4 napos gasztronómiai kaland Toszkánában, buszos utazással, reggelivel, 3*-os szállással, programokkal

Ajánlat kód: 40407
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

139.900 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 40407

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Kóstold meg Toszkána legfinomabb borait és gasztronómiai különlegességeit!

Időpontok

  • 2024-09-19: , 139.900 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazás
  • 3 éjszaka szállás 3*-os hotelben
  • Reggeli

Az ár nem tartalmazza

  • Biztosítás: 2.800 Ft/fő
  • Sztornó biztosítás: 2,8%
  • Idegenforgalmi adó 1-2 EUR/fő/éjszaka
  • Belépők
    • Kötelezően fizetendő Audio-guide 2.200 Ft
    • Arezzo / Szent Ferenc Bazilika:  5.900,-Ft/fő - Jelentkezéskor előre fizetendő!
    • Pienza / Piccolomini Palota és kert:  5.900,-Ft/fő - Jelentkezéskor előre fizetendő!

Felár

  • Félpanzió: 15.000 Ft/fő
  • Egyágyas felár: 22.000 Ft/fő

Felszállási lehetőségek

  • Budapest-Déli pu. Koronaőr köz  Találkozó  05:00  Indulás  05:30
  • Székesfehérvár-Shell kút-M7 59 km  06:10
  • Siófok – Kiliti TABOL benzinkút (Vak Bottyán u. 34.)  06:40
  • Balatonlelle-Marche  07:00
  • Nagykanizsa-TESCO parkoló  08:00

Program

1. nap: Budapest-Chianciano Terme
Kora reggeli találkozó Budapesten a Déli Pályaudvarnál, majd utazás Szlovénián keresztül a festői Toszkánába, az izgalmas látnivalók, érdekességek és gasztronómiai élmények világába. Szálláshely elfoglalása Chianciano Terme városában az esti órákban.  A város története az etruszk időkig vezethető vissza, neve azonban a római időkben gyógyító vizéről vált ismertté, így az „egészség városának” is nevezik. Félpanzió esetén vacsora a szállodában. 

2. nap: Sorano-Pitigliano-Saturnia
Ma toszkána rejtett gyöngyszemeit keressük fel. Első megállónk a „toszkán Matera”, az ízletes boráról is híres Sorano, ahol megtekintjük az Orsini kastélyt, majd folytatjuk utunkat a régió másik elbűvölő településhez. A vulkáni sziklára épült Pitigliano hangulatát nehéz szavakba önteni. Belvárosát „kis Jeruzsálemként” is emlegetik. Városnézésünk után irány a régió egyik legkülönlegesebb helye. Saturnia egyedülálló, háromezer éves forráshálózattal rendelkezik. A régi malom épület, a Cascate del Mulino mellett gőzölgő Terme di Saturnia látványa valóban lélegzetelállító. Az állandó 37 celsius fokos víz, mely ásványi anyagokban gazdag, igazi orvosság a testnek és léleknek egyaránt. A csodálatos opálos, kénes víz erős illatú, így már messziről tudni fogjuk, jó úton járunk. A Pamukkale-szerű teraszokhoz hasonlító Cascata del Mulino melegvizes termálforrásában megmártózni garantáltan felejthetetlen élmény lesz. Visszautazás a szállodába.

3. nap: Montalcino-Pienza-Montepulciano
Uticélunk a hatalmas falakkal körülvett, impozáns vár uralta Montalcino. Séta a belvárosban, majd  programunk Pienza festői városában folytatódik, mely 1996 óta része az UNESCO Világörökségnek. A kis település hírnevét többek között II. Pius pápának köszönheti, aki itt született, majd rezidenciát építtetett magának. Izgalmas látnivaló a Piccolomini palota is, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a Val d'Orcia völgyre. Montepulciano következik, mely középkori sikátoraival, reneszánsz palotáival és templomaival bőven kínál látnivalót. Városnézés, borkóstoló, majd visszautazás a szállásra.

4. nap: Arezzo-Budapest
Utazás a dombtetőre épült, etruszk alapítású Arezzo hangulatos városába. A Corso Italia vezet a város legszebb részéhez, mely a belváros középkori hangulatú főtere, a Piazza Grande. Itt található a város híres szülöttéről a híres író, festő és építész Giorgio Vasari-ról elnevezett kávézó is, valamint gyönyörű paloták és a XII. századi, homlokzatán három oszlopos galériasorral ékesített Pieve di Santa Maria. Városnézésünkből természetesen nem maradhat ki a Szent Ferenc templom sem, ahol megnézzük 'Piero della Francesca' híres freskósorozatát is a Szent Kereszt történetéről. (Szent Ferenc Bazilika 5.900,-Ft/fő – Jelentkezéskor fizetendő!)  A városban játszódott az Élet szép című film, amit II. János Pál pápa kedvenc filmjeként tartottak számon, Toszkána szülötte Roberto Benigni filmrendező főszereplésével. Városnézésünk után hazautazás. Érkezés Budapestre a késő esti órákban. 

Jó utazást kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

4 napos gasztronómiai kaland Toszkánában, buszos utazással, reggelivel, 3*-os szállással, programokkal

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
33 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére