39.980 Ft helyett 19.990 Ft: Ayurvédikus indiai marma pontmasszázs tanfolyam és egy választható ajándék tanfolyam a Buddha Stúdió jóvoltából

Buddha Studio
1 5
4.6 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

19.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
39.980 Ft 50% 19.990 Ft
Buddha Studio
06/20-367-5055
www.buddhastudio.hu

Akció Leírása

Végezz el két tanfolyamot egy áráért! Ősi indiai gyógyító hagyományok elsajátítása az ayurvédikus indiai marma pontmasszázs tanfolyamon, plusz egy választható második tanfolyam a Buddha Stúdióban!

Az ár tartalmazza

  • Ayurvédikus indiai marma pontmasszázs tanfolyam
  • Egy ajándék tanfolyam tanúsítvánnyal – Lávaköves masszázs vagy Köpöly, moxa, testgyertya tanfolyam (Az ajándék tanfolyamnak vizsgadíja nincs.)
  • Elméleti és gyakorlati oktatás díja
  • Tanfolyami kellékek (tanfolyami jegyzet, stb.) díja
  • Magyar nyelvű tanúsítvány kiállítási díja

Az ár nem tartalmazza

  • Vizsgadíj, amely 3.000 Ft és előreutalással kell kifizetni.

Fontos

  • Tevékenységi kör Teáor-száma: 960401, 960404
  • Szükség esetén angol-német nyelvű Tanúsítványt is kiállítanak (2.500 Ft/nyelv)
  • Az ajándék tanfolyamok dátumai: Lávaköves: 2018. december 03. (hétfő, 08.00-13.00) vagy köpöly- moxa- testgyertya: 2018. október 02. (kedd), 08.00-13.00

Az Ayurvédikus masszázs az ősi indiai gyógyító hagyományok szellemében végzett masszázs. Az ayurvédikus masszázs alapjában véve körkörös, simító mozdulatokból áll, amelyek nem csak az izmok ellazulását segítik elő, hanem kiegyensúlyozzák az ötféle prana áramlását a meridiánokon, vagyis vitális csatornákon keresztül. Ennek következtében az idegfeszültség csökken, megszabadít a stressztől, és a szervezet általános egészségi állapota és immunitása is fokozódik. Az ayurvédikus masszázs elősegíti a szervezet öngyógyító folyamatainak működését és a tudat szárnyalását is. A masszázs minden testtájékra kiterjedő olajos masszázs.

Az Ayurvéda specialitása a Marma masszázs – ami a test úgynevezett „marma” azaz életerő létfontosságú pontjait érintő masszázsa. A masszázsban a marma pontok a test fontos nyomáspontjai, olyasmik, mint az ősi kínai gyógyászat akupunktúrás pontjai. Ezek az öt szerv találkozóhelyei: ínszalagok, erek (idegek, nyirok, artériák, vénák), izmok, csontok, ízületek, melyek keresztezik egymást. A marmák kapcsolatban állnak a test energiarendszerével, az elmével, a pránával, és a dhósákkal. Kulcsfontosságú összekötőpontok, amelyek összekötik a belső tudatot a fizikai szervekkel. A marmapontok stimulálásával elősegítjük a blokkok eltávolítását, az energiaáramlás javulását, a rejtett energiatartalékok felszabadítását. A marmaterápia az energetikai és pranikus gyógyítás eszköze, immunerősítő, stresszoldó, krónikus mozgásszervi fájdalmakat enyhítő, általános fájdalomcsillapító hatású, elehetővé teszi a test méregtelenítését

Az Indiai ayurvédikus marma masszázs célja

A cél legfőképpen a test lenyugtatása, a vérkeringés serkentése. A masszázshoz használt olajok kellemes hőmérsékletre vannak felmelegítve, természetesen illóolajok kellemes illata is párosul a masszázs mellé. A masszázs során, az izmokat kellemesen átdolgozzuk lágyabb technikával. A lelket pedig stressz mentes állapotba hozzuk. A meleg, aromaterápiás olajok segítenek a teljes relaxáció elérésében.

A képzés célja

Olyan szakemberek képzése, akik az elméleti és gyakorlati ismeretanyag elsajátításával képesek lesznek Indiai ayurvédikus marma masszázsszolgáltatást nyújtani.

A Buddha Stúdió

A stúdió fő tevékenységként oktatással segíti jelentkezőit. A célja, hogy olyan valódi, azonnal használható, gyakorlatalapú és nem könyvszagú tudást nyújtson tanulóinak, amellyel lehetőségük nyílik egy új, akár sorsfordító életúton való elindulásra. A stúdió munkatársai folyamatosan képzik magukat is, hogy tágítsák saját látókörüket, és hogy mindig napra készek legyenek, hiszen hitvallásuk szerint a tanulásnak csak kezdete van, de vége nincsen.

Legyen szép napod!

06/20-367-5055

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Ayurvédikus indiai marma pontmasszázs tanfolyam és egy választható ajándék tanfolyam a Buddha Stúdió jóvoltából

Fontos

Beváltható: 2018.10.30.-ig
Időpont: 2018. október 30. és november 6. (2 alkalom, 2 kedd, 08.00-13.00) • Az ajándék tanfolyamok dátumai: Lávaköves: 2018. december 03. (hétfő, 08.00-13.00) vagy köpöly- moxa- testgyertya: 2018. október 02. (kedd), 08.00-13.00 • Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges a jelentkezési lap kitöltésével, amelynek megjegyzés rovatába kérjük beleírni az Alkupon kódjait, a titkos kódot is: http://www.buddhastudio.hu/jelentkezesi-lap • Érdeklődni lehet: telefonon vagy emailben: 06 (20) 367 5055, buddhastudio.hu@gmail.com • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére