Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

39.990 Ft helyett 29.990 Ft: Hosszú hétvége világörökségi helyszíneken, Krakkóban és környékén - szállás, utazás, reggeli

Pannonia Program- és Utazási Iroda
4.3 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!

29.990 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
39.990 Ft 25% 10.000 Ft
Pannonia Program- és Utazási Iroda
1036 Budapest, Kolosy tér 2.
info@pannoniatravel.hu
06-1-793-8862
www.pannoniatravel.hu

Akció Leírása

Kapcsolódj ki és töltődj fel teljesen egy fantasztikus hosszú hétvége alatt!

Járj utazásod során csodaszép tájakon és világhírű nevezetességek között! A bájos krakkói óvárosban egybeforr múlt és jelen; a házakat, tereket járva visszaléphetsz a középkorba, ám ezzel egy időben élvezheted a város mai hangulatát, a lengyel vendégszeretetet és különleges konyhájuk remekeit.

Az októberi ünnepi hosszú hétvége kiváló alkalom a kirándulásra, városlátogatásra. Krakkó megismerése mellett ráadásul ellátogathatsz a híres Wieliczkai sóbányába, és Auschwitzba, így három nap alatt három UNESCO világörökségi helyszínt is felkereshetsz!

A részvételi díj tartalmazza: 

 • az autóbuszos utazást,
 • háromcsillagos szállodai elhelyezés
 • büfé reggelis ellátást
 • magyar nyelvű idegenvezetést és csoportkísérést 
 • a szervezés díját.

Program:

 • 1. nap: Reggel indulás Budapestről, folyamatos utazás a Felvidék gyönyörű tájain keresztül Lengyelországba rövid pihenőkkel. Útközben rövid fotószönet az Árva folyó fölé emelkedő sziklaszirte épült Árva váránál. Kora délután érkezünk az UNESCO világörökségi címmel kitüntetett szépséges Krakkóba, ahol közös séta keretében megtekintjük az óváros legfontosabb nevezetességeit: a középkori Európa legnagyobb főterét (Rynek), a hajdan itt pezsgő életet folytató polgárok és kereskedők találkozóhelyeként szolgáló árkádos Posztócsarnokot, a Mária-templomot, amelynek tornyából a tatárjárás emlékét őrző harsona szó hangzik minden órában, és fő ékessége a kiemelkedő jelentőségű nürnbergi művész, Veit Stoss 15. századi, gazdagon faragott főoltára. Sétánk második részében elsétálunk a Barbakánhoz, a Flórián-kapuhoz, és a Collegium Maiushoz, Krakkó híres egyetemi épületéhez, többek között a híres lengyel csillagász Kopernikusz is tanult. Szabadidőt követően este a szállás elfoglalása Krakkóban.
 • 2.nap: A reggelit követően visszaindulunk a belvárosba és bejárjuk a zsidónegyedet (Kazimierz városrész), valamint az egykori koronázóváros történelmi központját, a Várnegyedet, amely a XVII. századig a királyok koronázási és temetkezési színhelye volt: Királyi palota (Wawel) és a Székesegyház (itt nyugszik többek között Szent Hedvig, Nagy Lajos királyunk lánya, Báthory István lengyel király, erdélyi fejedelem). A nap további részében szabadidő, illetve fakultatív programként látogatási lehetőség a Krakkótól 70 km-re található Auschwitz – Birkenau emlékhelyen. A 3 órás program során magyar nyelvű tájékoztató segítségével ismerhetjük meg az Ausscwitz-i anyatábor és Birkenau koncentrációs táborának eredeti helyszíneit, a II. világháború és a holocaust borzalmait tényszerűen bemutató kiállításokat. Semmilyen más tájékozódáshoz, tisztelgéshez nem fogható a személyes látogatás élménye, emlékezete, a méltó megemlékezés az áldozatokra. Az emlékhely 1979 óta UNESCO világörökségi helyszín. Este rövid szabadidő Krakkó belvárosában, majd éjszaka a szálláshelyünkön.
 • 3. nap: A reggelit követően hazaindulásig szabadidő, vagy fakultatív programlehetőségként (korareggel!) kirándulás Wieliczka-ba, Európa leghíresebb, több mint 800 éves, magyar vonatkozásokkal is bíró sóbányájába. Az UNESCO világörökség részét képező A közel 3 órás program alatt lenyűgöző világ tárul elénk, 135 méterrel a föld alatt csodálhatjuk meg a sóból kivájt folyosókat, termeket, a víz és levegő formálta változatos sókristály alakzatokat. A bányán keresztül haladva sószobrok, a só által kialakult páratlan képződmények, és a munkafolyamatot illusztráló viaszfigurák kísérik utunkat, végül pedig megtekintjük a világ legnagyobb földalatti templomát a Szent Kinga kápolnát, amelyet sóból faragott padló és hatalmas sókristályokból összeállított csillárok díszítenek.
 • Útközben hazafelé megállunk a Magas-Tátra központjában, Zakopaneban, amely Lengyelország legmagasabban fekvő városa. Rövid sétát teszünk a több, mint 2000 méter magas csúcsok között meghúzódó, kitűnő klimatikus adottságokkal rendelkező városban, lesz lehetőségünk gyönyörködni a tradicionális gorál faházakban, hangulatos utcácskákban, vagy válogatni a helyi piac portékái közül és megkóstolhatjuk a messze földön híres sajtokat is. Hazaindulás Budapestre a délutáni órákban. Visszaérkezés Budapestre a késő esti órákban.
 • A program sorrend változásának jogát fenntartjuk!

Fontos tudnivalók:

 • Indulási időpont: 2016. március 12- 14. (Szo - H)
 • 06:00 Batthyány tér 7. (86 –o s busz Óbuda felé tartó megállója előtt kb. 50 méterrel)
 • 06:20 Blaha Lujza tér (Corvin Áruház Parkoló) 
 • Találkozó mindkét helyen 15 perccel indulás előtt.
 • Érkezés haza: a 21:30 körül
 • Kötelezően külön fizetendő:
  • 1,5% kötelező útlemondási biztosítás,
  • egyágyas felár 9.300 Ft.
 • A fakultatív programok és a belépőjegyek külön fizetendők: 
  • Az Auschwitz-i fakultatív program részvételi díja 4.500 Ft/fő, ami az utazási irodában fizetendő. Maximum résztvevői létszám 30 fő.
  • Belépőjegy és helyi idegenvezetés: ingyenes, azonban kötelező helyi idegenvezetőért és mikrofonért 25PLN/fő fizetendő, amelyet a buszon kell odaadni az idegenvezetőnek 
  • A wielickai sóbánya fakultatív program részvételi díja: 3.500 Ft/fő, ami az utazási irodában fizetendő. Maximum résztvevői létszám 35 fő.
  • Belépőjegy és helyi idegenevezetés: Felnőtt jegy 49 PLN/fő, gyermek és 26 év alatti diákjegy (érvényes igazolvánnyal) 32PLN, és a kötelező helyi idegenvezetőért 20PLN/fő fizetendő egységesen, amelyet a buszon kell odaadni az idegenvezetőnek
  • Baleset-Betegség-Poggyász biztosítás irodánkban kedvező áron köthető.

Pannonia Program- és Utazási Iroda
1036 Budapest, Kolosy tér 2.
info@pannoniatravel.hu
06-1-793-8862

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Hosszú hétvége Krakkóban – 3 nap / 2 éj egy főnek. Útközben Zakopane felfedezésével, látogatási lehetőséggel Auschwitzban és a Wieliczkai sóbányában. Tartalma: szervezés, utazás autóbusszal, magyar nyelvű idegenvezetés, 3*-os szállás, büféreggeli. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Beváltható: 2015.12.08. - 2016.04.14.
Indulási időpont: 2016. március 12- 14. (Szo - H) • A foglalást követően kérjük, hogy telefonon, e-mailben, vagy személyesen adják meg a kuponkódjukat. Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie. A szerződés megkötéséhez a következő adatokra van szükség: több megadott időpont és program esetén az utazás pontos időpontja és program megnevezése, a szerződő fél neve, állandó lakcíme, mobiltelefonszáma, utastársak neve, születési dátumok, felszállás helye. A kuponkódot elküldheti az info@pannoniatravel.hu e-mailcímre, vagy hívja a 30/592-6107 telefonszámunkat hétfőtől péntekig 12.00 és 18.00 óra között. Személyesen a Kolosy tér 2. (Kolosy piac épülete) I.emelet 11/A szám alatti irodánkban lehet beváltani a kuponokat a fenti nyitvatartási időben • Kötelezően külön fizetendő: 1,5% útlemondási biztosítás

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:00
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, fszt.
(ÉTK Irodaház, 50-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 8:45-17:00
Oldal tetejére