Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

32.000 Ft helyett 11.990 Ft: Esztétikus fogtömés, ultrahangos fogkő-eltávolítás, polírozás, állapotfelmérés és szűrővizsgálat a Dr. Zhang Orvosi Rendelőben

Dr. Zhang Orvosi Rendelő Fogászat és Hagyományos Kínai Orvoslás
5 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

11.990 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
32.000 Ft 63% 20.010 Ft
Dr. Zhang Orvosi Rendelő Fogászat és Hagyományos Kínai Orvoslás
1147. Budapest Csömöri út 100
0630-3471558
www.drzhangmed.com

Akció Leírása

Komplett fogászati kezeléscsomag esztétikus fogtöméssel és ultrahangos fogkő-eltávolítással a szép és egészséges fogakért 

Az ajánlat tartalma

  • Esztétikus fogtömés a Dr. Zhang Orvosi Rendelőben
  • Ultrahangos fogkő-eltávolítás
  • Polírozás
  • Állapotfelmérés
  • Szűrővizsgálat

Ezúttal egy szinte mindenre kiterjedő fogászati csomagot szeretnénk a figyelmedbe ajánlani, amely tartalmaz fogtömést, fogkő-eltávolítást és még sok egyebet.

Az esztétikai tömés olyan fogszínű tömés, amely nemcsak a rágási funkciót állítja helyre, hanem azt is eléri, hogy újra magabiztosan merj mosolyogni és egészségesnek lásd fogsorodat!

A kezelt fog területét a fogorvos érzésteleníti, majd előkészíti a tömés helyét a megfelelő fúróval a szuvas foganyag eltávolítása után. Ha szükségesnek látja, az idegkamrát alábélelő anyaggal védheti az érzékenységtől. Ezután az üreget rétegenként kitölti fogszínű tömőanyaggal. Ahhoz, hogy a tömőanyag rögzüljön a saját foganyaghoz, minden egyes réteg felvitele után LED lámpával megvilágítják a tömés felszínét. Utolsó lépésként a tömőanyagot polírozzák, hogy tökéletesen hasonlítson saját fogadhoz.

A fogkő-eltávolítás azért nagyon fontos, mert a folyamatos fogínygyulladást a fogakon lerakódott fogkő okozza. A fogkő kialakulásában szerepe van a dohányzásnak, illetve különféle örökletes tényezőknek, hajlamnak. A fogkő hajlamos a növekedésre. Van olyan, akinél újraképződik pár hét után, másnál hosszabb idő után alakul ki újra. A fogkőtől vérzik az íny, kellemetlen lesz szájízünk. Az ajánlatban szereplő ultrahangos eljárással kíméletes távolítható el a kellemetlen fogkő, hogy ínyed is fellélegezhessen!

A csomag része a fogtömésen kívül egy alapos állapotfelmérés és szűrővizsgálat, amely segít, hogy az esetlegesen már meglévő kisebb elváltozások a felszínre kerüljenek, s megelőzhető legyen a nagyobb fájdalommal járó komolyabb probléma.

Dr. Zhang Orvosi Rendelő

A Dr. Zhang Orvosi Rendelő a XIV. kerületben fogadja pácienseit barátságos környezetben. A rendelő szellemiségének jegyében a cél a betegség megelőzése, az egészség fenntartása és a már kialakult betegség gyógyítása természetes módszerekkel.

Ha van orvosi leleted, vidd el magaddal, hiszen a modern orvostudomány szerinti diagnózis is fontos a kezelési terv felállításához. A hagyományos kínai orvoslás tapasztalati orvoslás, amely olyan gyógymódokat használ, amelyek segítségével elérhető, megtartható a harmonikus lét az emberben. Ez a harmónia jelenti az egészséget, ennek prevenciója, megtartása a célja a keleti orvoslási rendszernek.

A fogászatban is fontos a prevenció, ne várjunk addig, míg egy adott kóros folyamat lefolyása visszafordíthatatlanná válik. A fogászati problémák általános szervi problémákat is okozhatnak, ezért ha bármi rendellenességet veszünk észre, forduljunk bátran fogorvosunkhoz is!

Legyen szép napod!

Dr. Zhang Orvosi Rendelő Fogászat és Hagyományos Kínai Orvoslás
1147. Budapest Csömöri út 100
0630-3471558
H-Szombat: 8:00-20:00 Egyéni időpontkérés lehetséges!

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Esztétikus fogtömés a Dr. Zhang Orvosi Rendelőben. Ultrahangos fogkő-eltávolítás. Polírozás. Állapotfelmérés. Szűrővizsgálat

Fontos

Beváltható: 2016.10.06. - 2016.12.26.
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (30) 347 1558 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:00
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, fszt.
(ÉTK Irodaház, 50-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 13:00-17:00
Augusztus 21-25. - Műszaki okok miatt zárva
Oldal tetejére