377.000 Ft helyett 298.000 Ft: 7 napos portugáliai nyaralás sevillai városnézéssel 1 főre, 4*-os szállással, reggelivel, kirándulásokkal, csoportkíséréssel, sevillai idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 33300
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

298.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 33300

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Nyaralj Portugáliában az óceán partján, kirándulj varázslatos tájakon és sétálj Sevilla történelmi látnivalói között!

Időpont

  • 2019.07.21. - 2019.07.27.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 1 éjszaka Sevillában 4* szállodában
  • 5 éjszaka Algerva üdülőövezetében 4* szállodában
  • Reggeli
  • Transzfereket
  • Kirándulásokat autóbusszal
  • A magyar nyelvű csoportkísérést, Sevillában helyi idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza

  • Repülőjegy Budapest–Sevilla / Faro–Budapest között illetékkel, kézipoggyásszal, fix ülőhellyel (változhat) 90.000 F/fő
  • Idegenforgalmi adó: kb. 14 EUR
  • Belépők: kb. 25 EUR
  • Belépő az Alcázarba Sevillában: 8.500 Ft (előre fizetendő)
  • Útlemondási biztosítás 1,5%
  • BBP biztosítás

Felárak

  • Feladható poggyász: 10 kg-os: 11.000 Ft, 20 kg-os: 21.000 Ft (változhat)
  • Elsőbbségi beszállás 2 db fedélzetre felvihető poggyásszal: (1 db 40x20x25 cm, + 1 db, 10 kg-os 55x40x20 cm): 8.000 Ft (változhat)
  • Vacsora Algarvéban: (5 vacsora): 49.700 Ft/fő
  • Tengerre néző szoba felár (Armacao de Perában): 28.000 Ft
  • Egyágyas felár: 185.000 Ft/fő

Program

1. nap: Budapest – Sevilla

Utazás 07:05-kor Budapestről a Ryanair menetrend szerinti közvetlen repülőjáratával Sevillába. Érkezés 10:35-kor, majd Andalúzia fővárosának felfedezésére indulunk, ahol hamisíthatatlan mediterrán környezet fogad minket lenyűgöző, szép épületekkel! Megtekintjük a Plaza de Espagnát amit Spanyolország egyik legszebb tereként tartanak számon. Sétálunk az 1929-es Világkiállításra tervezett gyönyörű spanyol pavilonon, majd ellátogatunk a Torre del Oróig, ami a középkorban katonai őrtoronyként, majd börtönként működött, napjainkban pedig kilátóként funkcionál. Ezt követően Sevilla katedrálisával folytatjuk programunkat, ami egyben a világ legnagyobb gótikus katedrálisa is, és ahol Kolombusz Kristóf, a híres felfedező is nyugszik. Megcsodáljuk a város szimbólumát: a 12. században épült Giraldát, mely a katedrális 105 méter magas harangtornya. Ha időnk engedi, barangolunk még egy kicsit a város középkori zsidónegyedében, a Barrio Santa Cruz hangulatos, szűk utcáiban, amely Sevilla egyik leghangulatosabb része. Este szállás a városban.

2. nap: Sevilla – Tavira - Olhao – Armacao de Pera (Algarve)

Reggeli után folytatjuk városnézésünket Sevillában. Kihagyhatatlan látnivaló a Világörökség részét képező Alcázar (előre fizetendő belépő), mely eredetileg egy mór erőd volt, majd később egy hatalmas, gyönyörű királyi palotanegyed buja kertekkel, lenyűgöző udvarokkal. A tartalmas délelőttöt követően Portugália, Algarve felé vesszük az irányt. Útközben megállunk Algarve legelbűvölőbb kis városában, a spanyol határ közelében fekvő Tavirában. A település mind máig megőrizte autentikus, 17. századi városképét. Felkapaszkodunk középkori erődjére, ahonnan megcsodálhatjuk a város fehérre meszelt házfalait, tűzpiros tetőcserepeit, ragyogó azulejos csempéit, szűk, macskaköves utcáit, és megtekintjük római korból fenn maradt emlékét, a hét boltíves Ponte Romana hidat. Ezt követően megállunk még Olhaóban is, amit a régió legjelentősebb halászati kikötőjeként tartanak számon. Megfigyeljük mór stílusú házait, majd történelmi negyedében teszünk egy sétát, ahol az egykori kereskedők díszes házai tárulnak elénk és a Nossa Senhora de Rosario temlom, ami barokk homlokzatával díszes látványt nyújt. Este elfoglaljuk szállásunkat Algarve egyik üdülőövezetében. (5 éj) A vacsora fakultatív.

3-4. nap: Armacao de Pera

Szabad nap, pihenés az óceánparton.

5. nap: Egész napos fakultatív program lehetőség: Silves – Sagres – Lagos borkóstolással

Reggeli után először az Arade folyó partján fekvő Silvesbe utazunk, mely város egykoron, a mór uralom alatt Andalúzia egyik legfontosabb városának számított. Megnézzük a katedrálist és az erődöt, ahonnan lenézünk a citrom és narancsfákkal teleültetett városra, annak bájos utcáira, épületeire. Ezután a Sagreshez közeli Szent Vince fokig utazunk, mely Európa leg dél-nyugatibb pontja. Megcsodáljuk a hatalmas világítótornyot, mely még ma is üzemel, majd a végtelen óceánra tekintve sétálunk a parti sziklákon. A következő állomásunk Lagos, mely már a rómaiak uralkodása alatt is igen fontos és gazdag kikötőváros volt. Sajnos 1755-ben a pusztító földrengés és szökőár következtében szinte teljesen újjá kellett építeni, de a belváros a különleges sétáló utcáival így is magával ragadó élmény. Megtekintjük a közelben lévő, 20 méter magas, meredek különleges óceáni partszakaszt, mely védett öbleivel és barlangjaival lenyűgöző látványt nyújt. Délután a Quinta dos Vales borbirtokra utazunk, ahol megpihenünk egy kicsit és megkóstoljuk a régió borait.

6. nap: Armacao de Pera

Szabadnap, pihenés az óceánparton.

7. nap: Faro – Budapest

Reggeli után kicsekkolunk, majd a régió központjába, Faróba indulunk, hogy nyaralásunkat egy városnézéssel fejezzük be. Felfedezzük az óvárost az élénk színű, mór stílusú épületeivel és macskaköves sikátoraival. Megtekintjük az Igreja Do Carmo templomot, melynek érdekessége, hogy szerzetesek csontjaival és koponyáival van díszítve, majd sétálunk a város egyik legkedveltebb részén, a kikötőben, ahol a luxus jachtok melletti partmenti kávézók egyikében pihenhetünk meg. Délután transzfer a farói repülőtérre, majd indulás 19:15-kor a Wizz Air menetrend szerinti járatával.

Érkezés Budapestre 23:55-kor.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

7 napos portugáliai nyaralás sevillai városnézéssel 1 főre, 4*-os szállással, reggelivel, kirándulásokkal, csoportkíséréssel, sevillai idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére