Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

39.980 Ft helyett 19.990 Ft: Thai talpmasszázs tanfolyam és egy választható ajándék tanfolyam a Buddha Stúdióban, elmélettel és gyakorlattal, tanfolyami kellékekkel, jegyzetekkel

Buddha Studio
4.6 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

19.990 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
39.980 Ft 50% 19.990 Ft
Buddha Studio
06/20-367-5055
www.buddhastudio.hu

Akció Leírása

3000 éves ősi gyógymód, thai talpmasszázs tanfolyam a Buddha Stúdióban! Sőt, most a fő tanfolyam mellett elvégezheted a cellulitmasszázs vagy a thai herbál gyógynövényes tanfolyamot is!

Az ár tartalmazza

  • Thai talpmasszázs tanfolyam a Buddha Stúdióban
  • Egy ajándék tanfolyam – Cellulitmasszázs tanfolyam, dátuma: 2018. október 18. (csütörtök), 08.00-13.00 vagy Thai herbál gyógynövényes masszázs tanfolyam, dátuma: 2018. október 16. (kedd), 08.00-13.00. Az ajándék tanfolyamnak vizsgadíja nincs.
  • Elméleti és gyakorlati oktatás díja
  • Tanfolyami kellékek (tanfolyami jegyzet, stb.) díja
  • Magyar nyelvű tanúsítvány kiállítási díja

Az ár nem tartalmazza

  • Vizsgadíj, amely 1.500 Ft
  • A thai fapálcika díja, amely 3.000 Ft (előre utalandó a képzés előtt), a tanfolyam elvégzésekor kapják meg a hallgatók

Fontos

  • Tevékenységi kör Teáor-száma: 960401, 960404
  • Szükség esetén angol-német nyelvű Tanúsítványt is kiállítanak (2.500 Ft/nyelv)

A thai talpmasszázs ősi eredetű gyógymód, több mint 3000 éve sikeresen alkalmazzák Ázsiában. A thai lábmasszázs eltér az itthon megszokott hagyományos láb-, ill. talpmasszázsoktól.

A masszírozás comb középig történik, beleértve a térd masszírozását is. A masszírozáshoz a masszőr a kezén és az ujjain kívül egy speciális fapálcikát is használ, krémmel vagy olajjal, amellyel masszázs mozdulatokat és a reflex pontok stimulálását is végzi. A talpmasszázs kényelmes fotelokban vagy masszázsmatracon történik.

A talptól fölfelé haladva a vádlin keresztül az akupresszúrás pontok nyomásával jutnak el a térdig, fokozva a belső szervek helyes működését, elősegítve a szervezet helyes energia áramlását. A hatvan és a kilencven perces talpmasszázs során már a felsőtestet és a fejet is átnyomkodják.

A thai talpmasszázs célja

A thai masszázs serkenti a test öngyógyító folyamatait és jó közérzetet biztosít. A kezelés révén testünk ismét energikussá és rugalmassá válik, a masszázst követő jó közérzet pedig egyedülálló. helyreáll a testben az energiaáramlás, kioldódnak az esetleges blokkok, csökken az ízületek és izmok merevsége. A thai masszázs hatása tehát egyszerre nyugtató és serkentő. A test meghatározott pontjaira irányuló masszázs elősegíti a teljes relaxációt. Lazító, feszültségoldó, fájdalomcsillapító hatású. Mindenekelőtt azt tapasztaljuk, hogy testileg és szellemileg frissebbek, aktívabbak, kiegyensúlyozottabbak leszünk.

A képzés célja

Olyan szakemberek képzése, akik az elméleti és gyakorlati ismeretanyag elsajátításával képesek lesznek egy – thai talpmasszázs szolgáltatást nyújtani. A tanfolyam során a thai tradicionális What-Po iskola rendszer szerinti gyakorlati és elméleti tudást adják át.

A Buddha Stúdió

A stúdió fő tevékenységként oktatással segíti jelentkezőit. A célja, hogy olyan valódi, azonnal használható, gyakorlatalapú és nem könyvszagú tudást nyújtson tanulóinak, amellyel lehetőségük nyílik egy új, akár sorsfordító életúton való elindulásra. A stúdió munkatársai folyamatosan képzik magukat is, hogy tágítsák saját látókörüket, és hogy mindig napra készek legyenek, hiszen hitvallásuk szerint a tanulásnak csak kezdete van, de vége nincsen.

Legyen szép napod!

06/20-367-5055

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Thai talpmasszázs tanfolyam és egy választható ajándék tanfolyam a Buddha Stúdióban, elmélettel és gyakorlattal, tanfolyami kellékekkel, jegyzetekkel

Fontos

Beváltható: 2018.11.07.-ig
2018. november 7- 14. (2 alkalom, 2 szerda, 08.00-13.00) • Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges a jelentkezési lap kitöltésével, amelynek megjegyzés rovatába kérjük beleírni az Alkupon kódjait, a titkos kódot is: http://www.buddhastudio.hu/jelentkezesi-lap • Érdeklődni lehet: telefonon vagy emailben: 06 (20) 367 5055, buddhastudio.hu@gmail.com • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 08:45-17:00
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, 2 em.
(ÉTK Irodaház, 24-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 8:45-17:00
Oldal tetejére