39.980 Ft helyett 19.990 Ft: Funkcionális anatómia tanfolyam a Buddha Stúdióban, elméleti és gyakorlati oktatással, tanfolyami kellékekkel, magyar nyelvű tanúsítvánnyal

Buddha Studio
1 5
4.6 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

19.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
39.980 Ft 50% 19.990 Ft
Buddha Studio
06/20-367-5055
www.buddhastudio.hu

Akció Leírása

Legyél képben az emberi test összetételéről és működéséről, ami elengedhetetlen, ha masszőrként szeretnél tevékenykedni akár hobbi, akár profi szinten!

Az ár tartalmazza

  • Funkcionális anatómia tanfolyam a Buddha Stúdióban
  • Elméleti és gyakorlati oktatás díja
  • Tanfolyami kellékek (tanfolyami jegyzet, stb.) díja
  • Magyar nyelvű tanúsítvány kiállítási díja

Az ár nem tartalmazza

  • A vizsgadíjat, mely 3.000 Ft és a képzés előtt a Stúdió által küldött számlaszámra kell utalni

Fontos

  • Tevékenységi kör Teáor-száma: 960401, 960404
  • Szükség esetén angol-német nyelvű Tanúsítványt is kiállítanak (2.500 Ft/nyelv)
  • Elméleti és gyakorlati oktatás díja
  • Tanfolyami kellékek (tanfolyami jegyzet, stb.) díja
  • Magyar nyelvű tanúsítvány kiállítási díja

Az anatómia a bonctan a biológiának az élő szervezet struktúrájával és szerveződésével foglalkozó ága. Az anatómia felosztható a szabad szemmel látható struktúrákkal foglalkozó makroszkopikus anatómiára, továbbá az apró, mikroszkóppal vizsgálható struktúrákkal foglalkozó mikroszkopikus anatómiára, amibe a szövettan és a sejttan is beleértendő.

Ezen kívül beszélhetünk az anatómia, testrészek és szervrendszerek szerinti tagozódásáról is.

Megismerhetjük az emberi szervezet felépítését, működését. Az emberi testet szervrendszerek szerint tárgyaljuk, és az anatómia leíró jellegű tudományát igyekszünk minél több gyakorlati feladattal ellensúlyozni.

Egy kis történeti-szakmai bevezetés után a sejt- és szövettantól kezdve a mozgási és a keringési, a légző- és az emésztőrendszeren át a belső szervek, mirigyek, az idegrendszer és az érzékszervek témakörét öleli fel a képzés.

A funkcionális anatómia képzés célja

Olyan szakemberek képzése, akik az elméleti és gyakorlati ismeretanyag elsajátításával képesek lesznek anamnézisek felállítására, tünetek, felismerések, kórképek, terápiás lehetőségek, életmódbeli tanácsok adására. A funkcionális anatómia, elengedhetetlen tudás a masszőrök, gyógytornászok számára, izgalmas területek megismerése és alkalmazása.

Kiknek ajánljuk a tanfolyamot?

Leendő masszőröknek, akik szépségszalonban, hotelben, wellness központban, egészségközpontban kívánnak elhelyezkedni vagy egyéni vállalkozást akarnak működtetni, bővíteni.

A Buddha Stúdió

A stúdió fő tevékenységként oktatással segíti jelentkezőit. A célja, hogy olyan valódi, azonnal használható, gyakorlatalapú és nem könyvszagú tudást nyújtson tanulóinak, amellyel lehetőségük nyílik egy új, akár sorsfordító életúton való elindulásra. A stúdió munkatársai folyamatosan képzik magukat is, hogy tágítsák saját látókörüket, és hogy mindig napra készek legyenek, hiszen hitvallásuk szerint a tanulásnak csak kezdete van, de vége nincsen.

Legyen szép napod!

06/20-367-5055

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Funkcionális anatómia tanfolyam a Buddha Stúdióban, elméleti és gyakorlati oktatással, tanfolyami kellékekkel, magyar nyelvű tanúsítvánnyal

Fontos

Beváltható: 2018.11.10.-ig
Időpont: 2018. november 10-11. (szombat- vasárnap), 09.00-15.00 • Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges a jelentkezési lap kitöltésével, amelynek megjegyzés rovatába kérjük beleírni az Alkupon kódjait, a titkos kódot is: http://www.buddhastudio.hu/jelentkezesi-lap • Érdeklődni lehet: telefonon vagy emailben: 06 (20) 367 5055, buddhastudio.hu@gmail.com • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére