333.000 Ft helyett 259.700 Ft: 8 napos Marokkói körutazás 1 személy részére repülőjeggyel, szállás 4-csillagos szállodákban, félpanzióval, idegenvezetéssel, utasbiztosítással

Ajánlat kód: 30998
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

259.700 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 30998

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Járd be a bámulatos Marokkó minden zugát! Körutazás az Északnyugat-Afrika ellenállhatatlan tájain!

Utazási időpont:

  • 2019. 03. 15. (8 nap)

A részvételi díj tartalmazza:

  • utazást Bp. – Marrakesh – Bp. útvonalon menetrendszerinti repülőjárattal
  • a körutazáson az utazást marokkói légkondicionált autóbuszokkal
  • elhelyezést **** szállodák 2 ágyas, zuh. / WC-s szobáiban
  • félpanziót (reggeli és vacsora)
  • kirándulásokat az útiprogram szerint
  • marokkói belépők árát (kivétel II. Hasszán mecset kb. 12,-€)
  • helyi és magyar idegenvezetést
  • ATLASZ Prémium utasbiztosítást (Colonnade Biztosító)

A részvételi díj nem tartalmazza:

  • vacsorákhoz az italt 
  • a II. Hasszán mecset belépőjét kb. 12,- € / fő
  • fakultatív hajnali terepjárós túra a sivatagba): 100,- € / 5 fős jeep (6. napon)
  • fakultatív zenés, vacsorával egybe kötött esti program Fezben: kb. 45,- €/fő
  • kedvezményes csoportos útlemondási biztosítás díját (1,5 %) 
  • repülőtéri illetéket és csomagdíjakat: kb. 53.000,- Ft / fő (Az indulásig változhat!)
  • szervízdíj / borravaló: 35,- € / fő (pl. a helyi gépkocsivezetők, idegenvezetők részére)
  • 20 – 24 fő utazása esetén a 18.400,- Ft-os / fő felárat
  • valamint az egyéb, a fentiekben nem említett, az utazás során felmerülő költségeket (pl. személyes jellegű kiadásokat)
  • egyágyas felár: 59.000,- Ft

Program leírása:

  • 1. nap: Budapest - Marrakesh Reülés Budapestről Marrakesh-be közvetlen járattal. Érkezés a koraesti órákban. Transzfer a szállodába. Vacsora, szállás.
  • 2. nap: Marrakesh – Casablanca – Rabat Irány CASABLANCA! Elnevezését (fehér ház) a portugál gyarmatosítók által 1575-ben épített fehér színű kormányzói palotáról kapta. Marokkó legnagyobb városa a gazdasági élet központja, nevét mégis Kertész Mihály azonos című filmje tette igazán ismertté. A világ legmagasabb minaretjével büszkélkedő II. Hasszan Mecset ékes példája a hagyományos díszítőművészet – impozáns külső és belső mozaikok, stukkók, márványpadló - és a modern technika összehangolásának. A modern város közterületei közül a legszebbek az Arab Liga Park, vagy az V. Mohammed tér. A tengerpart mentén futó Corniche Bulvár a klubok, éttermek, a kikapcsolódás világa. Délután továbbutazás a fővárosba, Rabatba. Vacsora és szállás.
  • 3. nap: Rabat – Meknes – Fez Délelőtt városnézés RABAT-ban, a Marokkói Királyság virágzó, rendezett, elegáns fővárosában. Követek Kapuja, Mechouar, királyi negyed, Oudayas-i Kasbah, Hasszán torony, V. Mohamed mauzóleum. Továbbutazás a királyvárosok következő helyszínére MEKNES-be, melyet a helyiek egykor, némi túlzással „marokkói Versailles”-nak neveztek. Moulay Ismail szultán XIV. Lajos kortársa volt, aki egész uralkodása alatt szüntelen építkezéssel igyekezett megvalósítani álmait. A szultán mindenhol ott volt, mindent személyesen ellenőrzött, a közel 36.000 rabszolga, építész, kőfaragó stb. által végzett építkezéseken. Városnézés: Báb-Manszúr, a királyi palota gabonatárolói és istállója, Muláj Iszmáil mauzóleuma stb. Következő állomásunk az elbűvölő, római alapítású VOLUBILIS romvárosa. Vacsora, szállás Fezben.
  • 4. nap: Fez Egész napos (többnyire gyalogos) városnézés FEZ-AL BALI-ban, Marokkó vallási és kulturális központjában, Medinájában, melynek kb. háromezer kanyargós, keskeny utcája megőrizte VIII. századi hangulatát, és a világörökség részét képezi. A kézművesipar fellegvárában láthatunk szőnyegkészítőket, réz- és fémműveseket, bőrfeldolgozókat, selyemszövőket, textilkészítőket stb. Megcsodáljuk a kék-zöld Bab Bou Jeloud Kaput, a Nejjarine teret szép kútjával, II. Moulay Idriss emlékhelyét és a híres Kairaouine Egyetemet. A marokkói építészet díszítőművészetét egy Medreszében, azaz korán iskolában tekintjük meg. Ebéd a szállodában. Felfedezzük a zsidónegyedet, a mellah szép balkonjait, a királyi palota csodás kapuját, Fez-el-Jded és Ville Nouvelle utcáit. Este helyi tipikus fogásokból (pl. Pastilla) álló, fakultatív zenés vacsora. Szállás Fezben.
  • 5. nap: Fez – Ifrane – Midelt – Erfoud Fezt elhagyva a Közép-Atlasz cédrusligetei között vezet utunk. Rövid séta IFRANE cédruserdejében. Innen gyönyörű oázisokon és a Ziz völgyén át érkezünk ERFOUD-ba, az oázisok kapujába. Vacsora, szállás.
  • 6. nap: Erfoud – Merzouga – Tinerhir – Ouarzazate Hajnalban, fakultatív program keretében terepjárókkal indulunk a MERZOUGA oázisba, ahol a napfelkelte impozáns színeit csodálhatjuk meg. Visszatérve Erfoudba, látogatás a fosszília-feldolgozó (pl. kagyló-, csigakövületek) üzemben, vásárlási lehetőséggel. Középkori öntözőrendszerek mentén vezet az út a Todra-szoroshoz. Közben megálló TINERHIR-ben, az eredeti, kézzel készített berber szőnyegek hazájában. A középkori marokkói építészet emlékei, agyagerődítmények (kasbah) mentén, a Rózsák Völgyén keresztül érkezünk Ouarzazate-ba, az egykori karavánok kötelező állomáshelyére.
  • 7. nap: Ouarzazate - Marrakesh OUARZAZATE-ban megtekintjük a Taouirt erődöt. Irány AIT BEN HADDOU KSAR, mely az elmúlt évtizedekben számos világhírű film forgatásának adott helyszínt (pl. A Názáreti Jézus, Gladiátor, Nagy Sándorról készült Alexander.) Délután érkezünk a „Dél gyöngyének” tartott MARRAKESH-be. A „vörös város” néven is ismert települést a XI. században alapították az Almoravidák. A dinasztia ékes palotákat és kerteket hagyott Marrakesh-re. Ismerkedés a keleti bazárok varázslatos világával, majd a híres Jema El Fna téren, a mesemondók, kígyóbűvölők és tűznyelők, akrobaták és utcai pecsenyesütők forgatagának, és a tér Ezeregyéjszaka meséibe illő nyüzsgésébe is bepillantunk. Vacsora, szállás Marrakesh-ben.
  • 8. nap: Marrakesh – Budapest Délelőtt folytatjuk a marrakeshi városnézést, a Szadida sírok, Bahia palota, Agdal medence, Menara kert és a Koutoubia mecset (kívülről) megtekintésével. Délután transzfer a repülőtérre, hazautazás. Érkezés Budapestre az esti órákban, a menetrend függvényében.

UNESCO Világörökségek:

  • Fez óvárosa
  • Marrakesh óvárosa
  • Meknes történelmi városa
  • Volubilis régészeti lelőhelyei

Vízum: Marokkóba utazó magyar állampolgárok számára vízum nem szükséges, de a beutazás feltétele a hazautazás napjától számított min. 3 hónapig érvényes útlevél!

Okmányok: Az utazáshoz útlevél szükséges!

Védőoltás:  védőoltás nem szükséges!

Időeltolódás: Marokkóban mínusz 1 óra a hazai időhöz képest.

Kellemes utazást kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Körutazás Marokkóban 1 személy részére repülőjeggyel, szállással, félpanziós ellátással, idegenvezetéssel, utasbiztosítással számos különleges programmal

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére