabb arcát ismerjük meg. A program a buszparkolóban fejeződik be. Szállás, mint előző napon. Kint tartózkodásunk során a programok sorrendje változhat, mert több helyre előze­tes bejelentés szükséges, és csak a fogadó fél által visszaigazolt időpontban tudjuk a látványosságot megtekinteni.

    3. NAP: AUSCHWITZ – CZESTOCHOWA

    Reggeli után mindenki eldönti, hogy sétál, kirándul a szál­loda környékén, vagy eljön velünk egy fakultatív programra. Először a történelem egyik legmegrázóbb helyszínét keres­sük fel. Az auschwitzi láger manapság már csak emlékhely. Idegenvezetőnk beszél az itt történt sajnálatos eseményekről. Ezt követően a birkenaui tábornál is megállunk egy rövid időre. A megrázó mementók után kifejezetten jól esik lelkünknek e mélyen hívő katolikus ország legismertebb zarándokhelyének felkeresése Czestochowában. A Jasna Góra-i kolostort a magyar pálos rend alapította 1382-ben, nevét is a magyar pálosok­tól kapta. A Fekete Madonna kegykép két évvel később került a kolostorba. Azóta is hívők százezrei zarándokolnak a kápolna szentélyéhez. A helyszínen nekünk is lesz időnk egy kis elmé­lyülésre. Estére érünk vissza a szállásunkra. Fakultatív Auschwitz – Czestochowa kirándulás (belépővel, helyi idegenvezetővel): 9.000,- Ft. Mivel előzetesen kell a belépőjegyeket megrendelni, utólagos jelentkezés esetén az auschwitzi belépést nem tudjuk garantálni.

    4. NAP: DUNAJEC – BUDAPEST

    Reggeli után hazaindulunk, elhagyjuk Lengyelországot. Szlovákiában, a határhoz közel egy különleges tutajozáson veszünk részt a Dunajec folyón (ha az időjárás nem oly szélsőséges, hogy veszélyeztetné ezt a szép programot). Nemcsak a tuta­jon való utazás az érdekes, hanem a táj is megkapó. Kikötésünk egy hangulatos helyi vendéglő közelében lesz. Itt a szabad­idő alatt, akinek kedve van, a szlovák konyha finomságait is meg tudja kóstolni. Ezt követően rövid pihenőkkel hazautazunk Magyarországra. Budapestre érkezés 21 óra körül. Ezután min­denkit a felszállási helyére szállítunk.

    Jó utat kívánunk!

    Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

    A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
    találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

4 napos kirándulás Lengyelországban, busszal, reggelivel, idegenvezetéssel – Wieliczka-sóbánya, Krakkó, Auschwitz

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
20 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére