4 napos karácsonyi hangulatú kaland Elzászban, busszal, reggelivel, 3*-os szállással

Ajánlat kód: 36791
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

159.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 36791

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Hangolódj a karácsonyra elzászi kirándulással!

Időpontok

  • 2023. november 24.: , 159.900 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazás
  • 3 éjszaka szállás 3*-os szállodában
  • Reggeli

Az ár nem tartalmazza

  • Biztosítás: 2.800 Ft/fő
  • Sztornóbiztosítás: 2,8%
  • Kötelezően fizetendő audio-guide: 2.200 Ft/fő
  • Belépők
    • Strasbourg katedrális 4,4 EUR
    • Haut-Koenigsburg vár 9 EUR

Felár

  • Egyágyas felár: 70.000 Ft/fő
  • Félpanzió: 30.000 Ft/fő

Program

1. nap: Budapest - Innsbruck
Kora reggeli indulás Budapestről. Folyamatos utazás Tirol fővárosába. Városnéző séta Innsbruckban, ahol a híres Aranytető előtti teret és utcákat a karácsonyi árusok népesítik be. Szabadidő a vásárban. Este szállás elfoglalása Innsbruck környékén.

2. nap: Strasbourg…a bíbor város
Reggeli után utazás Strasbourgba. Gyalogos városnézés keretében megtekintjük a középkor legmagasabb katedrálisát s benne a világhíres csillagászati órát, majd hajóra szállunk, és a szűk csatornákon, zsilipeken keresztül folytatjuk a város felfedezését. A szabadidő keretében mindenki kedvére sétálgathat. A Petite France mesébe illő faberakásos épületeinek ódon negyede, a fő terek, a katedrális környéke, mind egybeolvadva Európa leggyönyörűbb karácsonyi vásárává változik. Itt a jó kedv, ünnepváró hangulat, illat és íz kavalkád a házigazda. Garantált varázslat az oda látogatóknak.

3. nap: Colmar, ahol megállt az idő…
Szabadprogram Strasbourgban, vagy fakultatív kirándulás Elzászba (Ár: 40 EUR). Délelőtt megtekintjük Elzász tökéletesen restaurált, legjelentősebb, középkori várát: Haut-Koenigsburgot. Ezután egy, a XVI. század óta szinte érintetlen kisvárosba, Riquewihrbe látogatunk. A délutánt Colmarban töltjük: akár egy korabeli képeslap szereplőiként is érezhetjük magunkat ott, ahol már a XVI. sz.-tól nagy hagyománya van a karácsonyi vásárnak. A középkori színes házikók ünnepi díszekben pompáznak, vanília, fahéj és megannyi mézes illat telíti be a kis csatornák mentén tekergő utcákat. Pici gondolákon ringatózó gyermekkórus angyali hangja karácsonyi dalokkal marasztalja a Föld minden részéről odasereglett látogatót.

4. nap: Strasbourg - Budapest
Reggeli után hazaindulunk. Folyamatos utazás rendszeres pihenőkkel Budapestre.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

4 napos karácsonyi hangulatú kaland Elzászban, busszal, reggelivel, 3*-os szállással

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére