3.990 Ft helyett 1.990 Ft: Találj rá a nagy Ő-re határok nélkül - negyedéves előfizetés a Nilsay.hu társkeresőre

NILS ID KFT.
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

1.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
3.990 Ft 50% 2.000 Ft
NILS ID KFT.
nilsay.hu/

Akció Leírása

Vess véget a magánynak! Ismerkedj, és találd meg azt, akit neked teremtett a sors!

Fontos tudnivaló:

  • Az ajánlat más kedvezménnyel nem összevonható

A Nilsay.hu azért jött létre, hogy rohanó világunkban könnyebbé tegye a társtalálást. Tudják, hogy a világ igazán csak párosban kerek, így szeretnék, ha Te is rálelnél arra, akivel minden teljes lesz. A portál segítségével az egész világ nyitva áll előtted, ugyanis 16 országban vannak jelen.

Hogyan használhatod előfizetésed?

Látogass el a weboldalra, vagy töltsd le a mobil alkalmazást iOS-es vagy androidos készülékedre és élvezd az innovatív funkciók teljes tárházát, immáron kötöttségek nélkül! Lásd a helyzet-meghatározóban, hogy a közeledben kik használják a Nilsay-t! Kezdeményezz beszélgetéseket a beépített csevegő használatával, hogy közös élményeket szerezzetek!

A Nilsay-ről

A Nilsay-nél fontosnak tartják, hogy a felhasználók minden igényének megfeleljenek. Már most rengeteg innovatív szolgáltatást nyújtanak. És mivel nem követni akarják a trendeket, hanem alakítani szeretnék azokat, ezért folyamatosan fejlesztik a rendszert újdonságok beépítésével, amelyek a világon is egyedülállóak lesznek.

Legyen szép napod!

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Negyedéves előfizetés a Nilsay.hu társkereső oldalra. 50 kredites csomag, amely előrekerülési lehetőséget biztosít a felhasználók között, hogy ne maradj észrevétlen. Anonimként nézheted meg mások profilját. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Beváltható: 2018.01.31.-ig
Az Alkupon megvételét követően előzetes regisztráció szükséges online: www.nilsay.hu • Ezt követően az Alkuponod kódjainak megküldése szükséges emailben: hungary@nilsay.com • A megküldés után 72 órán belül aktiválódik a csomag

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére