3.990 Ft helyett 2.790 Ft: Ez a golf bögre nem csak egyedi kellék a teázáshoz vagy kávézáshoz, de segít elütni az időt is és átrepít a golfpályára

Alkupon Termék
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

2.790 Ft

Nincs raktáron

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
3.990 Ft 30% 1.200 Ft

Akció Leírása

Egyszerre két szenvedélyünknek is kedvezhetünk, a kávéivásnak és a golfozásnak. Még hogy a kettő együtt nem fér össze. Ez a golf játék ihlette golf bögre és golfütő toll tökéletes ajándék azok számára, akik ezt az igazán nagyszerű sportot űzik. 

Nehéz elképzelni, hogy beinduljon a reggel egy jó erős kávé jótékony hatása nélkül. Persze még ennél is sokkal jobb lenne, ha kimehetnénk a pályára és ütnénk párat mielőtt beszállunk a szokásos mókuskerékbe. Erre azonban valljuk be, sajnos csak ritkán van lehetőség. Most azonban itt kínálkozik az alkalom, hogy egy csöppnyit az irodában vagy a reggelizőasztalnál is hódolhassunk kedvenc sportunknak.

A Golfozó Kávésbögre tartalmaz egy mini golfütőt és labdát is. Bágyadt reggeli hangulatunkat garantáltan felpörgeti, ha néhányszor megpróbáljuk a direkt erre a célra kialakított bögre-alagúton átütni a labdát. Haladók egyéb célpontokat is választhatnak, de azért ügyeljünk, nehogy magunkra haragítsuk kollégáinkat.

A bögre igényes díszdobozba csomagolva kapható. Ideális ajándék bárkinek, aki szereti ezt a sportot.

Tudnivalók:

  • A bögre űrtartalma: 200 ml
  • Anyaga: porcelán
  • A toll vagy ütő mérete: 14,5 cm. A toll kéken fog.
  • A Golf Játék Bögre tartalma: 1 db bögre, 1 db golfütő - toll, és 1 db golflabda.
Alkupon Termék
segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Golf bögre. A bögre űrtartalma: 200 ml. Anyaga: porcelán. A toll vagy ütő mérete: 14,5 cm. A toll kéken fog. A Golf Játék Bögre tartalma: 1 db bögre, 1 db golfütő - toll, és 1 db golflabda. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

A kiszállítás futárszolgálattal keresztül 2-8 munkanapon belül várható. A kiszállítási díjakról ide kattintva tájékozódhatsz.

14 napos elállás indoklás nélkül. Alkupon garancia.

Fizetési módok: Visa, MasterCard, utánvét, banki átutalás, készpénz

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére