34.000 Ft helyett 25.500 Ft: Élményfürdőzős pihenés Gyopárosfürdőn, 3 nap/2 éjszaka 2 személyre reggelivel, fürdőbelépővel az Alföld Gyöngye Hotelben***

Ajánlat kód: 31748
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

25.500 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 31748

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Felhőtlen szórakozás kicsiknek és nagyoknak, irány az Alföld Gyöngye Hotel*** és a Gyopárosi Gyógy-, Strand- és Élményfürdő!

Felhasználható

  • 2018. december 21-ig

Az ár tartalmazza 2 személyre

  • 2 éjszaka szállás nagyméretű kétágyas szobában
  • Bőséges büféreggeli
  • 2 db belépőjegy (/fő) a Gyopárosi Gyógy-, Strand- és Élményfürdőbe. Az adott napon korlátlan számú belépésre jogosít, mely hétvégén magában foglalja az éjszakai fürdőzés lehetőségét is

Az ár nem tartalmazza

  • Idegenforgalmi adó: 400 Ft / fő / éj (18 éves kortól fizetendő)

Ingyenes szolgáltatások

  • Sportszerek használata az egész családnak (biliárd, darts, asztali tenisz, asztali foci)
  • Tengernyi játékot rejtő játszóház használata, főleg a 0-6 éves gyermekek örömére
  • X-Box szoba (Kinecttel) használata a nagyobb gyermekeknek (és a felnőtt „gyermekeknek” is)
  • WIFI használat a szálloda teljes területén
  • Gépjármű parkolás a szálloda előtt (és mögötte is) és a hatalmas, zöld kertben

Felár

  • Hétvégi felár 1.500 Ft/ajánlat/éj
  • Vacsora felnőtteknek 2.500 Ft / fő / alkalom, gyerekeknek 1.500 Ft / fő / alkalom
  • Ebédre egy nagy adag főétel minden vendégnek egységesen 500 Ft / fő / alkalom

Gyopárosfürdő legfőbb attrakciója az élményfürdő, amely lenyűgöző környezetben, változatos programokkal és maradandó élményekkel várja a fürdőzőket! A környék különleges gyógyvize segíthet mozgásszervi, bőrgyógyászati és idegrendszeri betegségei kezelésében. A jótékony hatású termálvíz 34 Celsius-fok alatt gyulladáscsökkentő, míg magasabb hőmérsékleten az izmok görcsösségét segít oldani. A fürdő wellness részlegében található a régió legjobb szauna-szolgáltatása, a 10 kabinos szaunapark lenyűgöző adottságait kihasználva pedig a fürdő minden hétvégén különleges szauna szeánszokat tart.

A fürdőt a gyerekek is imádják, hiszen vízi élményelemek tucatja található a fürdőkomplexumban, így a látogatók minden korosztálya számára garantált a kikapcsolódás. A sodrófolyosó és a 2 spirálszerűen kanyargó óriáscsúszda a kicsik és nagyok örök kedvence. A hatalmas alapterületű élményfürdőben három kül- és négy beltéri medence várja a csobbanni vágyókat, az év minden napján!

Alföld Gyöngye Hotel***superior és Konferenciaközpont

Az Alföld Gyöngye Hotel***superior és Konferenciaközpont az Orosháza- Gyopárosfürdői Gyógy- Park és Élményfürdőtől 800 m-re található. A csendes, nyugodt környezetben, 50 hektáros ősparkban elhelyezkedő szálloda kiváló pihenőhely kisgyermekes családok, az aktív kikapcsolódást kedvelők, a fürdő gyógyászati szolgáltatásait igénybe vevők és az egyéni üzleti utazók részére is.

A szállodában 70 db szoba található, melyek közül 9 db kisméretű kétágyas, 52 db nagyméretű kétágyas, 3 db háromágyas, két légteres apartman, és 6 db 4 ágyas, két légteres apartman került kialakításra. A szálloda 6 db akadálymentesített szobával is rendelkezik.

Az egész létesítményben díjmentesen vezeték nélküli internet csatlakozási lehetőség áll rendelkezésre. A szálloda teljes épülete nem dohányzó. Dohányozni a szálloda külső területén, a kijelölt helyeken van lehetőség.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Élményfürdőzős pihenés Gyopárosfürdőn, 3 nap/2 éjszaka 2 személyre reggelivel, fürdőbelépővel az Alföld Gyöngye Hotelben***, december 21-ig

Fontos

Felhasználható • 2018. december 21-ig

Az utalvány megvásárlása nem egyenértékű a foglalással. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után érvényesítsd az utalványod emailben, az utazas@netida.hu címen.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére