4 napos kirándulás a Bellunói-Dolomitokban, buszos utazással, reggelivel, programokkal, idegenvezetéssel, fakultatív velencei városnézéssel

Ajánlat kód: 33728
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

104.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 33728

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Hódítsd meg az impozáns Dolomitokat és látogass el Velencébe, a lagúnák városába!

Opciók

  • 2024. jún. 20-23.: , 104.900 Ft
  • 2024. szept. 14-17.: , 104.900 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Az autóbuszos utazást
  • Az Auronzo menedékházhoz vezető út használati díját
  • 3 éjszaka szállást a Bellunói-Dolomitok 2-3000 méter magas hegyei között lévő, szép fekvésű, 3 csillagos szálloda 2-3 ágyas, fürdőszobás szobáiban.
  • Reggelit
  • Az útlemondási biztosítást
  • A felsorolt programokat
  • Az idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza

  • Belépők
  • Betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás: 510 Ft/nap
  • Esetlegesen bevezetésre kerülő belépő Velencébe kb. 5 Euró

Felárak

  • Félpanziós felár: 19.300 Ft (3 vacsora)
  • Egyágyas felár: 21.800 Ft

Program

1. NAP: DOLOMITOK
Elutazás Budapestről reggel 5.30-kor a Déli-pályaudvartól. Székesfehérvárról az autóbusz 6.30-kor indul a Piac téri parkolóból. Utazás a Siófok – Nagykanizsa – Tornyiszentmiklós – Maribor – Ljubljana – Pordenone útvonalon Olaszország Belluno tartományába.
Megérkezés a Dolomitok egyik 2-3000 méteres hegyekkel körülvett völgyében található szép fekvésű szállodába a késő délutáni órákban (3 éj), lehetőség könnyű sétára a faluban és környékén.

2. NAP: ALLEGHE-TÓ, MARMOLADA, FEDAIA-HÁGÓ ÉS TÓ, MOENA, SAN PELLEGRINO-HÁGÓ
Egész napos program a Dolomitokban. Első megállónk a hangulatos tóparti kisváros Alleghe. A Dolomitok híres a tavairól; ezen a napon kettőt is megmutatunk utasainknak. Séta a tóparti sétányon (gyönyörű panoráma a 3220 méter magas Civettára), majd továbbutazás Malga Ciapela szállodatelepülésre.
A falucska felett magasodik a Dolomitok legmagasabb ormának, a 3343 méter magas Marmoladának a csúcsa. Lehetőség a 2018-ban felújított kabinos felvonókkal 3265 méteres magasságig felmenni. A főbb attrakciók a következők: lenyűgöző körpanoráma a Dolomitokra, a Marmolada-gleccser (a Dolomitok egyetlen nagyobb méretű gleccsere), kis szentély, I. világháborús múzeum stb.
A délutáni órákban a Fedaia-hágón keresztül folytatjuk utunkat (fotószünet 2053 méter magasan a látványos mesterséges tónál és völgyzáró gátjánál). Ezt követően a meseszép Fassa-völgyön keresztül érjük el a híres alpesi üdülőhelyet, a 75%-ban ladinok lakta Moenát. Séta, majd szabadidő a szép fekvésű kisvárosban. Visszautazás a szállodába a San Pellegrino-hágón keresztül (1918 méter). Fotószünet a hágó tetején, mely az I. világháború során a frontvonalat jelentette az osztrák-magyar és az olasz csapatok között.
Megjegyzés: a program meghirdetésekor a Marmolada felvonó éves menetrendje még nem elérhető, így ez a felvonózás nem garantált 100%-ban. Amennyiben esetleg nem működik a felvonó, egy másik felvonót ajánlunk helyette.

3. NAP: DOLOMITOK VAGY VELENCE
Pihenés a Dolomitokban, lehetőség sétára, túrázásra.
Fakultatív program: Egész napos kirándulás Velencébe (kb. két órás utazás).
Velencéről már mindenki hallott. Egy meseváros, ahol a házak lábát a tenger vize mossa, ahol szinte minden épületre ki lehet írni, hogy műemlék.
Séta a városban, ismerkedés a város különleges hangulatával és legfontosabb nevezetességeivel (Rialto híd, Szent Márk tér, Szent Márk-székesegyház, Campanile, Dózse-palota, Sóhajok hídja stb.). A közös programok után marad elegendő szabadidő arra, hogy mindenki kedvére barangolhasson a sikátorok és csatornák világában. A velencei program zárásaként lehetőség hajózásra (vaporettóval) a Canal Grandén, a város főútvonalán, ahol a legszebb paloták találhatóak.
A fakultatív program ára: 14.200 Ft (garantált indulás). A program ára tartalmazza a velencei belépési illetéket (az autóbuszra), de nem tartalmazza az esetleges belépődíjakat és a vaporettójegy árát.

4. NAP: BELLUNO
Látogatás a tartományi székelyen, Bellunóban. Ez egy gyönyörű fekvésű város, a Dolomitok déli lábainál, a Piave folyó kanyarulatában. A folyó fölé emelkedő történelmi óvárosban számos szép épület található, a város dísztereinek megtekintése méltó záróakkordja egy észak-itáliai kirándulásnak (Piazza del Duomo, Piazza del Mercato, Piazza dei Martiri). Közös séta, szabadidő, majd hazautazás a Pordenone – Ljubljana – Maribor – Tornyiszentmiklós – Nagykanizsa – Siófok útvonalon.
Érkezés Székesfehérvárra, majd Budapestre az esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

4 napos kirándulás a Bellunói-Dolomitokban, buszos utazással, reggelivel, programokkal, idegenvezetéssel, fakultatív velencei városnézéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére