38.800 Ft helyett 18.800 Ft: Plitvicei-tavak és Rastoke őszi pompában, 2 nap/1 éjszaka 1 személy részére reggelivel, autóbuszos utazással, magyar nyelvű csoportkísérővel

Ajánlat kód: 31565
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

18.800 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 31565

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fedezzétek fel Horvátország legcsodálatosabb természeti kincseit, a Plitvicei Nemzeti Parkot, valamint a Slunjcica és a Korana folyók találkozását!

Időpont

  • 2018. november 17-18.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Utazást autóbusszal
  • 1 éjszaka szállást horvát hotelpanzióban, 1, 2, 3 ágyas fürdőszobás szobákban
  • Reggelit
  • Magyar nyelvű csoportkísérőt

Az ár nem tartalmazza

  • BBP betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást: 1.130 Ft/fő
  • Belépők

Belépők

  • 300 HRK/fő: Plitvicei-tavak + Slunjcic vízesés és Korana folyó + hajós közlekedés

Felárak

  • Fix ülőhely a buszon: 2.000 Ft/fő
  • Egyágyas felár: 10.000 Ft/1 fő/1 éj

Felszállási helyek

  • Budapest, Blaha Lujza tér, régi Corvin áruház, parkoló "SPAR -EUROPEM" (06:00)
  • M7 autópálya - Budaörs, AGIP/MOL kút, parkoló - Garibaldi u, "KFC" (06:20)
  • M7 autópálya - Székesfehérvár, SHELL kút, 59/60 KM kő/híd (07:00 - 10)
  • M7 autópálya - Siófok, Tesco parkoló, 105 KM kő/Vak Bottyán (07:35 - 45)
  • M7 autópálya - Nagykanizsa, Tesco parkoló, 206-211 KM kő között (08:00 - 08:10)
  • Kérjük, hogy ha nem a budapesti felszállást választják, jelezzék megrendeléskor!

Program

1. nap: Indulás a kora reggeli órákban Budapestről. Utunkat rövid pihenőkkel Varazdin várához vesszük. Kis séta keretében megtekintjük a várat, mely impozánsan felújított. A vár megtekintése után tovább utazunk Rastoke-ba, amely a Slunjcica és a Korana folyók találkozásánál helyezkedik el. E csodálatos környezetben fekvő látnivaló méltán viseli a Kis Plitvice nevet, számos vízesés található itt, amelyek közül nem egy malmokon keresztülfolyva látványosan zuhan a Korana folyóba, hogy folytathassa útját. A malom múzeum felkeresése után elfoglaljuk szállásunkat Plitvice környékén. Fakultatív vacsora a szálláson.

2. nap: Reggeli után egész napos program a Plitvicei tavaknál. Megtekintjük Plitvice varázslatos parkját ahol a számos vízesés szép látványában gyönyörködhetünk. A Plitvicei-tavak Nemzeti Park 300 km², melyet erdők és tavak borítanak, és 1979 óta szerepel az UNESCO Világörökség listáján. A parkban 16 tó található és évszaktól függően változó számú vízesés, amelyek a kisebb zúgóktól a 78 méteres zuhatagig mindenhol jelen vannak túránk során. A parkot a tó mellett húzódó ösvényeken és a tavakon kiépített fapallókon tudjuk végigjárni, kirándulásunkat megszakítva alkalmunk van a legnagyobb tavat elektromos hajóval átszelni. Kirándulásunkat befejezvén indulunk Budapestre, érkezés a késő esti órákban.

https://www.youtube.com/watch?v=cOrxRL83Gf0

https://www.youtube.com/watch?v=0hpgPgwuoFU

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Plitvicei-tavak és Rastoke őszi pompában, 2 nap/1 éjszaka 1 személy részére reggelivel, autóbuszos utazással, magyar nyelvű csoportkísérővel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére