4 napos kirándulás 1 személyre Csehországban prágai városnézéssel és sok kalanddal, reggelivel, 3*-os szállással, buszos utazással – Karlovy Vary, Telc, Kutna Hora

Ajánlat kód: 34472
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

59.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 34472

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Irány az arany város, Prága, az ezüst város, Kutna Hora, valamint a bájos Karlovy Vary!

Időpontok

  • 2021-08-19-08.22: , 59.900 Ft
  • 2021-10-23-10.26: , 59.900 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 3 éjszaka szállás 3*-os hotelben, kétágyas szobában
  • Reggeli
  • Autóbuszos utazás

Az ár nem tartalmazza

  • Biztosítás: 2.280 Ft/fő
  • Sztornó biztosítás: 1,5%

Belépők

  • Telc kastély 150 CZK (Áprilistól!)
  • Prágai vár 250 CZK
  • Kutna Hora, Csontkápolna 90 CZK
  • Kutna Hora, Szent Borbála Katedrális 120 CZK
  • Pénzverde 100 CZK
  • Karlovy Vary (Becherovka múzeum) 150 CZK

Felár

  • Félpanzió: 12.000 Ft/fő
  • Egyágyas felár: 20.000 Ft/fő

Felszállási lehetőségek

  • Budapest - Déli pályaudvar, Koronaőr köz 05:30
  • Tata - M1-es autópálya, 64-es km, Remeteségi pihenő/Shell kút 06:05
  • Győr - M1-es autópálya, 119-es km, Arrabona pihenő, Agip kút 07:00
  • Mosonmagyaróvár - M1-es autópálya, 163-as km, Mosoni pihenő, MOL/Marché 07:45

Program

1. nap: Budapest-Telč-Prága

Folyamatos utazás rövid pihenőkkel Telč-be, az Unesco által is védett városkába. A szépségesen elnyúló főtérnek nyugati végén álló várból kitekintve az egymás mellett sorakozó árkádos házak látványában gyönyörködhetünk. A telči kastély Csehország egyik legszebb és leglátogatottabb kastélya. Városnézés, majd továbbutazás. Délután érkezés Prágába, belvárosi séta. A szálláshely elfoglalása az esti órákban.

2. nap: Prága

Mai programunkat a Prágai Várban kezdjük. Itt található a gótikus Szent Vitus székesegyház, a Szent György szobor, a Régi Királyi palota és a Szent György bazilika. Végigsétálunk Prága egyik legfestőibb utcáján, az Arany utcácskán, majd a Várat elhagyjuk, rövid szabadidő. Városnézésünket Prágában a nyüzsgő Károly-híd és környékének felfedezésével folytatjuk. Sétánk során útba ejtjük a Moldva egy kis szigetét, a Kampát, majd átsétálunk a nyüzsgő Károly-hídon, amely egyedülálló barokk szobordíszítéséről vált híressé. Ezután elsétálunk az Óvárosba, ahol megnézzük a híres Orlojt, valamint az Óváros teret. Visszaérkezés a szálláshelyre az esti órákban.

3. nap: Karlovy Vary-Prága

Reggeli után fakultatív kirándulás a Teplá folyó partján épült Karlovy Vary-ba, az egykori híres fürdővárosba, mely az ország legnagyobb gyógyfürdőhelye több, mint 300 gyógyvízforrása van. A Prágától 130 km-re, nyugatra fekvő Karlovy Vary nevét IV. Károly német-római császárról kapta, aki a várost 1370-ben alapította. Európa első gyógyhelye lett, virágkorát a XVIII-XIX. században élte, Goethe, Beethoven, Arany János is ellátogattak ide. A csodálatos fekvéssel rendelkező városban, ma is sok épület emlékeztet az Osztrák-Magyar Monarchia időszakára. Városnézés, látogatás a Becherovka múzeumban kóstolóval, majd rövid szabadidő. Vásárolhatunk a csábító illatú hatalmas ostyákból is (oplatky), melyek a város specialitásai. Délután visszautazás Prágába. (Ár: 20 EUR/fő) Délután Prága Zsidónegyedében sétálunk, mely egy részét a 19. században lebontották, de megmaradt néhány zsinagóga, a Tanácsháza és a Régi Zsidótemető. A Zsidóváros egyedülálló a maga nemében, világhírű a temetője, amelyet napjainkban már azonban nem használnak. Sétánk során kívülről fogjuk megnézni a negyed épen maradt zsinagógáit, a városházát és csodálatos polgári házait. Félpanzió esetén vacsora egy hangulatos prágai sörözőben, a Vár közelében.

4. nap: Kutna Hora-Budapest

Utazás a Világörökség részeként nyilvántartott Kutna Horába, mely a középkorban Prága mellett Csehország legnagyobb városa és a királyság ezüstbányászatának központja volt és egy ideig pénzverdeként is működött. Városnézés (a hátborzongató Csontkápolna, az impozáns Szent Borbála Katedrális, Olasz udvar-egykori pénzverde és királyi palota), majd hazautazás. Érkezés Budapestre a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

4 napos kirándulás 1 személyre Csehországban prágai városnézéssel és sok kalanddal, reggelivel, 3*-os szállással, buszos utazással – Karlovy Vary, Telc, Kutna Hora

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére