Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

333.000 Ft helyett 259.700 Ft: 8 napos Marokkói körutazás 1 személy részére repülőjeggyel, szállás 4-csillagos szállodákban, félpanzióval, idegenvezetéssel, utasbiztosítással

Netida Travel Utazasi Iroda
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

259.700 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
333.000 Ft 22% 73.300 Ft
Netida Travel Utazasi Iroda
Marrakesh, Marokkó
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0214
netida.hu/

Vélemények

R. Henrik

Mi rajtuk keresztül voltunk Toszkánában, tündéri volt, máris indulnék vissza!

G. Brigitta

Rengeteg célország van a kínálatban, mi is olaszban voltunk, tökéletesen meg voltunk elégedve a szállással.

V. Balázs

Ha Te magad szervezed a külföldi utadat, és nem csomagot veszel, akkor mindenképp nézd meg a kínálatukat szállásfoglalás előtt, mert tényleg sokat lehet vele spórolni!

Akció Leírása

Járd be a bámulatos Marokkó minden zugát! Körutazás az Északnyugat-Afrika ellenállhatatlan tájain!

Utazási időpont:

 • 2019. 03. 15. (8 nap)

A részvételi díj tartalmazza:

 • utazást Bp. – Marrakesh – Bp. útvonalon menetrendszerinti repülőjárattal
 • a körutazáson az utazást marokkói légkondicionált autóbuszokkal
 • elhelyezést **** szállodák 2 ágyas, zuh. / WC-s szobáiban
 • félpanziót (reggeli és vacsora)
 • kirándulásokat az útiprogram szerint
 • marokkói belépők árát (kivétel II. Hasszán mecset kb. 12,-€)
 • helyi és magyar idegenvezetést
 • ATLASZ Prémium utasbiztosítást (Colonnade Biztosító)

A részvételi díj nem tartalmazza:

 • vacsorákhoz az italt 
 • a II. Hasszán mecset belépőjét kb. 12,- € / fő
 • fakultatív hajnali terepjárós túra a sivatagba): 100,- € / 5 fős jeep (6. napon)
 • fakultatív zenés, vacsorával egybe kötött esti program Fezben: kb. 45,- €/fő
 • kedvezményes csoportos útlemondási biztosítás díját (1,5 %) 
 • repülőtéri illetéket és csomagdíjakat: kb. 53.000,- Ft / fő (Az indulásig változhat!)
 • szervízdíj / borravaló: 35,- € / fő (pl. a helyi gépkocsivezetők, idegenvezetők részére)
 • 20 – 24 fő utazása esetén a 18.400,- Ft-os / fő felárat
 • valamint az egyéb, a fentiekben nem említett, az utazás során felmerülő költségeket (pl. személyes jellegű kiadásokat)
 • egyágyas felár: 59.000,- Ft

Program leírása:

 • 1. nap: Budapest - Marrakesh Reülés Budapestről Marrakesh-be közvetlen járattal. Érkezés a koraesti órákban. Transzfer a szállodába. Vacsora, szállás.
 • 2. nap: Marrakesh – Casablanca – Rabat Irány CASABLANCA! Elnevezését (fehér ház) a portugál gyarmatosítók által 1575-ben épített fehér színű kormányzói palotáról kapta. Marokkó legnagyobb városa a gazdasági élet központja, nevét mégis Kertész Mihály azonos című filmje tette igazán ismertté. A világ legmagasabb minaretjével büszkélkedő II. Hasszan Mecset ékes példája a hagyományos díszítőművészet – impozáns külső és belső mozaikok, stukkók, márványpadló - és a modern technika összehangolásának. A modern város közterületei közül a legszebbek az Arab Liga Park, vagy az V. Mohammed tér. A tengerpart mentén futó Corniche Bulvár a klubok, éttermek, a kikapcsolódás világa. Délután továbbutazás a fővárosba, Rabatba. Vacsora és szállás.
 • 3. nap: Rabat – Meknes – Fez Délelőtt városnézés RABAT-ban, a Marokkói Királyság virágzó, rendezett, elegáns fővárosában. Követek Kapuja, Mechouar, királyi negyed, Oudayas-i Kasbah, Hasszán torony, V. Mohamed mauzóleum. Továbbutazás a királyvárosok következő helyszínére MEKNES-be, melyet a helyiek egykor, némi túlzással „marokkói Versailles”-nak neveztek. Moulay Ismail szultán XIV. Lajos kortársa volt, aki egész uralkodása alatt szüntelen építkezéssel igyekezett megvalósítani álmait. A szultán mindenhol ott volt, mindent személyesen ellenőrzött, a közel 36.000 rabszolga, építész, kőfaragó stb. által végzett építkezéseken. Városnézés: Báb-Manszúr, a királyi palota gabonatárolói és istállója, Muláj Iszmáil mauzóleuma stb. Következő állomásunk az elbűvölő, római alapítású VOLUBILIS romvárosa. Vacsora, szállás Fezben.
 • 4. nap: Fez Egész napos (többnyire gyalogos) városnézés FEZ-AL BALI-ban, Marokkó vallási és kulturális központjában, Medinájában, melynek kb. háromezer kanyargós, keskeny utcája megőrizte VIII. századi hangulatát, és a világörökség részét képezi. A kézművesipar fellegvárában láthatunk szőnyegkészítőket, réz- és fémműveseket, bőrfeldolgozókat, selyemszövőket, textilkészítőket stb. Megcsodáljuk a kék-zöld Bab Bou Jeloud Kaput, a Nejjarine teret szép kútjával, II. Moulay Idriss emlékhelyét és a híres Kairaouine Egyetemet. A marokkói építészet díszítőművészetét egy Medreszében, azaz korán iskolában tekintjük meg. Ebéd a szállodában. Felfedezzük a zsidónegyedet, a mellah szép balkonjait, a királyi palota csodás kapuját, Fez-el-Jded és Ville Nouvelle utcáit. Este helyi tipikus fogásokból (pl. Pastilla) álló, fakultatív zenés vacsora. Szállás Fezben.
 • 5. nap: Fez – Ifrane – Midelt – Erfoud Fezt elhagyva a Közép-Atlasz cédrusligetei között vezet utunk. Rövid séta IFRANE cédruserdejében. Innen gyönyörű oázisokon és a Ziz völgyén át érkezünk ERFOUD-ba, az oázisok kapujába. Vacsora, szállás.
 • 6. nap: Erfoud – Merzouga – Tinerhir – Ouarzazate Hajnalban, fakultatív program keretében terepjárókkal indulunk a MERZOUGA oázisba, ahol a napfelkelte impozáns színeit csodálhatjuk meg. Visszatérve Erfoudba, látogatás a fosszília-feldolgozó (pl. kagyló-, csigakövületek) üzemben, vásárlási lehetőséggel. Középkori öntözőrendszerek mentén vezet az út a Todra-szoroshoz. Közben megálló TINERHIR-ben, az eredeti, kézzel készített berber szőnyegek hazájában. A középkori marokkói építészet emlékei, agyagerődítmények (kasbah) mentén, a Rózsák Völgyén keresztül érkezünk Ouarzazate-ba, az egykori karavánok kötelező állomáshelyére.
 • 7. nap: Ouarzazate - Marrakesh OUARZAZATE-ban megtekintjük a Taouirt erődöt. Irány AIT BEN HADDOU KSAR, mely az elmúlt évtizedekben számos világhírű film forgatásának adott helyszínt (pl. A Názáreti Jézus, Gladiátor, Nagy Sándorról készült Alexander.) Délután érkezünk a „Dél gyöngyének” tartott MARRAKESH-be. A „vörös város” néven is ismert települést a XI. században alapították az Almoravidák. A dinasztia ékes palotákat és kerteket hagyott Marrakesh-re. Ismerkedés a keleti bazárok varázslatos világával, majd a híres Jema El Fna téren, a mesemondók, kígyóbűvölők és tűznyelők, akrobaták és utcai pecsenyesütők forgatagának, és a tér Ezeregyéjszaka meséibe illő nyüzsgésébe is bepillantunk. Vacsora, szállás Marrakesh-ben.
 • 8. nap: Marrakesh – Budapest Délelőtt folytatjuk a marrakeshi városnézést, a Szadida sírok, Bahia palota, Agdal medence, Menara kert és a Koutoubia mecset (kívülről) megtekintésével. Délután transzfer a repülőtérre, hazautazás. Érkezés Budapestre az esti órákban, a menetrend függvényében.

UNESCO Világörökségek:

 • Fez óvárosa
 • Marrakesh óvárosa
 • Meknes történelmi városa
 • Volubilis régészeti lelőhelyei

Vízum: Marokkóba utazó magyar állampolgárok számára vízum nem szükséges, de a beutazás feltétele a hazautazás napjától számított min. 3 hónapig érvényes útlevél!

Okmányok: Az utazáshoz útlevél szükséges!

Védőoltás:  védőoltás nem szükséges!

Időeltolódás: Marokkóban mínusz 1 óra a hazai időhöz képest.

Kellemes utazást kívánunk!

FIGYELEM! A kedvezmény eltérő lehet, pontos árat a végleges kalkuláció tartalmaz forintban! Árképzési tájékoztató.

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1074 Budapest Harsfa utca 21
Netida Travel Utazasi Iroda
1074 Budapest, Hársfa utca 21.
Marrakesh, Marokkó
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0214

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Körutazás Marokkóban 1 személy részére repülőjeggyel, szállással, félpanziós ellátással, idegenvezetéssel, utasbiztosítással számos különleges programmal

Fontos

Az akcióról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát az akció leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 3 munkanapon belül érvényesítsd az Alkuponod a http://netida.hu/kupon-bevaltas/ oldalon vagy emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 08:45-17:00
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, 2 em.
(ÉTK Irodaház, 24-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 8:45-17:00
Oldal tetejére