4 nap a varázslatos velencei karneválon, buszos utazással, reggelivel és 3*-os szállással, fakultatív programmal Murano és Burano szigetén

Ajánlat kód: 35164
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

129.500 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 35164

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fedezd fel a karneváli hangulatban fürdőző Velencét!

Időpontok

  • 2023. február 10.: , 106.500 Ft
  • 2023. február 16.: , 106.500 Ft
  • 2024. február 2.: , 129.500 Ft
  • 2024. február 8.: , 129.500 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 3 éjszaka szállás 3*-os hotelben
  • Reggeli
  • Autóbuszos utazás
  • Magyar nyelvű idegenvezetést a programokon
  • Útlemondás biztosítást

Az ár nem tartalmazza

  • Belépők és jegyek: 25 EUR
  • Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 9 EUR
  • IFA
  • Utasbiztosítás
    • Utasbiztosítás (Classic): 2.800 Ft
    • Utasbiztosítás (Prémium): 3.640 Ft 
    • Utasbiztosítás (Privileg): 4.600 Ft

Felár

  • Egyágyas felár: 25.000 Ft
  • 3x vacsora felár: 29.500 Ft
  • 25-34 fő esetén: 10.000 Ft/fő

Fakultatív programok (kérjük, előre jelezd!)

  • Murano és Burano hajóval 8.500 Ft
  • Velencei hajójegy 30 EUR

Csatlakozási lehetőség

  • Szeged - Kecskemét - Budapest - Székesfehérvár- Veszprém-Tornyiszentmiklós útvonalon

Program

1. nap: Szeged – Budapest – Tornyiszentmiklós – Miramare – Jesolo (690 km)
Elutazás Szegedről kora reggel. Utazás Szlovénián át (Tornyiszentmiklós határátkelő), Udinén keresztül Olaszországba. Útközben pihenőt tartunk a festői elhelyezkedésű Miramare-i kastélynál, ahol Sissy királynő több alkalommal tartózkodott. Megtekintjük a kastélyt (kívülről) és pompás kertjét. Szállásunk 3 éjszakán át Jesoló környékén lesz.

2. nap: Velence (30 km)
Reggeli után utazás Punta Sabbioniból. A tengeren át hajóval közelítjük meg a cölöpökre épült várost (hajójegy!). Városnézésünket a Szent Márk tér lebilincselő látványával kezdjük, a Campanille és Szent Mark Bazilika valamint a Dózse Palota együttes látványában gyönyörködünk. Idegenvezetőnkkel az ilyenkor egyirányúsított velencei sikátorokban a Canale Grande városban leírt kanyarulatán átívelő Rialto hídhoz érkezünk. Délután ismerkedés a várossal egyénileg, részvétel a karneváli hangulatban. (Az útra érdemes hozni karneváli ruhát, álarcot!) Vállalkozó kedvűek idegenvezetőnkkel gyalogosan a Frari Bazilikához látogatnak el, ahol Tiziano híres alkotásait, valamint Antonio Canova emlékművét találhatjuk. Estére szálláshelyünkre térünk vissza.

3. nap: Velence és a karnevál (30 km)
Reggeli után hajóval ismét Velencébe utazunk, ahol részt veszünk a karneváli forgatagban. Egyénileg barangolhat Velence szűk, hangulatos utcáin, terein, megpihenve betérhet egy finom olasz kávéra valamely trattoriába. Fakultatív programként hajókirándulásra hívjuk a Velence környéki szigetekre. Murano és Burano szigetekre látogatunk. Ismerkedünk a régi hagyományokra visszanyúló muranói üveggyártással, manufakturális üvegfújó mesterek termékeivel, majd Burano csipkekészítés rejtelmeivel ismerkedünk. Burano hangulatos kis csatornái mentén sétálva élvezzük a színes kis házak összképét, főutcáin megpihenünk egy csésze kávé mellett. Estére visszatérünk szálláshelyünkre.

4. nap: Velence – Padova – Budapest – Szeged (810 km)
Kora reggel Padovába, Szent Antal városába indulunk. A bazilika közelében láthatjuk a Prato della Valle teret, mely egy római kori amfiteátrum körvonalait őrizte meg. A rendkívüli épségben megmaradt történelmi városmagban felkeressük a Szent Antal bazilikát, benne a legendás szent földi nyughelyéül szolgáló kápolnával. Az épület előtt Donatello nagyszerű lovas szobrát, a méltóságteljes Gattamelatát is megcsodálhatjuk. Belvárosi sétánkat folytatva az egyetem ősi épületét, a Piazza della Erbe és a Piazza della Frutta középkori tereit csodáljuk meg, amelyeket a hajót formázó 13. századi Igazságügyi Palota választ el egymástól. A közelben megtekinthetjük a velencei kormányzók számára emelt palotát. Padovából hazafele indulunk az Udine –Szlovénia–Tornyiszentmiklós– Budapest útvonalon, útközben többszöri pihenőkkel, étkezési lehetőséggel. Érkezés a késő esti órákban Budapestre, majd továbbutazunk Szegedre.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

4 nap a varázslatos velencei karneválon, buszos utazással, reggelivel és 3*-os szállással, fakultatív programmal Murano és Burano szigetén

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére