4 napos adventi látogatás Londonban, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, 4*-os szállással, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 43409
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

299.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 43409

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Karácsonyi csodavilág Londonban!

Időpontok

  • 2023. december 10-13.: , 299.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Repülőjegyet illetékkel
  • A teljes alapprogramot
  • Szállást 4 csillagos szállodában
  • Reggelis ellátást
  • Magyar nyelvű idegenvezetést Budapesttől Budapestig
  • Egy max. 10 kg-os feladható poggyászt
  • Egy kis méretű kézipoggyászt
  • Ferihegy-közeli parkolást az út teljes időtartamára (igényét foglaláskor jelezze) a parkoló szabad kapacitásának függvényében
  • Útlemondási biztosítást (egészségügyi probléma esetére)

Az ár nem tartalmazza

  • Belépők ára: kb.: 105 GBP
  • Utasbiztosítás – Standard: 3.600 Ft

Felár

  • Fix ülőhely a repülőjáratokon: 22.000 Ft
  • Egyágyas szoba felára: 58.000 Ft

Program

1. NAP: BUDAPEST – LONDON

Menetrend függvényében a délelőtti órákban utazás Londonba. Érkezés után felszállunk metróval a hotelhez megyünk, ahol a csomagszobába elhelyezzük a csomagjainkat, majd megkezdjük a programot. A közlekedés a városban tömegközlekedéssel fog történni. Ahogy azt már a reptéri transzfer során láthatjuk a város már úszik a karácsonyi hangulatban. A fények nagyon hangulatosak. Sétánkat a Westminster negyedben kezdjük; Parlament épülete, Big Ben óratornya, majd megnézzük a Westminster Apátságot, ami nemcsak történelmi, de építészeti szempontból is London és egész Anglia egyik legkiemelkedőbb emlékhelye. A székesegyház előtt az elmúlt években karácsonyfát állítottak, és bent Jézus születését ábrázoló betlehemet is építenek. Hosszú évszázadokon át itt koronázták és temették az angol uralkodókat. I. Erzsébet és Stuart Mária mellett az apátságban nyugszik például Chaucer, Dickens és Newton is. Következő megállónk a miniszterelnöki rezidencia, a híres Downing Street 10. Az utcácskába csak bepillantani tudunk, mert biztonsági okokból a teljes utcát lezárták. Ezután a Lovas Testőrség laktanyája mellett elhaladva érjük el a Buckingham palotát. Ezt követően ellátogatunk a Picadilly térre, a Sohoba, a Kínai negyedbe és a Trafalgar térre, ahol megnézhetjük a National Gallery páratlanul gazdag gyűjteményét. Este érünk vissza a hotelbe.

2. NAP: LONDON

Reggeli után elsőként a monumentális Szt. Pál Székesegyházat tekintjük meg, majd a Towerbe látogatunk. A Tower London híres erődítménye, mely elválaszthatatlan az angol történelemtől. Volt királyi lakhely, rettegett börtön, sőt állatkert is, ma pedig múzeum. Itt találhatóak a felbecsülhetetlen értékű brit koronaékszerek is. A karácsonyi fények itt is elkápráztatnak minket. A vár mellett látható a Tower Híd, amely London egyetlen felnyitható hídja. Igény szerint hajókázási lehetőség is lesz a Temzén a Towertől a Parlamentig. Délután, miután már sötétedik ellátogatunk utazásunk egyik érdekes attrakciójához, a Hyde parkban található Winter Wonderland-hez, ami egy valóságos téli csodaország. A Hyde park egész területét fényekkel és téli játékokkal borították be. Itt, aki szeretné kipróbálhatja valamelyik forgóhintát, de korcsolyázni és forralt bort inni is lesz lehetőség, aki úgy gondolja, elsétálhat és megnézheti Diana emlékkútját is. Ha szerencsénk van talán még a Mikulással is találkozhatunk. A karácsonyra hangolódás után, élményekkel telve, megyünk vissza a hotelbe.

3. NAP: LONDON

Megreggelizünk, majd ismét bemegyünk a város központjába. Ekkor, aki szeretne, felszállhat a London Eye-ra, ami egy monumentális óriáskerék. Eredetileg a millennium ünnepére építették és úgy volt, hogy csak néhány évig fog ott állni, de a nagy sikerre való tekintettel nem bontották le. A nap további részében szabadprogram, aki szeretné, ekkor a közelben lévő 3 múzeum (Természettudományi, Iparművészeti, Tudományos) közül felkeresheti valamelyiket, de ha valakit jobban érdekli a híres Madame Tussaud panoptikum, arra is lesz lehetőség (egyénileg, metróval könnyen elérhető), de ha valaki az üzletek karácsonyi leértékeléseit szeretné megtekinteni, erre is van lehetőség.

4. NAP: LONDON – BUDAPEST

Reggeli után először Anglia legrégebbi emléke felé indulunk privát autóbuszunkkal. Stonehenge kőtömbjeiről sok legenda és elképzelés született, de csak két dolog biztos, hogy többezer éves és, hogy ezt látni kell. Napi második programunk gyanánt a Windsor kastélyt látogatjuk meg, mely a királyi család rezidenciája évszázadok óta és a világ legnagyobb és legrégebbi lakott kastélya. A díszes lakosztályok és a látványos park karácsonykor még nagyobb pompában tündököl, mint az év többi részében. Innen a repülőtérre megyünk és hazaindulás. Késő este érkezünk Budapestre.

Jó utazást kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

4 napos adventi látogatás Londonban, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, 4*-os szállással, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére