35.000 Ft helyett 17.000 Ft: Készüljetek fel időben az ünnepekre - Blende Christmas Wintertime karácsonyi fotózás a gabor* photography-tól

Blende Fotó Műhely - gabor* photography
1 5
4.9 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

17.000 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
35.000 Ft 51% 18.000 Ft
Blende Fotó Műhely - gabor* photography
1094 Budapest Páva utca
steinerg@gaborphotography.hu
06 (30) 680 0861
www.diginfo.hu/

Vélemények

L. Péter

Sok hasznos tippet kaptam a kezdő tanfolyamon, amit könnyebb a gyakorlatban megtanulni, mint könyvből.

J. Flóra

Szuper képeket kaptunk a kisbabánkról, csak ajánlani tudom!

S. Sára

Végre készült rólam is pár profi protré, nagyon köszönöm!

Akció Leírása

Kezdd velünk az ünnepi készülődést! Foglalj időben, és az ezzel megtakarított pénzt költsd ajándékokra!

A csomag tartalma:

  • Blende Christmas Wintertime karácsonyi fotózás a Blende Fotó Stúdió - gabor* photography-tól maximum 6 főnek
  • Kb. 45-60 perces stúdiófotózás ízléses karácsonyi dekorációs kellékekkel, vagy kérésre semleges hátterű, klasszikus képek készítése
  • Válogatás után a fotózás alkalmával készített, összes jól sikerült fotót, a 10 db retusált képpel együtt megkapod, színes és fekete-fehér változatban egyaránt, online galérián keresztül, 5 napon belül (válogatás nélküli nyers képeket minőségi okokból nem adnak át)
  • Igény szerint választhatsz 2 db 18 × 24 cm-es, vagy 6 db 15 × 21 cm-es, vagy 15 db 10 × 15 cm-es, prémium minőségű, matt papírra készült nyomatot

Fontos tudnivalók:

  • A megvásárolt Alkupont 2017. november 26-a után is felhasználhatod a Blende Christmas Greetings vagy a Blende Christmas Exclusive ajánlatokhoz is, felár ellenében. Amennyiben ezekhez az időpontodat az Alkupon beváltásával november 26-ig lefoglalod, a felár 50%-át elengedik. A részleteket keresd a www.gaborphotography.hu oldalon vagy a Blende Fotó Stúdió - gabor photography Facebook oldalán.
  • Az egyeztetett időpontra kérik, hogy pontosan érkezz, és hozd magaddal kedvenc norvég mintás sáladat, a tavaly kapott rénszarvasos pulcsid vagy mikulás sapkádat. Karácsonyi pizsamás képet is örömmel készítenek.
  • Az egyeztetett időpont lemondása minimum 24 órával korábban lehetséges (24 órán belül 10% felárral).
  • Amennyiben nem jelentek meg a fotózáson, az Alkupont felhasználtnak tekintik

Tervezz velünk előre, és teljen az idei karácsonyi készülődés stresszmentesen! Az ünnepi szezon a családról szól. Remek alkalom ez a közös portrék elkészítésére. Ez egy olyan befektetés, ami garantáltan kellemes pillanatokat szerez évek múltán is.

A sok-sok különböző ajándék közül mindig a fotóalbumoknak van a legnagyobb sikerük. A nagyszülőknél biztos befutó választás, már alig várják, hogy kézhez kapjanak egy album alakú ajándékcsomagot. De képzeld csak el, hogy a párodnak is mekkora örömet szerezhetsz egy portrésorozattal!

Az ajánlat akkor is tökéletes lehet számodra, ha nagy felbontású, profi képre van szükséged egy fotóval díszített ajándékhoz. „Wintertime ügyfél”-ként garantáltan lesz elég időd azt is megtervezni, elintézni, hogy a karácsonyfa alá tehesd.

Ha szereted a hagyományokat, a fotókat kis szerkesztés után (amit szívesen megcsinálnak neked) nyomtatott formában, képeslapként is időben postára adhatod. A nézőkép méretű fotókat pedig megoszthatod családoddal, barátaiddal - akár a Facebookon vagy emailes jókívánság kíséretében.

Most nem csak időt takaríthatsz meg, hiszen minőségi, professzionális képeket és nyomatokat kapsz a fotózás után, így nem kell a kidolgozást sem magad intézned. Egyszerűen csak tedd őket a megfelelő fotókeretbe, csomagold be, majd várd izgatottan a reakciót! A hatás nem marad el!

Ha kisgyermekkel jössz, nincs okod aggódni. A fotóstúdióban imádják a gyerekeket, és sok-sok türelemmel és szeretettel foglalkoznak velük. A fotózásra teával/kakaóval, kávéval és aprósüteménnyel várnak.

Új nyereményjáték!

A Blende Fotó Stúdió - gabor* photography a Blende Christmas (ajánlattól függetlenül) megrendelői között (teljesített fotózás esetén) decemberben kisorsolnak egy db ingyenesen igénybe vehető, középhaladó (ADVANCED) fotós tanfolyamot, egy db egyórás szabadtéri/műtermi portréfotózást, és egy db 50% kedvezményre jogosító kupont, amely tetszés szerinti fotózási ajánlat vásárlásakor beváltható. Ha a szerencsés nyertesek között leszel, egy ízléses ajándékutalvány formájában akár ezt is a karácsonyfa alá teheted.

A stúdióról

Az elsősorban portréfotózásra specializálódott, több mint 15 éves szakmai gyakorlattal rendelkező Blende Fotó Stúdió - gabor* photography szelfik helyett professzionális minőségű képeket készít rólatok. A helyszín Budapesten, stúdióban lesz.

Legyen szép napod!

1094 Budapest Páva utca
steinerg@gaborphotography.hu
06 (30) 680 0861

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Blende Christmas Wintertime karácsonyi fotózás a Blende Fotó Stúdió - gabor* photography-tól maximum 6 főnek. Kb. 45-60 perces stúdiófotózás ízléses karácsonyi dekorációs kellékekkel, vagy kérésre semleges hátterű, klasszikus képek készítése. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Az Alkupon megvételét követően előzetes regisztráció, bejelentkezés szükséges az Alkupon kódjainak megadásával, telefonon vagy emailben: 06 (30) 680 0861, steinerg@diginfo.hu • Időpont foglalható: 2017.11.05-től 11.26-ig - hétköznapokra vagy hétvégékre, az ünnepnapokat kivéve (!) -, amennyiben ezt követő időpontra foglalnál (a határidőn belüli regisztrációt követően), felár ellenében teheted meg (további részletek a fontos tudnivalók között)

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére