3.600 Ft helyett 2.390 Ft: 3 alkalom Fight-Robic csoportos aerobic edzés, küzdősportokból létrejött intenzív, aerob mozgáson alapuló edzésforma a kispesti Eso Fitness Body Clubban

ESO Fitness Body & Box Club
1 5
5 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

2.390 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
3.600 Ft 34% 1.210 Ft
ESO Fitness Body & Box Club
1193 Budapest, Vas Gereben u. 4.
beknikolettedzo@gmail.com
20/662-98-06
www.esofitness.hu/

Akció Leírása

Formáld alakodat és szerezz fantasztikus kondit az Eso Fitness Body Club intenzív Fight-Robic edzésein!

A "Fight - Robic" egy olyan speciális, küzdősportokból létrejött intenzív, aerob mozgáson alapuló edzésforma, amely a legjelentősebb küzdősportok leghatásosabb védekező és támadó mozdulatait vonultatja fel zenei alapon. Az ökölvívás, karate, taekwondo és thai-box elemeire épülő zenei edzés kőkemény erőnléti és technikai edzettséget biztosít, a kombinációk és koreográfiák által a mozgáskultúra magas fokú növelése mellett.

Az egy órás edzés korrekt bemelegítésből, majd technikai és kombinációs részből áll, amelyet intenzív, pörgetős szíverősítő követ. Az óra második felében irányított zsákolás folyik, amelyben szerepet kap mind a kéz-, mind a lábtechnika. A zsákok ütése, rúgása közben emelkedik az adrenalinszintünk, miáltal a zsírégetés fokozódik, erőnlétünk eddigi határait itt fogjuk óráról órára átlépni. Az edzést lazítással, nyújtással, meditációval zárjuk.

Az edzés mentes a szokványos, hétköznapi aerobic elemektől, mégis felpörget, minden izmot megmozgat, fogyókúrának ugyanúgy kiváló, mint erőnléti edzésnek. Könnyen megtanulható, élvezhető módon sajátítod el a küzdősportok látványos, technikai részét, mind a rúgások, mind az ütések terén.

Próbáld ki Te is ezt a szórakoztató, rendkívül intenzív edzésformát, amellyel garantáltan lemozoghatod a karácsonyi bejglit!

Legyen szép napod!

1193 Budapest, Vas Gereben u. 4.
beknikolettedzo@gmail.com
20/662-98-06
Facebook: ESO Fitness Body & Box Club

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

3 alkalom Fight-Robic csoportos aerobic edzés a kispesti Eso Fitness Body Clubban. Küzdősportokból létrejött intenzív, aerob mozgáson alapuló edzésforma. A tökéletes hatás érdekében ajánljuk edzés után a szauna használatát levezetésnek, kedvezményes áron a kupont felmutatóknak!

Fontos

Beváltható: 2016.02.15.-ig
Az Alkupont február 15-ig bérletre kell váltanod • Az Alkupon megvásárlása után előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (20) 662 98 06 • 1 személy 1 Alkupont vehet és egyet ajándékozhat

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére