39.990 Ft helyett 27.990 Ft: Színpompás fesztivál a velencei karneválon, fakultatív muranói kirándulással, 1 éjszaka szállás 1 főre reggelivel, buszos utazással, február 22-24. között

Neoline Utazási Iroda
1 5
3.8 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

27.990 Ft

Ajánlatkérés
Neoline Utazási Iroda
Budapest, Szentkirályi u. 5, 1088
06 (1) 317 1256

Vélemények

H. Levente

Nagyon sok egynapos buszos út van érdekes látnivalókhoz, aki bírja az ilyet, annak nagyon jó!

V. Hedvig

Velencében szilvesztereztünk, rengetegen voltak, de nagyon élveztük!

R. Károly

Nagyon tetszett Prága, jó volt az idegenvezető is!

Az ajánlat leírása

Merülj el a karneváli forgatagban, Velencében és látogasd meg Murano és Burano szigetét, ahol a messze földön híres üveg- és csipkegyártással ismerkedhetsz!

Időpont

  • 2019. február 22-24.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 1 éjszaka szállás Lido di Jesolóban, 3*-os hotelben, 2-3 fős, fürdőszobás szobákban
  • Reggeli
  • Autóbuszos utazás

Az ár nem tartalmazza

  • Biztosítás (450 Ft/fő/nap)
  • Adminisztrációs díj: 1.500 Ft (az irodában kötelezően fizetendő)
  • Fix ülőhely: 2.500 Ft/fő
  • Az autóbuszon kötelezően fizetendő: 30 €/fő (vonatjegy + hajójegy (Szent Márk térig) és egyéb járulékos költségek)
  • Múzeumi belépők

Feláras lehetőségek

  • Egyágyas felár: 8.000 Ft/fő
  • Fakultatív vacsora: 3.900 Ft/fő

Dél-Európában a farsang az év egyik legnagyobb ünnepe volt, olyan időszak, amikor viszonylag büntetlenül, nyíltan is ki lehetett mondani a dolgokat. A farsangi időszak januárban kezdődött és a nagyböjthöz közeledve nőttön-nőtt az izgalom. Az ünnepet a szabad ég alatt rendezték Velencében a Szent Márk téren. A velencei karnevál hatalmas színjátékhoz volt hasonló, ahol az utcák alkották a színteret, a városlakók voltak a színészek és egyben a nézők is. A közönség az otthonából az erkélyről nézhette az eseményeket. A velencei karneváli maszkok nagyon népszerűek voltak Európa többi országában is, Magyarországra Mátyás király korában Olaszországból hozatták az álarcokat és a karneváli ruhákat. A velencei Karnevál napjainkra igazi idegenforgalmi látványosságnak számít.

Program

Találkozó 5:30-kor a Blaha Lujza téren, indulás: 6:00 órakor. További felszállási lehetőségek az M7-es autópálya menti pihenőknél.

1. nap: Elutazás reggel 6 órakor a Blaha Lujza téri parkolóból. Folyamatos utazás Szlovénián keresztül rövid pihenőkkel Punta Sabbioniig. Innen áthajózás Velencébe, séta a városban. Ezután utazás a szálláshelyre, Lido di Jesoloba (1 éj).

2. nap: Reggeli után vonattal utazunk Velencébe. Egész nap szabadidő, részvétel a velencei karnevál színes forgatagában. Megtekintésre javasoljuk: Rialtó-híd, Szent Márk tér, Doge-palota, Campanille, hajókázás a Canale Grandén. Délután fakultatív program a szigetekre: Murano - Burano útvonalon (25 €, min. 10 fő). A kirándulás alatt megismerhetjük a muranói üveggyártás fortélyait és a buranói csipkekészítés remekműveit. Mindkét sziget ezen tevékenységeknek köszönhetően lett világhírű. Este 22 órakor indulás vissza vonattal az autóbuszhoz, majd utazás Budapestre. Éjszaka az autóbuszon.

3. nap: Érkezés Budapestre a kora reggeli órákban.

Jó utat kívánunk!

Budapest, Szentkirályi u. 5, 1088
06 (1) 317 1256

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Színpompás fesztivál a velencei karneválon, fakultatív muranói kirándulással, 1 éjszaka szállás 1 főre reggelivel, buszos utazással, február 22-24. között

Fontos

Beváltható: 2019.02.22.-ig
Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges emailben: kalandozas@t-online.hu • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére