4 éjszaka Párizsban, 1-1 éjszaka tranzitszállással, reggelivel, buszos utazással, idegenvezetéssel, programokkal, őszi szünetben is! – Disneyland, Versailles, Reims

Ajánlat kód: 33649
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

148.500 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 33649

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Kalandozzatok a párizsi Disneylandben, ismerkedjetek a világ egyik legszebb városával, a híres múzeumokkal és a Versailles-i kastéllyal!

Opciók

  • 2021. okt. 26 - nov. 1. - őszi szünet: , 148.500 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazást
  • 6 éjszaka szállást (1+1 éjszaka tranzitszállás Németországban és 4 éjszaka Párizsban, 3 csillagos szállodákban, kényelmes, kétágyas, fürdőszobás szobákban.)
  • Reggelit
  • Az útlemondási biztosítást
  • A felsorolt programokat
  • Az idegenvezetést
  • IFA-t

Az ár nem tartalmazza

  • Belépők
  • Betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás: 470 Ft/nap

Felárak

  • Félpanziós felár: 40.400 Ft (6 vacsora)
  • Egyágyas felár: 47.600 Ft

Program

1. NAP:

Az autóbuszos utasok számára elutazás Székesfehérvárról a Piac téri parkolóból reggel 4.45-kor. Budapestről az autóbusz 6 órakor indul a Déli pályaudvartól. Utazás a Tatabánya – Győr – Hegyeshalom – Linz – Nürnberg útvonalon. Szállás Németország nyugati részén (1 éj).

2. NAP: REIMS, PÁRIZS

Utazás a Saarbrücken – Metz – Reims útvonalon a francia fővárosba. Útközben az autóbuszos utasok számára a francia gótika legérettebb alkotásának tartott Reimsi Székesegyház megtekintése. Itt koronázták évszázadokon keresztül a francia királyokat.

Érkezés Párizsba a délutáni órákban. A repülőgéppel érkező utasok Párizs központja felé menet, a belváros keleti részén, a Lyoni pályaudvarnál csatlakoznak a csoporthoz. (Őket egy bérelt autóbusz szállítja a repülőtértől a Lyoni pályaudvarig.)

Rövid autóbuszos városnézés (Diáknegyed, Luxembourg-kert, Luxembourg-palota, Sorbonne egyetem, Pantheon, Szt. Mihály útja, Notre-Dame stb.), majd szabad program.
Szállás Párizs elővárosában (4 éj).

3. NAP: DISNEYLAND

Autóbusszal egész napos kirándulás a Párizs melletti Eurodisney-be, Európa vezető szabadidőparkjába.

4. NAP: VERSAILLES, PÁRIZS

Délelőtt XIV. Lajos (a Napkirály) fényűző palotáját, a Versailles-i kastélyt nézzük meg. Pompás belső termei ma is bizonyítják a francia királyok egykori mérhetetlen gazdagságát. Lehetőség sétára a gyönyörű parkban is.

Délután folytatjuk az autóbuszos városnézést Párizsban (Diadalív, Champs Elysées, Concorde tér, Tuileriák kertje stb.). Ezután a világ talán leggazdagabb múzeumába, a Louvre-ba látogatunk. A múzeum sok ezer műkincse közül a leghíresebbek a Milói Vénusz (az ókori eszményi szépség megtestesítője) és Leonardo da Vinci Mona Lisája.

Fakultatív program: Az éjszakai Párizs

Késő esti autóbuszos kirándulás Párizs sugárútjain keresztül a város egyik leghíresebb negyedébe, a Montmartre-ra. Séta a Festők terén és a Sacré Coeur (Szent Szív) bazilikához. Útban a Montmartre felé és visszaútban a szállodába az autóbuszból Párizs számos egyéb nevezetességét is látni fogjuk, például a város leghíresebb mulatóját, a Moulin Rouge-t. Visszaérkezés a szállodába éjfél körül. A fakultatív program ára: 4.400 Ft (garantált indulás).

5. NAP: PÁRIZS, DISNEYLAND

A Disneyland kedvelőinek lehetőség egy újabb napot ott eltölteni (az autóbusz és idegenvezetőnk a Párizsban maradó utasokkal lesz, az idegenvezető a metróig kíséri a Disneylandbe utazókat).
A Párizsban maradóknak szabad program, illetve idegenvezetőnkkel ismerkedés további nevezetességekkel és híres múzeumokkal: az Orsay Múzeum – a XIX. század múzeuma a világ leggazdagabb impresszionista gyűjteményével, Invalidusok temploma Napóleon monumentális síremlékével, la Défense negyed szupermodern építményei stb. A nap végén lehetőség hajókirándulásra a Szajnán.

6. NAP: PÁRIZS

Délelőtt ismerkedés a várossal az Eiffel-toronyból, majd elutazás Párizsból. Utazás a Reims – Metz – Saarbrücken útvonalon, szállás Németország nyugati részén (1 éj).

7. NAP:

Hazautazás a Nürnberg – Linz – Hegyeshalom – Győr – Tatabánya útvonalon. Érkezés Budapestre, majd Székesfehérvárra az esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

4 éjszaka Párizsban, 1-1 éjszaka tranzitszállással, reggelivel, buszos utazással, idegenvezetéssel, programokkal, őszi szünetben is! – Disneyland, Versailles, Reims

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére