Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

35.000 Ft helyett 7.990 Ft: Spa Tech oxigén- és kollagéinfúziós arcfiatalító terápia 60 percben hidro- és mikrodermabrázióval és oxigénburás kezeléssel a Kontúr Alakformáló Központban

Kontúr Alakformáló Központ
4 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!

7.990 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
35.000 Ft 77% 27.010 Ft
Kontúr Alakformáló Központ
1085 Budapest, József krt. 19.
info@konturkozpont.hu
06 (30) 716 5443
www.konturalakformalas.hu

Akció Leírása

Madonna és a többi sztár kedvenc arckezelése már Magyarországon, a Kontúr Központban is kipróbálható!

A bőr oxigént igényel életfolyamatainak fenntartásához és a regenerálódásához. Az oxigént a véredények juttatják a bőrszövetbe, ez fiatal korban megfelelően működik. Idővel azonban a hajszálerek funkciója fokozatosan romlik. A bőr oxigéntartalékai fokozatosan kimerülnek, romlik a bőrkép, leépülnek a bőrsejtek. A sejtek anyagcseréje lelassul, kollagén-, és elasztintartalma csökken, a bőrön finom vonalak, elszíneződések, majd ráncok jelennek meg.

Az oxigénterápiás kezelésnél a gép 2 bar nyomással juttatja a tiszta, sűrített oxigént és az aktív kozmetikai hatóanyagokat a bőr legmélyebb rétegéig. A kezelés során a ráncok feltöltődnek, az arcbőr kisimul, a bőr rugalmasabb, feszesebb lesz, megakadályozza pigment-foltok kialakulását, illetve kezeli a már meglévőket. Fokozza a szövetek regenerálódását, a vérkeringést, elősegíti a sejtanyagcserét, ezáltal mérsékli a bőr öregedési folyamatainak jeleit.

A kezelések után tapasztalható eredmények:

  • Tisztább, egységesebb, feszesebb bőr
  • Irritációk, gyulladások csökkenése
  • Hidratáltabb bőr
  • Sejtanyagcsere javulás
  • Halványuló ráncok és finom vonalak
  • Akne csökkenése, megelőzése
  • Öregségi foltok, pigmentfoltok halványulása

Az oxigén- és kollagéninfúziós arcfiatalító terápia 4 lépése

1. Hidroabrázió, peeling, mikrodermabrázió

Célja a felső, elhalt hámréteg eltávolítása. A bőr hatóanyag-felvevő képessége javul, az egyenetlenségek, bőrhibák eltűnnek. A bőr tónusosabbá válik, a pórusok mérete csökken. A bőr oxigénfelvétele pedig a többszörösére növekszik, ha eltávolítjuk a stratum corneumot, így készítjük elő a bőrt a következő lépésekre.

2. Kollagénes hatóanyag-infúzió nagy nyomású, sűrített oxigénpisztollyal, mezoterápiával

Ez a forradalmian új módszer az aktív hatóanyagokat nagy nyomás – 2 bar – segítségével képes a felhám legalsó rétegébe juttatni. A tiszta oxigént és a kollagént a bőr felszínére visszük, majd belövelljük a felhám legalsó, 5. rétegéig. A kollagén mélyhidratálja, feszesíti és feltölti a bőrt.

3. Oxigéninfúzió

Az oxigéninfúziós spray-vel történő kezelés során a tiszta oxigént nagy nyomással belőjük a bőrbe. A kezelés valójában nagyon kellemes, enyhén masszírozó hatású a nagy nyomású oxigén bőrre érkezése miatt. Az oxigéninfúzió behatol az irha mély rétegeibe, újjáéleszti a sejteket, javítja a bőr textúráját, tónusát, színét, fényét. Gyulladáscsökkentő és regeneráló hatású.

4. Oxigénbura

A tiszta oxigén inhalációja stimulálja az immunrendszert, javítja a teljes szervezet oxigénellátottságát, harmonizálja működését, relaxál, stresszoldó és nyugtató hatású.

Legyen szép napod!

Kontúr Alakformáló Központ
1085 Budapest, József krt. 19.
info@konturkozpont.hu
06 (30) 716 5443
Nyitva tartás: H-P 9.00-20.00 Bejelentkezés: H-P 9.00-17.00

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Spa Tech oxigén- és kollagéinfúziós arcfiatalító terápia a Kontúr Alakformáló Központban. Időtartam: 60 perc. A kezelés tartalma: hidroabrázió, peeling, mikrodermabrázió, kollagéninfúziós kezelés, oxigéninfúzió kezelés, oxigénburás kezelés

Fontos

Beváltható: 2016.01.15. - 2016.02.29.
Az Alkupon megvásárlása után előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (30) 716 5443 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:00
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, fszt.
(ÉTK Irodaház, 50-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 8:45-17:00
Oldal tetejére