389.900 Ft helyett 269.900 Ft: Látogatás Peking grandiózus városába és a Nagy Falhoz, 3 éjszaka 1 személyre félpanzióval, repülőjeggyel, transzferekkel, belépőkkel

Ajánlat kód: 32658
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

269.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 32658

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Hódítsd meg a Kínai Nagy Falat, sétálj a hatalmas Tienanmen téren is ismerkedj a pekingiek mindennapjaival egy felejthetetlen városnézés során!

Felhasználható

  • 2019. február 15-től május 15-ig

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Repülőjegyet
  • 3 éjszaka szállást helyi 4 csillagos szállodában
  • Félpanziós ellátást (2 alkalommal ebéd, a programhoz kapcsolódva)
  • Transzfereket, kirándulásokat, városnézéseket helyi, angol nyelvű idegenvezetéssel
  • Belépőjegyeket

Az ár nem tartalmazza

  • Repülőtéri illetéket 129.000 Ft (változhat)
  • Szervízdíjakat
  • Útlemondási biztosítást
  • Betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást
  • Vízumdíj ügyintézéssel 25.000 Ft

Felár

  • Egyágyas felár 54.000 Ft

Fontos

A menetrend szerinti repülőjegyek speciális lemondási/módosítási feltételei miatt az ÁSZF-től eltérő feltételek érvényesülnek: a repülőjegyek kiállításuk után nem visszatéríthetők és nem módosíthatók, illetve az előleg összege magasabb lehet!

Program

1. nap

Elutazás Budapestről, a választott légitársaság járataival.

2. nap

Megérkezés Pekingbe a menetrend szerint, transzfer a szálláshelyre, a szoba elfoglalása, majd szabadidő. Szállás Pekingben, 4 csillagos, belvárosi szállodában.

3. nap

Reggeli a szállodában, majd egész napos városnézés Pekingben: séta a Tienanmen téren, majd a Tiltott Városban. Tradicionális, többfogásos kínai ebéd. Majd délután látogatás a Szén-hegy körül fekvő parkban, majd riksás „hutong” túra, ahol a hagyományos császári időket idéző lakónegyedet járhatják be. Szállás Pekingben, 4 csillagos, belvárosi szállodában.

4. nap

Egész napos kirándulás: a Kínai Nagy Fal megtekintése a Yu-Yong hágónál, lehetőség a fal restaurált részeinek bebarangolására. Tradicionális, többfogásos kínai ebéd. Majd délután látogatás a Ming-síroknál, utána séta a Szellemek útján. Szállás Pekingben, 4 csillagos, belvárosi szállodában.

5. nap

Reggeli a szállodában, majd egész napos városnézés Pekingben: séta a Nyári palotában, majd ebéd. Délután látogatás az Ég templomához, séta az azt körülvevő impozáns parkban. A program után transzfer a Pekingi Nemzetközi repülőtérre, hazautazás a menetrend szerint.

6. nap

Repülőút Budapestre, érkezés a menetrend szerint.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

389.900 Ft helyett 269.900 Ft: Látogatás Peking grandiózus városába és a Nagy Falhoz, 3 éjszaka 1 személyre félpanzióval, repülőjeggyel, transzferekkel, belépőkkel

Fontos

Felhasználható • 2019. február 15-től május 15-ig

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére