4 napos katalán nyaralás, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel és 2 vacsorával, 3*-os szállásokkal, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 42927
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

299.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 42927

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Katalán csobbanás!

Opciók

  • Július 28 - 31.: , 299.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • A teljes alapprogramot
  • Szállást 3 csillagos szállodában - 2 éj tengerparti városban, 1 éj Barcelonában
  • Ellátást: 3 nap reggeli + 2 vacsora (1. és 2. nap)
  • Magyar nyelvű idegenvezetést Budapesttől Budapestig
  • A retúr repülőjegy alapárát illetékkel
  • Egy max. 10 kg-os feladható poggyászt
  • Egy kézipoggyászt
  • Ferihegy-közeli parkolást az út teljes időtartamára (igényét foglaláskor jelezze)
  • Fix, foglaláskor választható ülőhelyet a kinti autóbuszon
  • Útlemondási biztosítást (egészségügyi probléma esetére)

Az ár nem tartalmazza

  • Belépők ára: kb.: 42 €
  • Utasbiztosítás

Felár

  • Poggyászsúlykeret növelés (20 kg) 36.000 Ft
  • Egyágyas szoba felára 39.000 Ft

Program

1. NAP: BUDAPEST – BARCELONA – LLORET DE MAR

Menetrend függvényében, várhatóan a reggeli órákban repülünk Katalónia fővárosába. Barcelonába érkezés után transzfer Lloret de Marba, mely a Costa Brava központja és a legpezsgőbb hangulatú üdülőhely. A szállás elfoglalása a kora délutáni órákban lehetsé­ges. Addig a bőröndök a csomagszobában lesznek, így a szabad­program keretében egyéni sétával felfedezhetik a városkát vagy csobbanhatnak a tengerben. Este svédasztalos vacsora. ( 2 éj)

2. NAP: HAJÓKIRÁNDULÁS TOSSÁBA

Ezen a napon hajókirándulás keretében felkereshetjük a hangula­tos Tossa városát. Hajónkról látjuk a sziklás partszakaszt, a Costa Bravát, majd egy vízi barlangnál megállva, amennyiben a hajó üvegfenekű, akkor azon keresztül letekintve egy érdekes vízalatti élővilág tárul elénk. Tossában felsétálhatunk a várba, ahonnan a kilátás egyedülálló, majd szabadidő, fürdési, étkezési lehetőség a nyugodt hangulatú településen. Visszautazás egyénileg, a menet­rendszerinti hajóval. Fakultatív hajókirándulás: kb. 30 €.

3. NAP: BARCELONA

Reggeli után csomagjainkkal együtt buszra szállunk és Barcelonába utazunk. Itt egész napos városnézésen veszünk részt. A fő látványosságok: Gótikus negyed, Szt. Eulália katedrális, Ramblas, Kolumbusz oszlop, Montjuic hegy az Olimpiai sta­dionnal. Lesz lehetőség belülről is megtekinteni Antoni Gaudí mestermunkáit, a grandiózus Sagrada Família bazilikát és az egyedi Güell Parkot. Ebben az esetben a 2 belépőjegyet a hely­színen kell fizetni az idegenvezetőnek. A jegyigényt azonban már az útra történő jelentkezéskor kell jelezni, helyszíni jegy­vásárlásra nincs mód. Barcelona "Gaudi mestermunkák belülről" 2 belépő 50 €. Este elfoglaljuk barcelonai szállá­sunkat. Este egyénileg felfedezhetők a város éttermei, meg­kóstolhatják a híres tapas éttermek kínálatát, javasoljuk, hogy ízleljék meg a sangriát is.

4. NAP: BARCELONA – FAK. MONTSERRAT KIRÁNDULÁS

A mai napon reggeli után kicsekkolunk a hotelből és poggyá­szunkat csomagszobában helyezzük el. Aki szeretne, az marad a városban, egyénileg megtekintheti az FC Barcelona labdarúgó csapatának stadionját és relikviáit (belépős). A Camp Nou-hoz metróval juthatnak ki vagy aki nem ezt választja, annak javasolt a skanzen jellegű „Spanyol falu”, vagy a Katalán Múzeum meg­tekintése, de sétálhat a belvárosban és lehetőség lesz a híres piacon, a Mercado de La Boqueria-n látogatást tenni. A han­gulatos piacon kóstolhat számtalan gyümölcsöt, de megnéz­hetik a hihetetlen hal- és sonkaválasztékot is. A La Ramblán kisétálva a tengerparton találják az Akváriumot és egy izgal­mas IMAX mozit, de fel lehet menni a Kolombusz szobor tete­jére is. Szabadprogram egészen addig, amíg fel nem vesszük a csomagokat a szállodában, majd metróval transzfer a repülő­térre. Aki az idegenvezetővel tart inkább, az vonattal elutazhat Montserratba, ahol a híres kegytemplomot keressük fel. Innen csodás a kilátás a környékre, megtekintjük a katalánok leghí­resebb zarándokhelyét, majd a helyiek piacát is felkereshetjük, ahol ízletes helyi sajtokat kóstolhatunk. Aki szeretne, ezekből vásárolhat is. Fakultatív Montserrat kirándulás vonatjeggyel: 40 € Programunk befejezése után visszavonatozunk Barcelonába, a szállodában felvesszük a csomagjainkat, majd irány a repülőtér. Hazaindulás várhatóan a késő este induló járattal. Budapestre várhatóan éjfél körül érkezünk.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

4 napos katalán nyaralás, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel és 2 vacsorával, 3*-os szállásokkal, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére