Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

35.000 Ft helyett 19.990 Ft: Kismamafotózás 1 órában, 20 fotóval és 2 átöltözéssel, örökítsd meg a babavárás legszebb, legmeghittebb pillanatait a DDPhoto segítségével

DD Photo
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

19.990 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
35.000 Ft 43% 15.010 Ft
DD Photo
info@ddphoto.hu
06 30 837 9778
www.ddphoto.hu/

Akció Leírása

Szerezz örök életre szóló emlékeket a babavárásról!

Az ár tartalmazza

  • 1 órás fotózás
  • 20 fotó retusálással
  • 2 átöltözés

Minden kismama örömmel éli át, ahogy napról napra gömbölyödik a pocakja.  Ezek a meghitt hónapok, mikor még fizikailag is összekötve vagytok a gyermekeddel, visszahozhatatlanok. Az édes, felhőtlen hónapok megörökítésével újraélheted a kismamaság varázslatát. Később pedig milyen jó érzés megmutatni, elmesélni gyermekednek, hogy milyen kis helyen növekedett! Mikor pedig a testvérkéjét várod, meg tudod neki mutatni, hogy ő is ott volt bent.

A kismama fotózás a várandóság legszebb és megismételhetetlen élményét örökíti meg. Az ideális időszak a várandósság 28-35. hete. Ebben az időszakban mutat a legjobban a fotókon a gömbölyű pocakod, de természetesen más időpontokban is remek, emlékezetes képeket lehet készíteni!

DDPhoto – H. Kovács Nelli

„Minden nap, mikor belenézek a lencsémbe, átfut az agyamon, hogy mennyire szeretek örömöt adni. Örülök, hogy részese lehetek, egy elillanó pillanatnak a vendégeim életében. Szeretem megörökíteni a legboldogabb pillanatokat, mert tudom, hogy milyen nehéz részese és külső megfigyelőjének lenni egy ilyen megismételhetetlen pillanatnak.

Egy minőségi fotót a letisztult háttér, az érdekes kellékek, a játékos beállítások, a fények izgalmas játéka, és legfőképp a fotó alany egyénisége határozza meg.

Törekszem a legjobb, legszebb beállításokra, amik visszaadják azt az örömteli érzést akár hosszú évek múlva is, amellyel újra tudod élni a megörökített pillanatokat. Rugalmas és maximalista vagyok.

Láthatod az én szenvedélyem a fotózás, arról órákat, sorokat tudok zengeni. Magamról csupán annyit tudok írni, hogy már gyerekként imádtam fotózni. Míg más gyerekek a homokot rúgták a placcon, addig én merengve nézegettem a fák buja, zöld levelei között a napsugarak csodálatos játékát. Ezután egyenes út vezetett, hogy a fotózással foglalkozzak.”

Legyen szép napod!

info@ddphoto.hu
06 30 837 9778

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Kismamafotózás 1 órában, 20 fotóval és 2 átöltözéssel, örökítsd meg a babavárás legszebb, legmeghittebb pillanatait a DDPhoto segítségével

Fontos

Beváltható: 2019.01.31.-ig
Az Alkupon megvásárlása után előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (30) 837 9778 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 08:45-17:00
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, 2 em.
(ÉTK Irodaház, 24-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 8:45-17:00
Oldal tetejére