3.700 Ft helyett 2.490 Ft: 4-féle Dr Organic Holt-tengeri arcápoló értékes ásványokkal, és sókkal a gyönyörű, fiatalos külsőért - arclemosó, nappali krém, éjszakai krém vagy golyós szérum

Alkupon Termék
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

2.490 Ft

Nincs raktáron

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
3.700 Ft 33% 1.210 Ft

Akció Leírása

Használd fel a kivételes, természetes arcápolók minden jótékony hatását!

A Holt-tenger sója több mint 20-féle ásványi sót tartalmaz, amelyek közül sok csak errefelé található meg. Ez a különleges összetételű só számtalan értékes bőrápoló tulajdonsággal rendelkezik, táplálja és ásványi anyagokkal tölti fel a bőrt. Válassz hát a 4-féle, kedvezményesen kapható Dr Organic Holt-tengeri arcápoló közül és élvezd a csodás hatást!

Arclemosó

Az arclemosó eltávolítja a felesleges zsírt és szennyeződést a bőr pórusaiból, tonizálja és revitalizálja azt. Ideális zsíros, kombinált, pattanásos, és száraz, érzékeny bőr tisztítására egyaránt. Az értékes Holt-tengeri ásványokat, tápláló tengeri sókat, tengeri algát és bio gyógynövény-kivonatokat tartalmazó gyengéd arctisztító azonnali frissességet biztosít.

Nappali krém

A könnyű, hidratáló nappali krém gazdag ásványi anyag tartalmával kényezteti a bőrt, miközben megvédi a környezet káros hatásaitól. A Holt-tengeri összetevőkkel készült, ásványi sókban, és nyomelemekben gazdag termék frissességgel, energiával tölti fel a bőrsejteket és egészségessé varázsolja őket. Általa arcbőröd feszesebb és hidratáltabb lesz. A természetes alapanyagokból álló készítmény öregedés gátló formulájának köszönhetően látványosan javítja a bőr szerkezetét.

Éjszakai krém

A tápláló éjszakai krém a bioaktív tengeri kivonatoknak, valamint a sóvirágnak (Limonium baudinii - Sea Lavender) köszönheti öregedés gátló és antioxidáns tulajdonságait. Ezek hozzájárulnak a bőr feszesebb és fiatalosabb megjelenéséhez. A sóvirág sáros, sós tavakban, sós mocsarakban nő, a tengerpartok mentén. Igen hasznos hatóanyag a bőr öregedését gátló arcápolásban. Fokozza a kollagén termelődését és véd az UVA-sugarak okozta kollagén csökkenéstől. Védelmet nyújt a szabadgyökökkel szemben, gyulladás gátló hatású, serkenti a mikrokeringést. Táplál és stimulálja a bőranyagcserét, intenzíven hidratál, anti-aging és sejtregeneráló hatású.

Bioaktív, természetes összetevői: a Holt-tengeri ásványi só, aloe vera lé, avokádó olaj, shea vaj, barna alga kivonat, hínár kivonat, keserűnarancs levél olaj, narancshús kivonat, mandarinhéj olaj, fenyőtű olaj, kakukkfűvirág olaj, vadmenta olaj, fodormenta olaj és E-vitamin.

Golyós szérum

A golyós szérum bio arcápolást kínál a Dr Organic-tól. Ez egy azonnali elsősegély a karikás, duzzadt és fáradt szemeknek. Az öregedés gátló szemszérum Holt-tengeri ásványi sókból álló bioaktív hatóanyag-komplexummal rendelkezik. A klinikailag tesztelt csodaszer probiotikus élesztő-kivonattal, valamint növényi olajokkal és kivonatokkal táplálja az érzékeny bőrt. Energetizálja a bőrsejteket, fokozza az oxigénfelvételt, és a zsírbontó folyamatokat, így a zsírraktárak lebontásával eltünteti a szem körüli finom redőket, duzzanatokat, petyhüdtséget és sötét karikákat. Az arc teljes felületén eredményesen használható a ráncok kezelésére.

Alkalmazása egyszerű: a golyós tubus segítségével, könnyed, körkörös mozdulatokkal óvatosan vidd fel a készítményt a szem körüli területre. Könnyedén ütögesd a bőrbe ujjbegyeiddel.

Bio összetevői: a Holt-tengeri só, aloe vera, sörélesztő, barna alga kivonat, hólyagmoszat kivonat, csomós alga kivonat, keserűnarancs levél olaj, narancsolaj, mandarinhéj olaj, fenyőtű olaj, kakukkfű virág olaj, vadmenta olaj, fodormenta olaj, C- és E-vitamin.

Nem tartalmaz: parabeneket, SLS-t, mesterséges színezéket, mesterséges illatanyagot és mesterséges tartósítószert.

Opciók:

  • Opció 1. 200 ml-es arclemosó: 3.700 Ft helyett 2.490 Ft
  • Opció 2. 50 ml-es nappali krém: 5.000 Ft helyett 3.490 Ft
  • Opció 3. 50 ml-es éjszakai krém: 5.000 Ft helyett 3.490 Ft
  • Opció 4. 15 ml-es golyós szérum: 6.000 Ft helyett 3.790 Ft
AlkuPont - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Alkupon Termék
1143 Budapest, Stefánia út 101-103.
none
segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Dr Organic Holt-tengeri arcápolók - 4-féle közül választhatsz. 200 ml-es arclemosó, 50 ml-es nappali krém, 50 ml-es éjszakai krém vagy 15 ml-es golyós szérum. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére