3.500 Ft helyett 1.090 Ft! Csillogj a buliban úgy, mint egy sztár! Káros anyagoktól mentes, vízálló csillámfestő és partysmink készlet, kozmetikai csillámporral és vidám sablonokkal, kicsiknek és nagyoknak egyaránt!

Raktáron
Alkupon Termék
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

1.090 Ft

Nincs raktáron

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
3.500 Ft 69% 2.410 Ft

Akció Leírása

Tündökölj a tömegben, legyél Te a buli sztárja!

Nincs ötleted mivel dobhatnád fel a szerelésed? Hamarosan szülinapi zsúrba mész és nem tudod, mit vigyél ajándékba? Ez a csillámfestő partysmink készlet bombajó meglepetés lehet kicsiknek és nagyoknak egyaránt!  Ezzel a szettel biztosan mosolyt csalsz majd mindenki arcára!

Party smink

Garantáltan ez a legtutibb testfestési módszer, ráadásul rendkívül csillogó és látványos, felvitele fájdalommentes, pár perc alatt el tudod készíteni, és nem árthat neki még a víz sem. A különböző, vidám sablonok segítségével könnyedén készíthetsz egyedi tetoválásokat karodra, hasadra vagy lábfejedre is, de igéző partysminkkel is előrukkolhatsz! A festék egy-másfél hétig is megmarad bőrödön, de ha nem szeretnéd hosszabb ideig magadon hagyni, akkor erősebb dörzsöléssel azonnal eltávolítható.

Party smink


Használata:

Válaszd ki a Neked tetsző mókás sablont, és ragaszd oda, ahol szeretnéd a tetkót látni. A készletben lévő speciális bőrragasztót kend rá a mintára az ecset segítségével! Majd a 3 dobozka csillámpor közül válassz egyet, vagy akár kettőt is, amit szívesen festenél magadra, és az ecsettel vidd fel a beragasztózott részre a csillámokat. Csak rajtad múlik, hogy milyen színű lesz a minta. Hagyd 1-2 percig száradni és már kész is! A csillámpor és a ragasztó használata teljesen biztonságos, allergiamentes, nem irritálja a bőröd és tested bármely részén alkalmazhatod!

AlkuPont - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Alkupon Termék
1066. Bp. Teréz krt. 36. III./1. (62-es kapucsengő )
none
segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Vízálló csillámfestő és partysmink készlet. Gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt jó móka lehet. A készlet tartalma: kozmetikai csillámpor, ragasztó, sablon, ecset. Káros anyagoktól mentes a készlet. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

A kiszállítás futárszolgálattal 3-7 munkanapon belül várható. A kiszállítási díjakról ide kattintva tájékozódhatsz.

A termék csak korlátozott számban áll rendelkezésünkre raktárunkban.

14 napos elállás indoklás nélkül(higiéniás termék esetén, a 14 napos elállás nem lehetséges). Alkupon garancia.

Fizetési módok: Visa, MasterCard, PayPal
Visa, MasterCard, PayPal

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére