330.000 Ft helyett 263.800 Ft: Kikapcsolódás Krétán, 3*-os hotelben, Rethymno üdülőövezetében, félpanziós ellátással, repülőjeggyel 2 személy részére

Ajánlat kód: 29661
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

263.800 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 29661

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Láss varázslatos helyeket, csobbanj Krétán kedvezményes áron!

Opciók:

  • 2018.08.07-i indulással 390.000 Ft helyett 311.800 Ft
  • 2018.09.11-i és 2018.09.18-i indulással 330.000 Ft helyett 263.800 Ft

Az ár tartalmazza 2 fő részére:

  • Szállás: 7 éj színvonalas 3*-os hotelben, Rethymno üdülőövezetében 2 ágyas szobában
  • Félpanziós ellátás
  • Repülőjegy Budapest-Heraklion-Budapest útvonalon

Ár nem tartalmazza:

  • reptéri és üzemanyag illeték: 27 900 Ft /fő
  • üzemanyag felár: 5 900 Ft /fő
  • Transzfer: 7 900 Ft /fő
  • BBP tengerparti nívó 4000 Ft/ fő
  • Sztornóbiztosítás

Utazás:

  • Travel Service charter járatával, Budapest-Heraklion-Budapest útvonalon 
  • a transzfer és a programok komfortos légkondícionált busszal 
  • magyar nyelvű asszisztencia és a kirándulások (4-5-6. nap) során magyar nyelvű idegenvezetés 
  • Poggyászinfó: kis kézipoggyász (8 kg) és feladható poggyász (15 kg) az árban! 
  • Belépők: kb. 30 EUR 
  • A programok sorrendje felcserélődhet!

Program leírása:

  • 1. nap, kedd: az esti órákban érkezés Heraklion repülőtérre, ezt követően transzfer a szállodába, délután szabadprogram.
  • 2. nap, szerda: Szamaria szurdok egész napos kirándulás A Krétán eltöltött hét egyik csúcspontja lesz a Szamaria-szurdok meglátogatása, hiszen ez Európa leghosszabb, 16 km-es szurdokvölgye. Korán reggel indulunk a szurdok bejáratához, és kezdjük meg hosszú sétánkat az Omalos fennsíkról, le egészen a Líbiai tenger partjára, Agia Roumeli falucskába, ahonnan hajóval jutunk el túránk végpontjára. A túra közben folyamatosan más és más természeti látnivaló tárul a szemünk elé, citrusfák és fenyőfélék között haladva gyönyörködhetünk Kréta különleges tájaiban és az egészen különleges vízszintes sziklafalakban. Fontos: a kiránduláshoz szükséges keménytalpú sportcipő vagy túracipő! A belépőjegyet a szurdokba (5€), valamint a hajóút díját (11€) az ár nem tartalmazza! 
  • 3. nap, csütörtök: Gramvousa – Balos Reggel transzfer a kikötőbe, ahonnan tengerjáró hajónk indul a Gramvousa szigeten található erődhöz. A velenceiek által épített, 137 méter magasan található impozáns erőd a középkorban kalózcsaták helyszíne volt, manapság pedig a környék látványában gyönyörködhetünk a kilátópontokról vagy tiszta vizű strandot élvezhetjük. A nap második felét a Balos lagúnában töltjük, amely a világ egyik leghíresebb és leglátványosabb strandja – itt találkozik az Égei a Líbiai és a Jón tenger, vize pedig olyannyira tiszta, hogy a kék mind a 15 árnyalatát meg tudjuk különböztetni. Fontos: érdemes fürdőruhát, kalapot, naptejet vinni! A hajón van étkezési lehetőség, illetve napernyő is bérelhető. A helyszínen 1€ természetvédelmi díj fizetendő.

 

  • 4. nap, péntek: Elafonissi – a rózsaszín tengerpart A reggeli órákban indulás busszal Elafonissi szigete felé. A szigetet egy egészen keskeny zátony köti Krétához, amelyen az alacsony vízállás miatt könnyedén átsétálhatunk. Elafonissi szigete természetvédelmi terület, a környéken sétálva felfedezhetjük a változatos növény és állatvilágot. Az egyik legkülönlegesebb látnivaló pedig a különleges színvilágú tengerpart – a tengeri korallok töredékei színezik halvány rózsaszínre a fehér homokot. Fontos: érdemes fürdőruhát, kalapot, naptejet vinni!

 

  • 5. nap, szombat:Szabadnap. Javasolt program: pihenés és fürdőzés vagy Rethymno város. A környék bejárásához érdemes autót bérelni, de a könnyen elérhető buszmegállókól kb. fél óránként indulnak járatok Rethymno és Chania irányába is. Rethymnoreneszánsz történelmi óvárossal rendelkezik, amely az egyik legjobb állapotban megmaradt európai városrész ebből a korszakból. Érdemes felfedezni ódon utcáit és tereit, megtekinteni a velencei kikötőt.

 

  • 6. nap, vasárnap: Szabadnap Javasolt program: pihenés, fürdőzés vagy Kournas tó. Autóval Rethymno régióból könnyedén eljuthatunk a Kournas tóhoz, amely Kréta egyetlen édesvizű tava. A tó jóval kisebb, mint a híresebb európai tavak, ugyanakkor a part menti üde zöld sáv, a környező hegyek, és a víz egészen különleges színe teszi igazán egyedivé. Érdemes meglátogatni a tó körüli kilátókat, vagy vízibiciklit bérelni és élvezni a kellemes hangulatot. A part mentén kiváló tavernákban próbálhatjuk ki a tradicionális hús-vagy halételeket. 

 

  • 7. nap, hétfő: Szabadnap, pihenés és fürdőzés
  • 8. nap: a késő délutáni órákban transzfer a repülőtérre és indulás haza

Kellemes utazást kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

8 nap / 7 éjszaka Krétán 3*-os hotelben, Rethymno üdülőövezetében, félpanziós ellátással, repülőjeggyel 2 személy részére. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére