4 napos karácsonyi kirándulás Krakkóban és Zakopanéban, busszal, reggelivel, 3*-os szállással, programokkal, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 37278
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

86.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 37278

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Látogass el karácsonykor Lengyelország világörökségi helyszíneire!

Időpont

  • 2023. december 23.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Utazást korszerű, kényelmes, légkondicionált autóbusszal
  • 3 éjszaka jó minőségű szállodai elhelyezést 3* kategóriában, 2 ágyas zuhanyzós / WC-s szobában
  • 3x reggelit
  • Alap program szerinti programokat és városnézéseket
  • Magyar nyelvű idegenvezetést a programokon
  • Útlemondás biztosítást

Az ár nem tartalmazza

  • Karácsonyi vacsora (kötelező): 11.000 Ft
  • Belépők és jegyek tájékoztató árai: 200 PLN
  • Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 35 PLN
  • Utasbiztosítás BBP
    • Utasbiztosítás (Classic): 2.800 Ft
    • Utasbiztosítás (Prémium): 3.640 Ft 
    • Utasbiztosítás (Privileg): 4.600 Ft

Felár

  • Egyágyas felár: 22.500 Ft
  • 2x vacsora felár: 9.700 Ft
  • 25-34 fő esetén: 6.500 Ft/fő

Program

1. nap: Szeged – Budapest – Besztercebánya – Wieliczka (690 km)
Elutazás Szegedről a kora reggeli órákban, utazás Szlovákiába, az Alacsony-Tátra vidékére. Besztercebánya főterén teszünk egy kellemes sétát, ismerkedve a város nevezetességeivel. Tátrán keresztül folytatjuk utunkat, különleges helyre látogatunk, az UNESCO védelmét élvező világörökség részét tekintjük meg. A wieliczkai sóbányához látogatunk. Földünk egyik legrégebbi, ma is látogatható sóbányája turisták ezreit vonzza. Csodálatosak sóból kivájt folyosói, csillogó termei, kápolnája. Krakkó felé folytatjuk utunkat, ahol 3 éjszakán keresztül lesz szálláshelyünk.

2. nap: Krakko és a Wawel karácsonykor!
Reggelinket elfogyasztva az ünnepi Krakkó hívogat bennünket. Karácsony lévén, rögtön a Wawelben kezdjük programunkat, ahol helyi vezetővel tekintjük meg a híres koronázási templomot, melynek belsejében Báthory István és Nagy Lajos királyunk leányának, Hedvignek sírja is nyugszik. Gyalogos városnézésünket a karácsonyi díszbe öltözött, fahéjillatú óvárosban folytatjuk: a főtér látnivalóival (a világörökség része), Posztócsarnok, Maria templom, Jagello Egyetem, Barbakán, a színház. Elmerülhetünk a karácsonyi vásári forgatagban, böngészhetjük az adventi vásárokat, megkereshetjük szeretteinknek a legszebb kézzel készített ajándékokat élvezve a forralt bor es a puncs illatát. Délután szabadidő a városban.

3. nap: Dunajec völgye – Nedec vára – Zakopane és a Gubalovka - karácsonyi hangulatban
Reggelit követően déli irányba, a „Lengyel-Szepesség” területére kirándulunk, a Czorsztyni-víztározó mellett levő, festői fekvésű Nedec várához.  A Dunajec völgyében megbújó, a víz partján magasodó sziklán álló várba lépve utánajárhatunk az inkák legendájának (a legenda szerint a várba rejtették el az inkák kincsét)! Majd a Lengyel-Tátra egyik jól ismert téli-nyári üdülőhelyet, Zakopanét keressük fel. Jó idő eseten felvonóval feljutunk a Gubalovka hegyre, ahonnan páratlan kilátás nyílik a környező hegyekre és a városra. Meglátogatjuk a II. János Pál Pápa tiszteletére épített Gorál templomot, majd a Gorál építészeti emlékek között sétálunk (fatemplom, régi temető). Reméljük karácsonykor is lesz alkalmunk nézelődni és vásárolni helyi piacán, megkóstolni a híres és finom sajtokat és további karácsonyi ajándékokat is vásárolhatunk. Karácsonyi vacsorára a szállodánkba térünk vissza (igény szerint egymást megajándékozva fogyasztjuk el fakultatív vacsoránkat). Éjféli misére visszatérünk Krakkó belvárosába (fakultatív).

4. nap: Krakkó-Zsidó negyed – Donovaly – Budapest – Szeged (430 km)
Délelőtt még a városban sétálunk, felkeressük a Kazimiers-t, a zsidó negyedet, mely az utóbbi években a város esti központjává avanzsált. Sétálunk hangulatos utcáin miközben felelevenítjük a történelem nyomait. Megtekintjük a híres Schindler gyár kapuját, mely sok lengyel zsidó ember számára a túlélést jelentette. Krakkótól az Isten Irgalmasság Bazilika zarándoktemplommal búcsúzunk. A bazilika egyik érdekessége a zarándokok számára tervezett 5 kápolna, amelyek közül az egyik a magyar kápolna. Hazafelé tartva útközben megpihenünk Donovaly sokak által jól ismert téli síterep közelében. Továbbutazva a késő esti órákban érkezünk Budapestre, majd tovább utazás Szegedre.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

4 napos karácsonyi kirándulás Krakkóban és Zakopanéban, busszal, reggelivel, 3*-os szállással, programokkal, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére