360.000 Ft megtakarítással: Kambodzsa és Vietnám életetek élményével vár - 9 nap 3*-os szállással, magyar nyelvű idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 28277
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

319.500 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 28277

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Merüljetek el misztikus birodalmak szépségeiben!

  • 409.690 Ft helyett 319.500 Ft egy főnek
  • Az ajánlat 4 főre: 1.638.500 Ft helyett 1.278.000 Ft, más létszám esetén kérjen egyéni ajánlatot az utazási irodától

Az ár tartalmaz:

  • 9 nap / 8 éj szállás 2-ágyas szobában, 3*-os szállodában - 3 éj Hanoiban (Vietnám), 1 éj Hueban (Vietnám),  1 éj Da Nangban (Vietnám), 2 éj Saigonban (Vietnám), 1 éj Siem Riepben (Kambodzsa)
  • Bőséges reggeli
  • Ebédek és vacsorák a programleírás szerinti napokon
  • A felsorolt programok
  • Magyar nyelvű idegenvezetés az egész út alatt

Az ár nem tartalmaz:

  • A BBP- és sztornóbiztosítást
  • Repülőjegyet Budapest – Hanoi, Siem Riep – Budapest között
  • Belső, ázsiai repülőjegyeket!
  • Helyszínen fizetendő: kambodzsai vízum (e-visa 50 USD / fő)
  • Helyszínen fizetendő: Vietnámi kilépési illeték (28 USD / fő)
  • További étkezések igény esetén, mosoda, telefonszámla, wellness-használat
  • Belépőjegyek (összesen kb. 70 USD / fő)
  • Külön fizetendő: vietnámi vízum - a helyszínen nem lehet felvenni, utazás előtt a magyarországi nagykövetségen igényelni szükséges!

Fontos tudnivalók:

  • Más létszám esetén egyéni ajánlatkérés szükséges!
  • Folyamatos utazás, dátumról egyeztetés szükséges

Kambodzsai látogatásunk során vegyünk egy adag sáfránysárga köpenybe öltözött szerzetest, mohalepte romokat, tébolyult robogóforgalmat és szitakötőfelhőket! Keverjük össze jázminillatú naplementékkel, a gyarmati kort idéző, elegáns sugárutakkal, pompás selymekkel és dúsan tobzódó bougainvilleákkal! Körítsük a buddhizmus pikáns zamatával, és szolgáljuk fel gőzölgő melegben, forró hőmérsékleten!

Utunkat folytassuk a szomszédos országban, Vietnámban, amelynek szépsége nem fejezhető ki szavakban! Északon a Vörös-folyó deltáját, délen a Mekong torkolatvidékét, a kettő között pedig a rizsföldek végtelennek tűnő, élénkzöld mintás takaróját egyszerűen látni kell!

Íme, a részletes program!

  • 1. nap: Hanoi (Vietnám)

Érkezés este a Vörös-folyó partjánál fekvő Vietnami fővárosba, Hanoiba, ahol magyar nyelvű idegenvezető vár titeket a repülőtéren. Transzfer a szállodába. Szállás elfoglalása (3 éj) Este tájékoztatóval egybekötött svédasztalos vacsora az óvárosban.

  • 2. nap: Hanoi (Vietnám)

Reggeli után egész napos városnézés Hanoi belvárosában. Az épületek a francia gyarmati korszakból maradtak fenn. Felkeressük a Ho Chi Minh Mauzóleumot (kívülről), Egypilléres Pagodát, és az ezeréves Irodalom Templomát, amely Vietnam első egyetemeként is ismert. Délután fakultatív program keretében, lehetőségünk lesz riksás utazáson részt venni a régi városrészben.

A városnézés alkalmával privát busszal (16-fős) történik az utazás. Délután közös séta az óvárosban. Az óváros, a város régi negyede híres kézműveseiről, kereskedőiről és számos selyem üzletéről. Gyalogos sétát teszünk Hanoi központjában, a Hoan Kiem-tó (a visszatért kard tava) körül, amely állítólag egy több mint száz éves, közel 200 kg-os teknőst rejt. Este a híres vietnami vízi bábszínházi előadást nézzük meg Hanoiban. Ellátás a mai napon reggeli.

  • 3. nap: Hanoi - Halong - Hanoi (Vietnám)

Reggeli után a lenyűgöző Halong Bay-t, azaz a „Leszálló sárkány” öblét keressük fel. A tengerből közel 2000 mészkő sziklaszirt emelkedik ki, amelyek többsége lakatlan sziget vagy szirt. Nagy része több száz méter magas. Félnapos hajókirándulást teszünk hajóval eme érintetlen tájra. 1994-ben az UNESCO természeti világörökségi helyszíneinek listájára került. Késő délután visszaérkezünk Hanoiba. Ellátás a mai napon reggeli és ebéd.

  • 4. nap: Hanoi - Hue (Vietnám)

Reggeli után transzfer a repülőtérre. Menetrendszerinti repülőjárattal utazás Hué nemzetközi reptérre. Megtekintésre kerül a híres Hué-i császári palota (Imperial Citadela) és a császári sírok. Ezt követően sétálunk a Don Ba piacon. Ellátás a mai napon reggeli. Szállás elfoglalása (1 éj).

  • 5. nap: Hue - Hoi An - (Ho Chi Minh City) Saigon (Vietnám)

Reggeli után Hoi An-ba utazunk. Délkelet-Ázsia legfontosabb kikötője volt valaha. A helyi és a gyarmati stílusok keveréke, a mai napig látszódik az épületeken. A város az UNESCO világörökség része. Az óvárosban megnézzük a Japán fedett hidat és a Kien csarnokot. Délután 45 perces hajókirándulást teszünk a Parfüm-folyón. Szállás Da Nang-ban, szobák elfoglalása, délután szabad program (1 éj).

  • 6. nap: Saigon - Chu Chi - Saigon (Vietnám)

Hajnalban transzfer a Da Nang-i nemzetközi repülőtérre. Utazás menetrendszerinti repülőjárattal Ho Chi Minh City-be. Érkezést követően ellátogatunk a város közelében található Chu Chi labirintusrendszerhez, amelyet a gerillák az amerikai katonai bázis alá építettek több emelet magasságban. Délután gyalogosan megnézzük a Francia Indokína volt fővárosának remekműveit: Notre Dame, Újraegyesítés Palotája - Elnöki Palota (kívülről), Régi Főposta épülete, Ban Than market és a kínai pagoda. Szállás elfoglalása (2 éj). Ellátás a mai napon reggeli.

  • 7. nap: Saigon - Mekong delta - Saigon (Vietnám)

Korai reggelit követően egész napos kirándulást teszünk a lenyűgöző Mekong-deltához. A rizsföldek, a gazdag élővilág, holtágak teszik különlegessé ezt a tájat. Hajókiránduláson veszünk részt a Teknős-szigetre. Ezt követően egy orchidea- és egy gyümölcsöskertbe látogatunk el. Majd a vietnami helyi konyha ízvilágát fedezzük fel egy tradicionális ebéd keretében. Vízi pálmák között is hajózunk, valamint öszvér húzta szekéren is utazunk. Mézes vietnámi teát kortyolunk. Végül egy cukorkakészítő műhelybe is elvisz utunk. Ellátás a mai napon reggeli, ebéd.

A Mekong-túra alkalmával más csoporthoz való csatlakozással valósul meg a program!

  • 8. nap: Saigon - Siem Reap (Kambodzsa)

Reggeli után menetrendszerinti járattal utazás a kambodzsai Siem Reap városába. Transzfer a szállodába (1 éj). Délután tuk-tuk-kal utazunk Siem Reap legjelentősebb templom együtteséhez: az Angkor Wat-hoz és a Ta Phrom-hoz. Ez Ázsia legnagyobb vallási komplexuma, mind a hinduk, mind a buddhisták körében központi szerepet tölt be. Este svédasztalos vacsorával egybekötött tradicionális apsara tánc est. Ellátás a mai napon reggeli és vacsora.

  • 9. nap: Siem Reap (Kambodzsa)

Reggeli a szállodában, majd az ősi khmer civilizáció utáni „kutatás” során a kőbevésett építészeti remekek között barangolunk, Angkorban. Felkeressük az egykori Khmer Birodalom első fővárosának hindu főtemplomát. A templomot eredetileg 108 torony díszítette. A tornyok száma és elhelyezkedése alapján a régészek úgy tartották, hogy azok az égbolt csillagainak felelnek meg, ami a korabeli csillagászati naptár alapján készült. Megtekintésre kerül Angkor Thom és a Bayom templom. Megnézzük a híres Elefántteraszt és a Leprás király szobrát is. Délután transzfer a repülőtérre, hazautazás Magyarországra. Ellátás a mai napon reggeli.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Körutazás Vietnámban és Kambodzsában. 9 nap / 8 éj szállás 2-ágyas szobában, 3*-os szállodában, reggeli, egyes napokon ebéd vagy vacsora, a felsorolt programok, magyar nyelvű idegenvezetés az egész út alatt 4 fő részére. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Amennyiben a vendég egyedül utazik, és nem kíván társulni a szállásán egyágyas felár kerülhet felszámításra

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére