3.990 Ft helyett 2.990 Ft: Dekoratív üveg falióra saját fotóddal, szuper ajándék karácsonyra vagy izgalmas dísz otthonodba a NyomtassVelem jóvoltából

Nyomtassvelem.hu
1 5
5 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

2.990 Ft

Nincs raktáron

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
3.990 Ft 25% 1.000 Ft
Nyomtassvelem.hu
2234 Maglód, Bajcsy-Zsilinszky u. 45.
megrendeles@nyomtassvelem.hu
nyomtassvelem.hu/

Akció Leírása

Díszítsd a nappalit egyedi fotós üveg faliórával vagy ajándékozd meg vele szeretteidet!

Az ajánlat tartalma

  • Dekoratív üveg falióra saját fotóddal

Az egyedi fotós ajándékok egy életre szóló emléket jelentenek a megajándékozottnak, hiszen rendszerint olyan fotó kerül az ajándéktárgyra, ami valamiért fontos. Lehet egy együtt töltött boldog pillanat vagy egy vidám emlék, a lényeg, hogy a fotó valahogyan kapcsolódik hozzátok. Persze akár a megajándékozott kedvenc focicsapatát i ráteheted az ajándéktárgyra, a lehetőségek határtalanok!

Ezúttal egy szép üveg faliórát tervezhetsz meg saját ízlésed szerint, amely kedvenc fotódat vagy idézetedet ábrázolja. Ha ajándékba adod, keress egy olyan képet, ami egy szép emléket idéz fel, s máris kész a tökéletes ajándék!

Így használd!

A Nyomtassvelem.hu oldalán regisztrálnod kell, a tervező oldalon pedig a megfelelő méret kiválasztása után fel tudod tölteni fotóidat. A megjegyzés rovatba írd be a kuponkódod. Ha megvan, tedd a kosárba a terméket, válaszd az átutalás fizetési módot. A rendelésről visszaigazolást fogsz kapni. Ekkor már nincs is más dolgot, csak várni a postást, aki 3-5 napon belül meg is érkezik! Ha szeretnéd, természetesen személyesen is átveheted a terméket, de kizárólag Maglódon!

NyomtassVelem

A NyomtassVelem weboldalán szinte minden fényképes ajándéktárgy megtalálható, amelyekkel meglepheted szeretteidet karácsonyra vagy bármely más alkalomra. A tervezővel Te magad tervezheted meg az ajándékot, ami így valóban teljesen egyedi lesz. Ezen kívül színvonalas klasszikus nyomdai szolgáltatások közül is választhatsz akár a vállalkozásodhoz is.

Legyen szép napod!

2234 Maglód, Bajcsy-Zsilinszky u. 45.
megrendeles@nyomtassvelem.hu

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Dekoratív üveg falióra saját fotóddal

Fontos

Beváltható: 2016.12.15.-ig
Beváltáshoz írj a megrendeles@nyomtassvelem.hu címre, a kuponkódoddal, a postacímeddel • Más kedvezménnyel nem vonható össze • Egy alkalommal csak egy kupon használható fel • Az elkészítési határidő a megrendelés leadásától számított 3-5 nap • Postaköltség: előreutalással 1.130 Ft, postai utánvéttel 1.511 Ft • Személyes átvételre kizárólag Maglódon van lehetőség • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére