39.980 Ft helyett 19.990 Ft: Csökkentsd hatékonyan az egészségügyi kockázatokat - immunerősítő terápiás masszázstanfolyam a Buddha Studioban

Buddha Studio
1 5
4.6 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

19.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
39.980 Ft 50% 19.990 Ft
Buddha Studio
06/20-367-5055
www.buddhastudio.hu

Akció Leírása

Lépj fel eredményesen az immunrendszer fokozott védelméért!

A tanfolyam tematikája:

  • A nyirokmasszázs története, gyakorlati kivitelezése, a nyirokrendszer működése
  • A thai herbál gyógynövényes masszázs elmélete, gyakorlati kivitelezése, gyógynövényes labdacs készítése
  • Az immunerősítő talpmasszázs elmélete, gyakorlati alkalmazása
  • A kinesio-tape elmélete, színek, technikák ismertetése
  • A kezelés indikációi és kontraindikációi, élettani hatásai a szervezetre

Fontos tudnivalók:

  • A tanfolyam minden előképzettség nélkül, bárki által elvégezhető, 18 éves kor felett!
  • A képzés végén vizsga következik, amelynek sikeres teljesítése esetén (fizikai közérzet javító masszőr, frissítő masszőr) végzettséget adó, magyar nyelvű tanúsítványt kapsz. Ez alapján képessé válsz önállóan immunerősítő terápiás kezelést végezni és ebben a tevékenységi körben egyéni vállalkozói igazolványt kiváltani.
  • Tevékenységi kör Teáor-száma: 960401
  • Vizsgadíj: 3.000 Ft (a tanfolyam előtt a stúdió által küldött számlaszámra kell befizetni)
  • A gyakorláshoz szükséges kinesio-tape ára: 3000 Ft / fő

A nyirokmasszázs serkenti a nyirokkeringést, ezáltal segíti a salakanyagok távozását. Erősíti a szervezet immunitását, hiszen megelőzi a méreganyagok felhalmozódását.

A különleges labdaccsal végzett thai herbál gyógynövényes masszázs segít eltávolítani a toxinokat a szervezetből. Csökkenti az izomfeszültséget, az energiablokkok felszabadításával helyreállítja a test harmóniáját. Hatására erősödik az immunrendszer.

Az immunerősítő talpmasszázs célja a külső és belső védelem megteremtése és az immun-neuro-hormonális rendszer harmonizálása. Aktiválja az életenergiát, mozgósítja az öngyógyító erőket. Regenerálja a fáradt testet és revitalizál.

A speciális szalaggal történő kinesio-taping a test öngyógyító képességének aktivizációján alapul. A mozgásszervi problémák kezelésének egyik leghatékonyabb kiegészítő módszere.

A studioról

A Buddha Studio célja olyan szakemberek képzése, akik az elméleti és gyakorlati ismeretanyag elsajátítása által képesek lesznek immunerősítő terápiás kezelést végezni. Tanfolyamainak helyszíne Budapest (a pontos címet a tanfolyami tájékoztatóban ismertetik).

Legyen szép napod!

06/20-367-5055

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Immunerősítő terápiás masszázscsomag (thai herbál gyógynövényes, immunerősítő talp- és nyirokmasszázs, kinesio-tape ragasztás). Részvétel a Buddha Studio intenzív tanfolyamán egy főnek. Elméleti táv- és helyszíni gyakorlati oktatás. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Beváltható: 2017.09.22.-ig
Időpont: 2017. szeptember 25-26. (hétfő-kedd), 14.00-20.00 • Külön fizetendő: vizsgadíj (3.000 Ft), kinesio-tape (3.000 Ft) • Az Alkupon megvételét követően a tanfolyamra regisztrálni szükséges, a Buddha stúdió oldalán található jelentkezési lap kitöltésével: http://www.buddhastudio.hu/jelentkezesi-lap • A jelentkezési lapon kérjük feltüntetni a kupon kódjait a titkos kódot is

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére