4 napos karácsonyi kirándulás Horvátországban, az Adriai-tenger partján, buszos utazással, félpanzióval, 4*-os szállással – vár Biograd, Zadar és Dalmácia legszebb tájai

Ajánlat kód: 34643
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

89.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 34643

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Karácsonyozz egy igazán különleges helyen, az Adriai-tenger partján, a varázslatos Dalmáciában!

Időpont

  • 2020. december 23-26.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 3 éjszaka szállás 4*-os hotelben
  • Félpanzió
  • Buszos utazás

Felárak és belépők:
Üdülőhelyi díj 12 év felett: 1 800 Ft/fő.
Egyágyas felár: 16.900 Ft/fő

Kedvezmény 3. ágyon: 15 év felett -10% 

Fakultatív program (min 25 fő esetén):
* Split és Trogir: 30 EUR/felnőtt, 20 EUR/ gyermek 15 évig.

Belépők a helyszínen (nem kötelező): kb. 30 EUR/felnőtt
Minimum létszám: 35 fő.

A részvételi díj tartalmazza:
autóbuszos utazás, szállást félpanzióval, magyar idegenvezető, fedett édesvizi medence használata, zenés karácsonyi vacsora, ajándék karácsonyi ebéd.
A részvételi díj nem tartalmazza: baleset-, betegség -, és poggyászbiztosítás díját (EUB Nivó: 1.800 Ft/fő), útlemondási díjat (1,3%), foglalási díjat (1.500 Ft/fő 12 év felett), üdülőhelyi díjat, fakultatív programot és a belépőket.

Külön fizetendő: 12 év felett foglalási díj 1 500 Ft/fő. Storno biztosítás 1,3%.

Szállás

  • Biograd Hotel Ilirija**** Biograd óváros szélén, a tengerpart mellett található.

Fel- és leszállási lehetőség

  • Budapest (Blaha Lujza tér és BAH-csomópont), Budaörs, Székesfehérvár, Siófok, Balatonboglár, Nagykanizsa.

Ismertető

A karácsonyi időszak a szeretet, az ajándékozás, a család és az ünnepi étkek jegyében telik. Ha úgy érzed, hogy mégis hiányzik valami az ünnepi hangulatból, akkor töltsd rendhagyóbb módon! Csodálatos, mesebeli helyekre hívunk: adventi vásárok ékszerdoboz-szerű tengerparti Dalmát kisvárosokban. Tedd felejthetetlenné az idei karácsonyt és csatlakozz Szentestén is!

Program

1. nap Zágráb, Biograd
Indulás reggel 6.00 órakor Budapestről. A déli órákban Zágráb-ba érkezünk és megismerkedünk a város szépségeivel: főtér, a neobarokk Színház épülete. A felsővárosban megtekintjük a neogótikus stílusú Szt. Markó templomot és teret, a kőkaput valamint a többi, gazdag múlttal rendelkező épületet. A városnézés után mindenki kedve szerint kiválaszthatja a számára legvonzóbb adventi vásárt a város valamely terén vagy kis utcáján, ahol felváltva sorakoznak a különböző stílusú standok, zenés műsorok, a sok ízletes forralt bor és vidám arcok. Élményekkel telve irány az Adria partja. Érkezés Biogradba-ba, szállás elfoglalása és vacsora. Vacsora után akinek még kedve támad,  tehet egy sétát ebben a királyi városban Biograd-ban, melyben egykor Kálmán király is uralkodott. 

2. nap Split, Trogir
Split és Trogir ünnepi, karácsonyi hangulatban nem mindennapi látvány. Mai napon mindenki eldöntheti, pihenéssel tölti-e az idejét, vagy fakultatív program keretében megismeri a téli pompába öltözött Split és Trogir városokat. Észak-Dalmácia fővárosában, Splitben teljes szépségében láthatjuk Diocletianus római császár gigantikus palotáját, melynek eredeti falai az óvárost ölelik át. A közös városnézés után mindenki kedvére barangolhat a vár pincerendszerében, vagy sétálhat a város tágas terein, szűk utcáin és felfrissülhet dalmát ínyencségekkel, vidám arcok között, mert ilyenkor már minden és mindenki karácsonyi hangulatban örül. Trogir-ban  egyedülálló élményben lesz részünk. A kis szigetre épült, festői, olaszos hangulatú település meglátogatását kár lenne kihagyni. A mediterrán vidék ékszerdobozaként rejti Dalmácia egyik legjelentősebb egyházi épületét, a Szt. Lőrinc katedrálist téli, ünnepi ruhájában. Felejthetetlen élményekkel telve térünk vissza vacsorára a szálláshelyre, ahol szentesti vacsora vár minket.  Részvételi díj: 30 EUR/felnőtt, 20 EUR/gyermek 15 évig. 
Szenteste, vacsora után egy kicsit megpihenünk, majd átsétálunk az éjféli misére. Mise után a szálloda forró teával kedveskedik nekünk. 

3. nap Zadar és Karácsonyi kényeztetés 
Karácsony napján, ízletes reggeli után Zadar belvárosa felé tartunk, hogy városnézés közben megismerkedünk történelmével és felkeresünk számos magyar vonatkozású emléket, nevezetességeket (Nagy Arzenál, Szt. Donát templom, Szt. Anasztázia székesegyház, Római fórum), meghallgatjuk a híres tengeri orgonát, ha szerencsénk van a hangját is hallhatjuk, megcsodáljuk a „nap üdvözletét” - séta a természetes fényt kibocsátó "univerzumban”. Rövid szabadidő után visszatérünk,  mert a szálloda délidőre svédasztalos ebéddel várja utasainkat.
A délutánt kényeztetéssel töltjük, hisz Önnek is jár a pihenés! A fedett medencéből kilátás nyílik a csoda kék Adriára. Lazíthat a wellnessközpontban,  vagy sétáhat a több kilométer hosszú, hangulatos tengerparti sétányon. A délutáni órákban még egy gyümölcsös frissítőre is vendégül látjuk. Ezt követően frissen és üdén készülhetünk az ünnepi, élőzenés karácsonyi vacsorára.

4. nap Karácsonyi fénykert
Reggeli után elbúcsúzunk az Adriától, és Magyarország felé vesszük az irányt. Zágráb közelében megállunk a karácsonyi fénykertnél, melynek 2 millió kis lámpással feldíszített kertje, fái, bokrai, a fényárban úszó tavak és patakok hangulata egy karácsonyi mesébe varázsolja a felnőtteket és a gyermekeket egyaránt. Igazi fotós édenkert. Karácsonyi hangulattal és élményekkel feltöltődve folytatjuk utunkat. Hazaérkezés a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

4 napos karácsonyi kirándulás Horvátországban, az Adriai-tenger partján, buszos utazással, félpanzióval, 4*-os szállással – vár Biograd, Zadar és Dalmácia legszebb tájai

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére