4 napos kirándulás 1 személyre Olaszországban, Toszkánában, buszos utazással, reggelivel, 3*-os szállással – gasztronómiai élmények szarvasgombával bájos középkori városkákban

Ajánlat kód: 34515
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

79.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 34515

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Kalandozz a napsütötte Toszkánában és kóstold meg a helyi specialitásokat, mint a híres szarvasgombás fogásokat!

Időpont

  • 2019. november 7.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 3 éjszaka szállás 3*-os hotelben, kétágyas szobában
  • Reggeli
  • Autóbuszos utazás

Az ár nem tartalmazza

  • Biztosítás: 2.280 Ft/fő
  • Sztornó biztosítás: 1.5%
  • Kötelezően fizetendő Audio-guide 1.200 Ft/fő
  • Siena / helyi idegenvezető költsége 5 EUR
  • Idegenforgalmi adó a helyszínen fizetendő: 0,80-1,40 EUR/fő/éjszaka

Felár

  • Félpanzió: 12.000 Ft/fő
  • Egyágyas felár: 20.000 Ft/fő

Felszállási lehetőségek

  • Budapest-Déli pu. Koronaőr köz 05:30
  • Székesfehérvár-Shell kút-M7 59 km 06:15
  • Siófok-Szekszárdi lehajtó -pálya melletti TESCO 07:00
  • Balatonlelle-Marche 07:35
  • Nagykanizsa-TESCO parkoló 08:00

Program

1. nap Budapest-Chianciano Terme

Elutazás a kora reggeli órákban Budapestről. Folyamatos utazás Szlovénián keresztül Toszkánába. Esti érkezés a Chianciano Terme városában található szállásra.

2. nap Pienza-Montalcino-Bagni San Filippo

Ha Toszkánáról van szó, legelőször is a zöld hegyoldalak,dombtetőn álló magányos ciprusok, aranyló szénabálák képe jelenik meg először a szemünk előtt. Ez pontosan Val d'Orcia, Toszkána déli vidéke, melyet mai kirándulásunk alkalmával mi is bejárhatunk. A gyönyörű és egyedi táj számos reneszánsz festőt és modern fényképészt is megihletett, így nem véletlen, hogy Val d’Orcia 2004-ben az UNESCO világörökség listájának részévé vált. Az Orcia folyó mentén elterülő völgy dombtetőre épült városok, középkori várak, szőlőültetvények és a jellegzetes magasba törő ciprusok látványával ejti rabul a szívünket. A kirándulás felér egy gasztronómiai kalandozással is, hiszen a vidék számtalan helyi specialitással csábít. A híres pienzai pecorino, az olívaolaj, a finom borok, a sáfrány, a szarvasgomba, vadpástétomok és mártások mind mind a régi specialitásai közé tartoznak. Első megállónk „az ideális" városként is emlegetett Pienza, a reneszánsz városépítészet bölcsője, mely a XV. század közepén épült egyfajta reneszánsz városfejlesztési mintaként II. Piusz pápa megbízásából. Városnézés majd folytatjuk utunkat a 20 km-re fekvő, Montalcino dombra épült városába, mely a világ egyik legjobb borának hazája. A délutánt egy igazán különleges helyszínen töltjük. Vár a Monte Amiata mesés vidéke. Közvetlenül az ősi vulkán lábánál fekszik ciprusok, fügefák és fenyőfák ölelésében Bagni San Filippo fürdővárosa. A különleges hely a gazdag kénes termálvízből kicsapódó füstök és gőzök látványával Böcklin Holtak szigete festményére emlékeztet. Fürdési lehetőség. Visszaérkezés a szállodába az esti órákban.

3. nap: Bunconvento-Siena-S.G.d'Asso

Reggel toszkána egyik legszebb települése felé vesszük utunkat. Az ősi zarándok út, a Via Francigena mentén fekvő Buonconvento középkori hangulatú városában mintha megállt volna az idő. Belvárosi séta a vöröstéglás épületek között, majd utazás a régió egyik legjelentősebb városába. Siena jelképe, a híres kagylóformájú főtér a Piazza del Campo, ahol a Fonte Gaia szökőkutat, a Palazzo Comunale és a Torre del Mangia épületét is láthatjuk. A Santa Maria Assunta Dóm a román-gótikus építészet kiemelkedő alkotása, vakítóan fehér márvány homlokzatával elbűvölő látvány. A dóm gazdag belső díszítése szintén szemet gyönyörködtető a fehér és sötétzöld, szinte már fekete márványborításnak, különleges mozaikpadlójának, valamint Donatello, Nicola Pisano, Michelangelo és Pinturicchio alkotásainak köszönhetően. Rövid szabadidő, majd visszautazás a szállásra.

4. nap Montepulciano-Budapest

Utazás Montepulciano dombtetőre épült városába, melynek messze földön híres bora, a Vino Nobile. Városnézés a reneszánsz palotákkal, régi templomokkal, gyönyörű terekkel büszkélkedő belvárosban. Hazautazás, érkezés Budapestre a késő éjszakai órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

4 napos kirándulás 1 személyre Olaszországban, Toszkánában, buszos utazással, reggelivel, 3*-os szállással – gasztronómiai élmények szarvasgombával bájos középkori városkákban

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére