4 napos adventi kirándulás Drezdában, buszos utazással, reggelivel, 3*-os szállással, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 39934
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

85.500 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 39934

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Advent az Elba Firenzéjében, Drezdában!

Időpontok

  • 2023. december 10-13.: , 85.500 Ft
  • 2023. december 17-20.: , 85.500 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Aaz autóbuszos utazást
  • 3 éjszaka szállást kétágyas, fürdőszobás szállodai szobákban egy Drezda környéki 3 csillagos szállodában
  • Reggelit
  • Az útlemondási biztosítást
  • Az idegenvezetést
  • A felsorolt programokat

Az ár nem tartalmazza

  • Belépők
  • Betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás: 485 Ft/nap

Felár

  • Félpanziós felár: 21.900 Ft (3 vacsora)
  • Egyágyas felár: 18.700 F

Program

1. NAP: DREZDA
Elutazás Székesfehérvárról a Piac téri parkolóból reggel 4.30-kor. Budapestről az autóbusz 5.45-kor indul a Déli pályaudvartól. Utazás a Tatabánya – Győr – Rajka – Brno – Prága útvonalon Drezdába, Szászország fővárosába. A II. világháborúban szinte földig rombolt város ma ismét régi fényében tündököl, a történelmi épületeket újjáépítették. A városnéző séta fő attrakciói a következők: Staatsoper (Állami Operaház), Hofkirche (katolikus katedrális), Residenzschloss (az uralkodó kastélya), Fürstenzug (a szász uralkodók felvonulása – 102 méter hosszú fríz), Brühl-terasz (az Elba felett), Frauenkirche (Németország legnagyobb barokk temploma), Kultúrpalota (oldalán az NDK-fal) stb. Szállás Drezda környékén (3 éj).

2. NAP: SZÁSZ-SVÁJC (KÖNIGSTEIN, BASTEI), DREZDA
A Szász-Svájc Drezda és a cseh határ között található. Németország egyik legszebb tájegysége ez, gyönyörű folyóvölgyekkel, jellegzetes formájú táblás hegyekkel és fantasztikus sziklaképződményekkel.
A Szász-Svájcban tett körutazásunk egyik fő állomását Königstein hatalmas fellegvárának megtekintése jelenti. A vár falairól pazar kilátás nyílik az Elba völgyére. Innen továbbutazunk a Bastei lenyűgöző sziklavilágába. Külön érdekessége ennek a területnek a középkori sziklavár. (Mind Königstein vára, mind a Bastei könnyen megközelíthető idősebb utasaink számára is.)
Ezután újra Drezdába utazunk, látogatás a Zwingerben. A palotaegyüttes a német barokk egyik mesterműve, képtára Európában az egyik legrangosabbnak számít. A késő délutáni órákban szabadidő az óvárosban, a karácsonyi vásárok felfedezése.

3. NAP: MEISSEN, PIRNA
Kirándulás a szép fekvésű Meissenbe. Az Elba-parti városról mindenkinek Európa legelső és leghíresebb porcelán manufaktúrája jut eszébe, de a gyönyörű óváros műemlékei is páratlanok. Séta az alsó- és a felsővárosban. Megtekintjük a pompás gótikus székesegyházat és annak múzeumát. Ezt követően szabadidő, barangolás a karácsonyi vásár területén. Ezalatt idegenvezetőnkkel lehetőség lesz az Albrechtsburg (az egykori választófejedelmi várkastély) nagyszerű belső termeinek megtekintésére. A nap során megismerkedünk természetesen a porcelán manufaktúrával is (a porcelánkészítés bemutatása, múzeum, vásárlási lehetőség).
A délután hátralévő részét Pirnában töltjük. Ezt az Elba-parti kisvárost a Szász-Svájc kapujának is szokták nevezni. A közös séta után szabadidő a hangulatos adventi forgatagban.

4. NAP: GÖRLITZ
A délelőtti programunk Németország legkeletibb városa, Szászország egyik gyöngyszeme, Görlitz, ahol több mint 3000 műemlék épület található. A város a II. világháború végén harc nélkül került a szovjet csapatok birtokába, így aztán a városnézés során a korábbi évszázadok szinte minden építészeti stílusa tanulmányozható a gótikától a szecesszióig. Sétánk során egy rövid időre átkelünk majd a Neisse folyó hídján a szomszédos lengyel városba, Zgorzelecbe is.
A késő délelőtti órákban indulunk hazafelé. Átkelés Csehországba, majd hazautazás a Liberec – Prága – Brno – Rajka – Győr – Tatabánya útvonalon. Érkezés Budapestre és Székesfehérvárra a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

4 napos adventi kirándulás Drezdában, buszos utazással, reggelivel, 3*-os szállással, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére